ides mi na jetra vise,ocito volis raspravljat sa mnom i to sam pokazuje kakav si ti opcenito u zivotu.i lijepo smo ti rekli da prekines,i ti opet i opet i opet.mislim hendrix koji ti je bog?imam pravo pisat tu izvjestaje sa svojih utakmica,to kaj sad ti tu opet pametujes tvoj problem,i kaj bi ja sad trebo hahahahaha hahahahha i ne znam sta,daj se primiri dijete drago,sad sam odigro sa kristianom prvu sam ga sa romom napunio 4-1,a drugu sa lyonom napunio sao paolo isto 4-1,i diskonekto se frajer.mislim hendrix nisi ti bog da vidis kaj se sve desava na mojim utakmicama,aj prekini vise,ja barem dijelim cd key sa prijateljem mariuchijem,kojeg ni ne poznajem i nikad cuo za njega,bilo bi lijepo od tebe da das i bojanu cd key,ak ste si tolki frendovi,a ne sad da se on prikrade ili (vec je) iginog cd keya,gdje su vec 4orica na njemu.
mislim zamolit cu te lijepo pristojno,da ak si vec tak pametan da me ignoriras, i da ne reagiras na moj svaki post,jer ovo je vec stvarno previse! pozdrav od m@nij@k@...
necu pisat dupli post,al izgleda da danas nema online igranja za sve zato sto konami popravlja servere