evo posto svi imaju neku temu u kojoj pisu komentare i izvjestaje svojih tekmi i ja sam je odlucio otvoriti temu, posebno dobivši inspiraciju današnjim utakmicama...

igram ja danas na francuskom serveru posto ih je tam uvijek hrpetina...
prvo sam odigrao 2 tekme 2 vs. 2 i izgubio obje zbog mog suigrača koji obozava driblinge

1.
Fener (mi) [1 vs. 2]
Newcastle (oni)ova tekma mi puuuno bolji, napadali, pritisak na njih, i napokon u polovici prvog dijela zabili, prelijepa akcija kezman zabija, zatim u drugom oni nesto malo poceli pritiskat i zabijaju za 1-1, negdje 55 minuta, i onda opet mi konstantno napadamo, akcije, oni samo poneku kontru, i onda zadnja minuta, jos uvijek 1-1, bio gol aut i dodaje on meni s golmanom, ja mu prebacujem na bok, on vuce u sredinu i tamo nesto glumi svojim driblinzima, gubi loptu

, martins spreman i poentira za njihovu pobjedu

2.
Olimpyakos (mi) [0 vs. 1]
Roma (oni)e u ovoj tekmi su oni bilo ponesto bolji, ali smo se mi dobro drzali, iako to i nije bio neki pritisak al ajd, prilicno tvrda utakmica, nezanimljiva, malo akcija... i onda opet moj dragi suigrač pokušava ne znam ni ja sta sa svojim driblinzima, gubi loptu i oni vode 1-0, to je bilo zapravo i sve u toj tekmi, nije vise bilo enkih akcija, kao i sto sam rekao ne zanimljiva utakmica...
3. e ovu tekmu sam igrao ja i jos neki pronaden na quick matchu

, jedna od mojih drazih tekmi... nadem ja tog lika rating 580, a reko dobro sta sad...
Barça (ja) [3 vs. 2]
Inter (on)ovo je bila preeedobra tekma, lik igra super i fair, ali ja sam pokazao veliki otpor i zelju da vratim stari rating...
u prvom poluvremenu on je bio puno bolji te dolazi do vodstva od 1-0 nezaustavljivim adrianom, nekoliko minuta kasnije adriano ponovno zabija i to je vec 2-0 za njega... e sada se filjo budi u 2. poluvremenu i pokazuje svoju pravu stranu koju sam jucer i hendri pokazao...

pocinjem jakim pritiskom i odlicnim akcijama, nije mi skoro ni do gola dosao... i tako u jednoj odlicnoj akciji zabijam sa eto'om za 2-1, nakon tog gola bila je neka pauza do 70 minute gdje je on sve uspjesno izbijao iz svog 16-erca, a ponesto i sa gol linije... a onda u 71. minuta ponovno eto'o za 2-2, pitate se a gdje je tu henry, kako on nije zabio...

on je stavio . na i u 85. minuti iz perfekto izvedenog slobodnog udarca, velika steta sto se nisam sjetio snimit ga

i tak sam dosao do pobjede i podigao rating na 490, a nadam se da ce se danas jos podici...