Author Topic: Football Factory  (Read 1427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BBBManiac

Football Factory
« on: June 01, 2008, 00:36:07 »
evo moje ocekivane kompilacije,sadrzi 40golova...to i sami mozete vidjeti...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_3xdPM3e34[/youtube]

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 6
Re: Football Factory
« Reply #1 on: June 01, 2008, 00:54:39 »
Uvod fantastican samo sto je pre, pre, predugacak, za prvi PES gol  sam cekao 2 minuta i 49 sekundi  :death:
Ok edit, preterao si samo sto si morao sve slike da zalepis tipa, pes6, cropes i ostalo, to po meni ti je samo poruznelo taj okvir, muzika odlicna :party1: golovi takodje dobri, ima i onih manje dobrih. Na kraju si bas preseko kraj golova, mogao si neki lep prelaz da napravis. Sve u svemu odlicno.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #2 on: June 01, 2008, 00:58:13 »
evo, pogledao sam 2 sekunde i odmah me ubilo u pojam ovo JURA PRESENT..gdje ti je S ispalo?

..warner bros - vidjeno kod gorete ^^

dosao do 1:35

ozbiljno razmisljam treba li nastaviti gledanje :\

em se sve vrti u krug 7. put, em je to tudji klip insertan...

.....omfg skoro dvije i pol minute, od PES-a veliko ništa..mogao si jednostavno stavit link na taj klip :S

....nemam vise volje..ajt idem jos malo gledat, mozda uskoro PES bude na programu :D

..pocelo je :D ....

prvih 10-ak golova onak bzvz, al nakon toga pocinju lijepi..daljina, voleji ;)

evo, odgledao do kraja..ima 20-ak golova koji su dobri, polovica otprilike, ostali su onak..normalni, nisu za comp., pogotovo ne offline..(npr. cutbackovi)....

na nekim snimkama je kvaliteta slike losa, i ytb tu kumuje..i subjektivna stvar je da je bijela crta predebela :D ...

glazba - odlican odabir ;)

jedino mislim da si malkice fulao jer nigdje na kraju nisam vidio Nightwish - Poet and the Pendulum za koju sam siguran da je svirala ^^

sve u svemu, dobro je, jedino da su golovi jos malo bolji..i da nema ovog 2 i pol minute dugog uvoda koji me je jako nazivcirao :D

edit:
mare slicno misli :D
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

BBBManiac

« Reply #3 on: June 01, 2008, 01:01:52 »
ma dobro,ok shvatil sam sad pouku za drugu kompilaciju...

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #4 on: June 01, 2008, 01:05:52 »
ma stvar je u tome da bi taj klip savrseno pasal da je trajal max. minutu..al dvije i pol minute je masakriranje, a usput se samo sve ponavlja bas iz te prve minute :\\

al dobro je, nastavi ti radit tak ;)
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

facjo

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Klub: Barca, Arsenal
« Reply #5 on: June 01, 2008, 01:06:31 »
nisam strucnjak ali mogu rec da je uvod predug..dobar je to klip ali nije potrebno imat tako dug uvod
golovi su odlicni, to stoji, jos jedino mi je bilo cudno kako si onako naglo zavrsio s golovima i onda soundtrack odjednom, mozda mali fade il nes je trebalo
sve u svemu, svidja mi se kompilacija

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #6 on: June 01, 2008, 01:14:56 »
Kompilacija ok... vidio sam ti da si na msnu stavija youtube link, ja to iskopiram i idem pogledat i nakon 2 minute izašao sam jer sam mislio da neće biti PES golova, kad vidim na forumu da je to tvoja nova kompilacija :D
Uvod bi trebao biti puno kraći... golovi su ok, ima dosta običnih, najviše mi se sviđa onaj volej u padu, negdje je kvaliteta malo lošija, al sve u svemu dobro, vidi se da si se potrudija oko editinga, nastavi ovako ;)

BBBManiac

« Reply #7 on: June 01, 2008, 03:28:04 »
ev sam da vas obavijestim pocel sam i novu radit kompilaciju,sad sam zabil dva lijepa gola na onlineu i sad bu bila kompilacija sam iz online golova mozda ce sam 10 bit to ce bit onak minijaturna...

:~maka~:

« Reply #8 on: June 01, 2008, 07:27:41 »
I meni je također upadao uvod predugačak.
Morao bi ga još malo smanjiti!
Još jedan savjet! Oni golovi koji su ti na bijeloj podlozi ne vidi se baš dobro lopta!
Zato imas ono u Sony Vegas-u Brightennes and contrast!
Malo pocrni da se jasnije vidi!
Malo mi je glupo bilo onaj tekst brzi na početku!
Ako su već htio nešto staviti mogao si pustiti malo duže a ne onako sam proleti!
Golovi su: ima onih odličnih(voleja,hidden lobova) a ima i onih loših!
Kod tebe mi se sviđa način igranja! Igraš sa "cijelom ekipom"! Po klipu mogao sam
vidjeti da imaš jako puno dodavanja! I naravno onda kada dođeš pred gol dadeš
povratnu loptu ili samo dodaš u peterac i onda šut i gol!
SAmo tako nastavi!  :lege: :lege:

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #9 on: June 01, 2008, 14:06:06 »
+uvod mi se svida,ima dobrih golova,voleja,voleja u padu itd,editing nije los

-malo predug uvod,ne svida mi se muzika(vjerovatno nisam naviko na takvu vrstu mjuze al ok)srezo si na kraju ono u korijenu.

Sve u svemu,prosjecna kompilacija,s nekolicinom dobrih golova.
Samo tako nastavi ucit i experimentirat kao sto sam reko ti i na msnu :)
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

žuj@

• Offline since 2007
  • € = 0
  • ... POPESKU
  • Naj Igrač: Alex Del Piero
  • Naj Klub: ManUtd
« Reply #10 on: June 01, 2008, 18:57:35 »
ovak uvodni klip nije tvoj jbg, ovo sa 20 sen. je već goreta koristil, onda uvod pre pre dug, i sad kad uvod prođe, jbte prvih 10-15 golova ono wtf. takve golove dajemo svi na svakoj tekmi ono najobičniji tapinovi i takva sranja al dobro i onda dalje dolaze dobri golovi, kamere si mogao malo bliže stavit jer se slabo vidi pošto nejde barem 2 puta, sve u svemu nije loše ali rekel sam kaj ne valja, i editing ok, makar ti je svaki gol odsječen na kraju, nema fade outova niti na muzici i fade inova, ali dobro je za prvu.....