Hm pa nemos priznat poraz gol je gol jbt !
1. Ne brani mi uopce Kahn nego Rensing (Defence 80,Keeper skills 78..)
2. Ovaj volej Tonija podsjeca na gol Podolskog protiv Poljske kad mu je Klose (Kmala

) "assistira" samo sta mi je sad assistira ja mislin Diagne Faye,Newcastleov obrambeni.Steta sta nisan snimija.
3.Nisan kriv sta su tvoji smotani u obrani ili moj pressing je bija prejak pa nisi ni moga doc do baluna
4.Javljas mi se a ti cilo vrime ides preko Martinsa (pogotovo u prvoj utakmici jer je tamo bija Lahm na livom beku) i tako si da sva tri gola
5.U prvoj sam zasluzija remi jer san falija 3 puta 1na1 sa Podolskim i ima san par suteva sa R2 koji su zavrsili u korneru
6. 5. gol Podolskog sisom to triba znat,tako je Pablo Munhoz da Kamen Ingradu

7.Ima san precku iz slobodnjaka sa Ze Robertom sa nekih 27 m iz kosa
8.U drugoj san ima daleko bolju statisku od tebe jer nisi uopce zapuca u drugom dijelu i sa 2 suta si me moga dobit? lol
9.Vidi se da nemos prihvatit poraz nego iz tvoje perspektive ti si zapravo Bog u PES-u jer ti nikad ne gubis..
10. Jbt ti tijekom utakmice napises po 20 puta neeeeee joooj aaaa bbbbb cccc a ono balun otide 5 m od branke..Muci i igraj..veseli se kad das gol.
11. Martins ima "samo" brzinu i dribling al jbg-a attack mu je losi (ja mislin 76) a sut mu nije bajan pa zato i nemoze zabit "svaki" kako ti kazes
12.Toni je napokon proradija jeee

Pogledaj video pa ces vidit da toga ima i u "stvarnom" fußballu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrIlakG874U[/youtube]