Author Topic: TRIO Fantastiko - online igranje!!!  (Read 16464 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
Re: TRIO Fantastiko - online igranje!!!
« Reply #30 on: May 19, 2008, 18:50:05 »
rade svakog ponedeljka maintance...

maremas jesam reko,al eto popustio sam,al necu vise igrat...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

BBBManiac

« Reply #31 on: May 20, 2008, 01:45:05 »
jedan dan mi bas super ide,drugi pak nejde,a ne znam zas! sad sam odigro dve tekme,obadvije remi,rating 467,a sa time da sam jos sa dvojicom igro,koji je jedan 786 i vodio sam ga 1:0,i naravno drugo poluvrijeme pukne veza,a sa drugim isto tako,mislim za po?i??it

BBBManiac

« Reply #32 on: May 20, 2008, 11:54:04 »
znam da je dupli post,al je to nas topic za pisanje izvjestaja sa online utakmica. Ovo je fakat nevjerovatno,igram sa nekim likom, ja sam sad bio barcelona,a on manchester united. I on prvi povede,ja pritiscem cijelo vrijeme,da bi na kraju prvog dijela uspio preokrenuti rezultat u svoju korist,dakle bilo je 2:1 za mene! I pogodite kaj se dogodilo pukne veza; al dobro nema veze nisam zgubio bodove, btw kiki odlicno si igro ti i onaj god,al sam se danas ipak sam se vratio na gamepad,zato kaj mi je na tipkovnici ipak tesko jos,tako da sam na gamepadu...ak ocete danas navece revans,javite
« Last Edit: May 20, 2008, 11:55:44 by BBBManiac »

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #33 on: May 20, 2008, 12:16:02 »
dobro dogovorit cu ja sve sa smackom i rebelom...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

BBBManiac

« Reply #34 on: May 20, 2008, 12:32:12 »
e koja nesreca,joj joj,sad sam igro sa nekim likom koji je 569,i naravno u zadnjoj,al zadnjoj sekundi, ja primim gol, i dobije me 1:0,ccc.koja sreca,sad ce hendrix sto posto reagirat,nije sreca bla bla bla

BBBManiac

« Reply #35 on: May 21, 2008, 10:37:37 »
Sad sam odigrao jednu tesku,super,tvrdu utakmicu. Ja sam bio man united,lik milan. I bilo je zustro na terenu. Prvi sam poveo,zatim,on izjednacio da bi ja konacno u zadnjoj sekundi na srecu mene zabio gol za 2:1,bas je bila jedna dugacka lopta od ria ferdinanda sam ju napucal u zrak i drzal r2 da bi kolko tolko uspio izkontrolirat loptu i rooney lijepo dodaje samom sahi,koji dribla didu koristio sam super cancel fintu, i zabio za slavlje na luzniki stadionu! sad sam 492!

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #36 on: May 21, 2008, 18:03:35 »
Ev danas sam igro kup na bpl-u.

Chelsea 2:3 Fener

Dobra tekma,ja bio bolji,moglo je biti i vise da nisu svi igraci 90+ :D

Fener 2:5 Chelsea

Ah,vise srece nego pameti.Povedem u 7. minuti golom iz slobodnjaka,da bi na kraju dobio 2 autogola  :fifabljak:
Onda sam izgubio volju za igrat,ali ipak zabijam,al jednostavno nisam imo volje da igram tak da sam primio jos 3 komada.
Sta ces kad uzme Drogbu i kako god da opali,bilo mojih 1 il 5 na njem lopta stalno u gol leti  :zbunjen:
Al sve u svemu dobre utakmice,i evo gola kola  :prcko:

[dailymotion=500,400]x5i1t5[/dailymotion]

Daja

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Daja [G]OWNA[R] :D
  • Naj Igrač: Daja
  • Naj Klub: Inter,Real
  • Naj PES: 3
« Reply #37 on: May 21, 2008, 18:10:44 »
ti stvarno nisi normalan sa tim carlosom s njim radis cuda jbt samo kakav slobodnjak sad cu te zvat r.kiki :D
Ma ti si Daja tako špica kad pričaš Klingonski da je to meni zakon.Kaj si ti pobogu štel reći sa ovim gore jer ja neam pojma očem ti pričaš.
13.5.1990.

