Author Topic: >>filjo online utakmice<<  (Read 6950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: .::Kaká::.
  • Naj PES: 2010
>>filjo online utakmice<<
« on: May 19, 2008, 15:42:41 »
evo posto svi imaju neku temu u kojoj pisu komentare i izvjestaje svojih tekmi i ja sam je odlucio otvoriti temu, posebno dobivši inspiraciju današnjim utakmicama... :party2:
igram ja danas na francuskom serveru posto ih je tam uvijek hrpetina...
prvo sam odigrao 2 tekme 2 vs. 2 i izgubio obje zbog mog suigrača koji obozava driblinge :mad2: :mad2: :mad2:

1. Fener (mi) [1 vs. 2] Newcastle (oni)
ova tekma mi puuuno bolji, napadali, pritisak na njih, i napokon u polovici prvog dijela zabili, prelijepa akcija kezman zabija, zatim u drugom oni nesto malo poceli pritiskat i zabijaju za 1-1, negdje 55 minuta, i onda opet mi konstantno napadamo, akcije, oni samo poneku kontru, i onda zadnja minuta, jos uvijek 1-1, bio gol aut i dodaje on meni s golmanom, ja mu prebacujem na bok, on vuce u sredinu i tamo nesto glumi svojim driblinzima, gubi loptu :dump:, martins spreman i poentira za njihovu pobjedu :mad2:

2. Olimpyakos (mi) [0 vs. 1] Roma (oni)
e u ovoj tekmi su oni bilo ponesto bolji, ali smo se mi dobro drzali, iako to i nije bio neki pritisak al ajd, prilicno tvrda utakmica, nezanimljiva, malo akcija... i onda opet moj dragi suigrač pokušava ne znam ni ja sta sa svojim driblinzima, gubi loptu i oni vode 1-0, to je bilo zapravo i sve u toj tekmi, nije vise bilo enkih akcija, kao i sto sam rekao ne zanimljiva utakmica...

3. e ovu tekmu sam igrao ja i jos neki pronaden na quick matchu :D, jedna od mojih drazih tekmi... nadem ja tog lika rating 580, a reko dobro sta sad...
   Barça (ja) [3 vs. 2] Inter (on)
ovo je bila preeedobra tekma, lik igra super i fair, ali ja sam pokazao veliki otpor i zelju da vratim stari rating...
u prvom poluvremenu on je bio puno bolji te dolazi do vodstva od 1-0 nezaustavljivim adrianom, nekoliko minuta kasnije adriano ponovno zabija i to je vec 2-0 za njega... e sada se filjo budi u 2. poluvremenu i pokazuje svoju pravu stranu koju sam jucer i hendri pokazao... :D :D :D
pocinjem jakim pritiskom i odlicnim akcijama, nije mi skoro ni do gola dosao... i tako u jednoj odlicnoj akciji zabijam sa eto'om za 2-1, nakon tog gola bila je neka pauza do 70 minute gdje je on sve uspjesno izbijao iz svog 16-erca, a ponesto i sa gol linije... a onda u 71. minuta ponovno eto'o za 2-2, pitate se a gdje je tu henry, kako on nije zabio... :D on je stavio . na i u 85. minuti iz perfekto izvedenog slobodnog udarca, velika steta sto se nisam sjetio snimit ga :dump: :dump: i tak sam dosao do pobjede i podigao rating na 490, a nadam se da ce se danas jos podici...

« Last Edit: May 19, 2008, 15:46:10 by filjo008 »
.::^Forza Milan!^::.

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
Re: >>filjo online utakmice<<
« Reply #1 on: May 19, 2008, 18:52:57 »
odigrali senna i ja sad jednu tekmu...
Sao Paulo (s) [2 - 3] Fener (f)
evo i ovu tekmu sam zacinio odlicnim, gotovo nevjerovatnim :D preokretom, sta da kazem, senna odlican pocetak, igrao dobro, napadao, pritiskao i zasluzeno zabio za 1-0 zaobilazenjem golmana, na 2-0 povisio je  odličnim udarcem sa nekih 16-18 metara, cini mi se r2 udarcem ali nije nista rekao... i onda se ja ponovno budim tek u 2. poluvremenu, te snizujem na 2-1 udarcem na povratnu loptu uz losu reakciju golmana, senna se nesto primirio i ja sam dominirao 2. poluvremenom da bi zabio za izjednacenje na 2-2, naravno nezaustavljivi kezman, i tako ja . na i :D ponovno stavljam negdje oko 80. minute zaobilazenjem golmana, naravno kezman, e to je sennin gol zbog losih reakcija u obrani... onda je senna ponovno zabio, ali iz nedozvoljene pozicije te je tekma zavrsila sa 3-2 za mene...

p.s. senna je bio fair play, mozda je mene malo u prvom poluvremenu zaustavio i lagg, ne toliko konstantno jak, ali na trenutke je znao biti dosta jak...

slobodno se i senna ocituje :D :D :D ...
^^kradem hendrinu foru... :D

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #2 on: May 19, 2008, 18:55:31 »
heh..taj senna ne zna 2-0 zadrzati :D

vgg ^^
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #3 on: May 19, 2008, 18:57:49 »
nije bio u mogućnosti, moj pritisak je bio prevelik... :D :D :D

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 6
« Reply #4 on: May 19, 2008, 19:49:54 »
a pritiska :hm:

najprije mi filjo da ne kažem pi*di cilo poluvrime da mu laga... laggggyyyyyy, lagaaaaaaa, laggggggg...
...pa skužio bi da je jednom napisao, nisam retardiran...

