Author Topic: >>filjo online utakmice<<  (Read 6950 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
Re: >>filjo online utakmice<<
« Reply #75 on: July 07, 2008, 14:15:52 »
Hm pa nemos priznat poraz gol je gol jbt !

1. Ne brani mi uopce Kahn nego Rensing (Defence 80,Keeper skills 78..)
2. Ovaj volej Tonija podsjeca na gol Podolskog protiv Poljske kad mu je Klose (Kmala :D) "assistira" samo sta mi je sad assistira ja mislin Diagne Faye,Newcastleov obrambeni.Steta sta nisan snimija.
3.Nisan kriv sta su tvoji smotani u obrani ili moj pressing je bija prejak pa nisi ni moga doc do baluna
4.Javljas mi se a ti cilo vrime ides preko Martinsa (pogotovo u prvoj utakmici jer je tamo bija Lahm na livom beku) i tako si da sva tri gola
5.U prvoj sam zasluzija remi jer san falija 3 puta 1na1 sa Podolskim i ima san par suteva sa R2 koji su zavrsili u korneru
6. 5. gol Podolskog sisom to triba znat,tako je Pablo Munhoz da Kamen Ingradu :D
7.Ima san precku iz slobodnjaka sa Ze Robertom sa nekih 27 m iz kosa
8.U drugoj san ima daleko bolju statisku od tebe jer nisi uopce zapuca u drugom dijelu i sa 2 suta si me moga dobit? lol
9.Vidi se da nemos prihvatit poraz nego iz tvoje perspektive ti si zapravo Bog u PES-u jer ti nikad ne gubis..
10. Jbt ti tijekom utakmice napises po 20 puta neeeeee joooj aaaa bbbbb cccc a ono balun otide 5 m od branke..Muci i igraj..veseli se kad das gol.
11. Martins ima "samo" brzinu i dribling al jbg-a attack mu je losi (ja mislin 76) a sut mu nije bajan pa zato i nemoze zabit "svaki" kako ti kazes
12.Toni je napokon proradija jeee :)

Pogledaj video pa ces vidit da toga ima i u "stvarnom" fußballu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrIlakG874U[/youtube]

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: .::Kaká::.
  • Naj PES: 2010
« Reply #76 on: July 07, 2008, 14:27:42 »
ma gleeee, ja sam priznao poraz kao prvo... samo sam rekao da su golovi pacerski kao sto i stvarno jesu...u prvoj tekmi smo bili podjednaki, a i ja sam imao izglednih sansi, mislim dva puta kad si loptu u obrani izgubio sam 1 na 1, tak da ono...i imao sam bolju statistiku na kraju, makar ona nista ne govori... a ak ti smeta sto ja vicem neeeeee, steta, il take stvarni onda stvarno, da te podsjetim to su bile i tvoje izjave tijekom utakmice...i ti si to govorio...5. gol, ha 5. gol....stvarno neki lagani bugić u igri...:S, da, zalis se na mog martinsa a pogledaj svog tonija, i neke izjave ti tu gore bas ne stoje na mjestu i nisu najbolje argumentirane tak da...ono...lol...

p.s. i ti si se zalio, na kraju prve tekme, ma to je pes i takve stvari, trebo je bit remi...nisam zasluzio izgubit (sto sam ja i potvrdio, ali ti nebi rekao da su golovi ipak malo pacerski) :S...a ja sam samo rekao da su golovi pacerski sto je tebe jako pogodilo ;)
« Last Edit: July 07, 2008, 14:36:38 by filjo008 »
.::^Forza Milan!^::.

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #77 on: July 07, 2008, 14:50:26 »
Gol je gol pa makar postignut rukom ili slalomom sa centra.Moja obrana (Van Buyten) je smotan tj. ne zna dodavat zato si dosa u sanse ka sta si vec reka. Bolje statse u prvoj nisi ima... ja 9(6) ti 9(5) iako to nije bitno..ti vices i kad i krivo dodas,lipo muci i igraj..svako moze falit dodat (meni je to isto slabija strana i ja se deren u sobi di igran a to ne znaci da moran napisat neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i mom protivniku..i onda mi dode lagic od tog tvog "deranja" kojeg ja ne cujen nego samo smeta..

Toni pitaj hendru nije prnija u 4,5 utakmica sta smo odigrali tj. nije da gol al jbga sad mu se otvorilo a i nekad u stvarnosti daje "pacerske" golove na odbijance pa mu niko nije sra lol.Ponavljan jos jednom GOL je GOL ! (Maradona ili Bozja ruka - svejedno isto se racuna).

OK ako neke nisu najbolje argumentirane onda su bar dobro argumentirane..

Onda ovo PS tvoje..

Pa al nije nogomet zabit u 91. min(Najnoviji primjer Turci na EURU) na to se ne zalim samo kazen istinitu cinjenicu..kakvo žaljenje wtf?Hrvatska je zasluzila dobit u prvih 90 min pa opet nije sta sad pa su takoder rekli "definitivno nismo tribali izgubit"..

Gol je gol(po treci put) pobjeda je moja i ko te :prcko: .

Je me ovo živcira kad moras sa nekin raspravljat radi 2 utakmice brale.. !
Kako je hendra vodija 3:0 ili 3:1 protiv mene pa je izgubija 4:3..a opet je napisa normalan izvjestaj i jos se smija na to..

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #78 on: July 07, 2008, 15:22:57 »
ok, nema veze, bilo pa proslo, opet si tu dosta toga krivo napisao sto se tekme tice ali nema veze...
nadam se da se sad nesto ne ljutis al jbg...ja sam poraz lijepo priznao, u prvoj tekmi si se zalio na to to sam dobio, mislim zalio, ono isto, a treba sam remi dobit, nisam zasluzio izgubit...to je isto kao sto ja govorim za golove ove ;)
i da, ak smeta to sto vicem neeee, evo, vise necu...
...pozz...

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #79 on: August 15, 2009, 13:36:48 »
ehej...pozdrav ljudi...eto mene opet...stigoh s mora i zazalio se i ja nabacit pesa malo...pa ao je netko zainteresiran za tekmu nek me doda na: croatianidiot@hotmail.com pa cemo odigrat...