BBBManiac

« Reply #38 on: May 23, 2008, 00:30:31 »
evo sad sam odigro par tekmi,rating skocio na 490,a bio sam 469,imao sam srece,i jos sam sa kollerom fulao zicera u jednoj tekmi protiv nizozemske u zadnjoj sekundi,predriblam golmana sa super cancel fintom,i ovaj tik uz vratnicu,i imo sam par put dobrih udaraca sa barosem isto  r2 udarac,sve u svemu super tekme bile...who is next?

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #39 on: May 23, 2008, 00:36:08 »
a evo tek sad vidim kolko rating zna varat :D

i ja sam tu negdje sad...

sam kaj ja imam 50% pobjeda i +60, a ti 34% i -10 :D
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

BBBManiac

« Reply #40 on: May 23, 2008, 03:18:06 »
slazem se ono,sad sam igro dve tekme za redom,prvo ja celtic vs lazio a taj je imo lik sve najbolje u njemu,i odigrao 2-2,i sad sam jos jednom skinuo jednog lika koji je 527 bio dobio ga 2-0,mislim da mi ova formacija jedna od najboljih ,i jedino imam problem kaj mi se krila dost trose,uvijek crknu kod 67 min,blah nema veze,sad sam opet 502,a bio 460....

BBBManiac

« Reply #41 on: May 23, 2008, 11:24:54 »
znam dupli post je,juhu sad sam presretan covjek igram sa istom formacijom,fakat mi lezi i super mi je,sad sam odigro sa likom koji ima rating 590 i odigro 0-0 i dobio dva boda,i sad sam odigro sa likom rating 545 i dobio 9 bodova,rating mi je 515 sa 35 posto pobijeda!i skuzio sam ak tokom igre ne mislim na bodove i igram svoju igru i ne zivciram se,onda mi je pobijeda ili X tu,e sad je to to,o fala Isusu.pozz od vaseg lokalnog m@nij@k@

EDIT by J@:evo sad sam se izvukao mogu tako reci,frajer je imo rating 600 i opet sam odigro 2-2 gol u zadnjoj minuti rooneya,a prvo poluvrijeme je super bilo a u drugom su poceli padat golovi on je prvi poveo i preokrenuo al sam se uspio vratiti i izjednaciti i dobio sam 3 boda sad sam 518

:party2: :party2:
« Last Edit: May 23, 2008, 11:53:17 by BBBManiac »

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #42 on: May 23, 2008, 12:18:31 »
rating 590 i odigro 0-0 i dobio dva boda

oprosti ak te smetam u nastojanjima dizanja ratinga, ali..ne kuzim jesi s ovim sretan bio or what?

pa trebao si mu zavalit jednog da ti naraste rejt za 10 :D

..ti remiji mene najvise zivciraju, pogotovo kod nerealnog bodovanja ^^

mah..postotak je bitniji :D
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

BBBManiac

« Reply #43 on: May 23, 2008, 12:38:31 »
e 'e'em ti sugave japance pi'ka im materina,e sad igram sa likom i 1 - 1,i ja imam napad u zadnje dvije minute,i naravno PUKNE veza,i meni se oduzme 12 bodova,a tesko sam zaradio tih 518,sad sam 506,ebemti sugave japance,ccc

tunderman

• Offline since 2007
  • € = 0
  • ^тнυи∂єя_єиєяgу^
  • Naj Klub: Dinamo
  • Naj PES: 6
« Reply #44 on: May 23, 2008, 13:10:56 »
odigrali smo ja i filjo dvije tekme  :prcko:

ja sam uzeo 'castle,a on fener

prva tekma:  Fenerbahçe (filjo008)  0 - 2 (t-man) Newcastle United

druga tekma:  Fenerbahçe (filjo008)  0 - 2 (t-man) Newcastle United

u drugoj tekmi filjo se diskonektao u šezdesetoj minuti  :prcko:

...ale ale,Dinamo ale,lalalalala lalallalala ti si meni sve...