onda isto tako drugo poluvrijeme... sad ja očekujem nekakav veliki lag jer sam bio host - kad ono milina, ni l od laga kao u i 1.p...
...Amoinario navuče dvojicu na sebe, proigra Jimilara i on opali s ruba šesnajsterca...
i naravno oglašava se filjo: nevjerojatan lag, nemoš igrat :hm:
wtf pa ja sam jedini kojem bi moglo lagat..

i onda primam bzvz 3 gola jer me totalno spi*dija i pitam ga zo revanš a on odgavara kao da mu se neda jer
previše lagga :hm:

ispada da se izvlačim, al eto... reći ću - zaslužena pobjeda uz non fair igru ;)

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #5 on: May 19, 2008, 19:56:02 »
očekujem nekakav veliki lag jer sam bio host

valjda client (?!)

btw. meni je sinoc laggalo u jednoj tekmi..al opet..3 od 4 poluvremena na njegov host sam dobio bez primljenog gola tak da..moze se :D
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #6 on: May 19, 2008, 20:40:48 »
fenerbahce (f) - bolton (r)  0-1

imao sam sreće, filjo je dosta promašio. zabio je gardner nakon duplog pasa sa dioufom već u 5oj minuti.

fenerbahce - bolton 0-1

izjednačena utakmica, zabijam u 70 i nekoj minuti sa daviesom r1 lob isprve. filjo se pitako kako i zašto, nisam mu u tom trenutku mogao objasniti umjetnost zabijanja r1 lobova, ali evo, da se zna :D

lens - bolton 1-1 (prekid u 2. pol.)

poveo sam golom steliosa nakon što mi je filjo fino dodao loptu na šut. i kaže on da sam srećković. nije to sreća, to je iskorištavanje tuđih grešaka ;) on zabija, mislim da sa cousinom , pretrčava mi golmana i zabija na prazan gol iskosa.

nije mi danas nešto posebno išlo...

prije toga igrao sam sa bbbmaniacom...

roma (bbbm) - bolton (r)  1-2

poveo sam 1-0, jura izjednačio na 1-1, ja poveo sa 2-1 golom glavom daviesa, citirat ću juru nakon tekme "ništa nisam mogao".
« Last Edit: May 19, 2008, 20:44:07 by Rebel »
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #7 on: May 19, 2008, 20:44:25 »
ma da, svaka moja pobjeda je slucajna, izvucena, skrumpirana...
nitko ne zna priznati poraz...
ak mi je laggalo laggalo mi je...
sta ti znas jel meni lagga il ne...
stvarno...

Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

a ne nisi bio srećković al stvarno, u obje tekme sam bio bolji... be real
moji de*ilčići ne znaju loptu dodat
p.s.  u obje tekme si zabio na pogresku mojih de*ilčića u obrani...

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #8 on: May 19, 2008, 20:54:03 »
filjo i svi ostali koji još ne shvaćaju

MOŽE VAM LAGGATI SAMO JEDNO POLUVRIJEME

ako kažeš da si protiv mene u obje tekme bio bolji, nisi. bio si bolji u prvoj, u drugoj nisi, u trećoj nisi. u prvoj nisam zabio na grešku tvojih obrambenih nego sam odigrao dupli pas kraj tvoje obrane gdje nisi mogao ništa.  u drugoj NISAM zabio na grešku tvojih obrambenih nego sam odigrao kontru i zabio 1 na 1. tek u trećoj sam zabio na grešku tvojih obrambenih tj TEBE jer si mi dodao loptu u noge gdje nije bilo tvojih igrača.

dečki, treba biti velik u porazu i priznati kad je netko sposoban zabiti vam gol i kad igra lošije, a vi ne znate zabiti i kad igrate dobro ;)
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #9 on: May 19, 2008, 20:54:08 »
filjo ne moze ti u 2 polu vremena laggat i da hoces,tako da nije moglo laggat,tu sad seres.
a senna ev samo za tebe spisak tocnih igraca sao paula.

Amoiniro-Aloisio
Rogoilo-Thiago
Alex Dias-Al Denas
Leandro-Limto

Mineiro-Citeiro
Josue-Jetue
Junior-Jimilar
Richarlyson-Ridolchan
Lenilson-Leganton

Alex Silva-Allen Singa
Andre Diaz-Al Desorz
Carlinhos-Rematoz

Bosco-Bolro
Bruno-Buenna
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #10 on: May 25, 2008, 10:58:52 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-BfQMgKPzxA[/youtube]

evo to su 3 najljepša golai iz prekjucerasnjih utakmica!!!

vennegoorov je zabio mariuchi, jbg nisam imao snimki vise osim te jedne...

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #11 on: May 25, 2008, 11:50:55 »
Boom koja moja golcina..bas bombetina :)

Nego i odi pise da nisan sra nista nego san reka dobra realizacija...to je ja misin bija 4 gol (od tvojih 5)...

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #12 on: May 25, 2008, 11:52:16 »
dobri golovi... posebno eto'ov i kezmanov :D

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #13 on: May 25, 2008, 11:55:41 »
Samo ti podjebaji i tebe je JVOH napunija :D :P

filjo008

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #14 on: May 25, 2008, 21:58:59 »
evo sad igrao protiv hendre, koji je mene mlitavog demolirao sa prekrasnim pogotcima...
zavrsilo je 4-1 za njega na poluvremenu, posto je pukla veza, ja sao paolo, on juventus...
a jesam se spasio...