Author Topic: TRIO Fantastiko - online igranje!!!  (Read 16464 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
Re: TRIO Fantastiko - online igranje!!!
« Reply #15 on: May 17, 2008, 12:24:57 »
zasto sreca?

ajd malo pojasni...

jer fakat opet nebulozno..dobije te lik 6-5 i ti kazes da je sreca, a ni kako ni zasto..
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

BBBManiac

« Reply #16 on: May 17, 2008, 16:20:57 »
zasto sreca?

ajd malo pojasni...

jer fakat opet nebulozno..dobije te lik 6-5 i ti kazes da je sreca, a ni kako ni zasto..
aj ti meni nemoj svaki post pametovati,tekma je super bila padali su gol za golom svaki napad je neko zabio gol ja poveo on izjednacio i ja povedem na 5:4 i uspije izjednacit sa time da jos je u zadnjoj sekundi dobio penal i zabio mi gol dakle bilo je 6:5 i to je sreca

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #17 on: May 17, 2008, 17:36:22 »
stvar je u tome da je covjek zabio gol vise od tebe i ti nisi znao sacuvati prednost, a to nije sreca....

jbg, drugi put ces sacuvati prednost, a onda neces reci da si imao srece, tak da..be objective....

BBBManiac

« Reply #18 on: May 18, 2008, 19:21:09 »
Evo sad sam odigrao 3 ili 4 tekme. Mogu reci polovican uspjeh. Prva utakmica ja roma protivnik barcelona sa ratingom 598,i ja prvi povedem prekrasnim golom totti je nabacio,i mancini je sa skaricama zabio,al bas su bile lijepe skarice ne poluvolej imam snimljeno,i ja se dobro drzim,i sve super igram i branim se,i sad pocne drugo poluvrijeme,ja imam napad pukne veze,isto tak sa drugom tekmom se dogodi,i sad sam bio opet roma protiv uniteda povedem 2:0 i dobio 2:1,a sad zadnju tekmu fra-bra ja bio francuska,a lik brazil naravno nije imo transfer patch pa je imo sve najbolje u brazilu qurcio se frajer cijelo vrijeme,dodjem do njegovog sesnajterca prekrsaj, i tak svaki napad,i ja pogrijesim u obrani, i on zabi gol i ja reko e nebus ti mene ?eba?  u mozak i diskonektam se, i zabio sam iz slobodnog isto barceloni sa totijem sa 17-23 metara tu negdje,bas je lijep gol bio...

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #19 on: May 18, 2008, 19:32:15 »
sad zadnju tekmu fra-bra ja bio francuska,a lik brazil naravno nije imo transfer patch pa je imo sve najbolje u brazilu qurcio se frajer cijelo vrijeme,dodjem do njegovog sesnajterca prekrsaj, i tak svaki napad,i ja pogrijesim u obrani, i on zabi gol i ja reko e nebus ti mene ?eba?  u mozak i diskonektam se
jura pa to nije razlog za diskonekt,onda sam ja trebo svaku utakmicu protiv tebe diskonektat,mislim bezveze si izaso,samo zato jer ti uklize svaki put?
pa ima ljudi koji bas igraju grubo,dobivaju po 3,4 crvena,al sta ces kad tako igraju...
Nije razlog to sto on teb klize i povede da ti odmah pobjegnes,ti bi bio pravi frajer da si osto i dokazo se,pa izgubio 5:0,nek bude 5:0,moras shvatit da je ovo igra,jebes to ak on tebe povede i ti pobjegnes,zasto onda igrati?ti brines za rating,rating ce ti vise opast,ak izades ti iz igre,nego da izgubis,tako da bolje odigrat pa izgubio izgubio,sta je rebel terbo radit protiv mene samo :D :D: :D
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

BBBManiac

« Reply #20 on: May 18, 2008, 19:42:55 »
al gledaj,lik je svaki moj napad iso uklizavat i nista mu nisam mogao,i do?i??il? mi je ta njegova igra i nije bio fair play igrac

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #21 on: May 18, 2008, 19:44:05 »
Posted by: BBBManiac
Insert Quote
al gledaj,lik je svaki moj napad iso uklizavat

U cem je on sad razlici tu od tebe?
ti ne shvacas da i ti isto cinis drugima?
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

BBBManiac

« Reply #22 on: May 18, 2008, 19:47:58 »
Posted by: BBBManiac
Insert Quote
al gledaj,lik je svaki moj napad iso uklizavat

U cem je on sad razlici tu od tebe?
ti ne shvacas da i ti isto cinis drugima?
gle,al ja sam uklizujem kad je igrac 1 na 1 il kad mi je obrana u qurcu,onda a ne stalno

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #23 on: May 18, 2008, 19:50:00 »
to je jos pederskije :D nego stalno uklizavat,kad uklizavas samo 1na1,to svatko pusta,ak je gol,gol je,ti ne mozes govorit nista o fair playu,kad ti ni ne igras fair play...

bcvitan

• Offline since 2007
  • € = 0
  • ja volim samo spam, taj predivan spam...
  • Naj PES: 2009
« Reply #24 on: May 18, 2008, 19:50:35 »
pa kao da se mora bit fair??

znam iz utakmica u kojima sma igrao u RL kad je podbacivanje ono ko treba vratit loptu, ovaj uzme sebi i nastavi igrat

a to je njegov stil igre i nemaš se ti tu šta ljutit ili ne ljutit.

prevari ga nekako, lažnjakom ili štajaznam, a diskonekšn baš i nije prava opcija.
Mnogo znati, znači prije vremena ostariti

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #25 on: May 18, 2008, 19:57:19 »
qurcio se frajer cijelo vrijeme,dodjem do njegovog sesnajterca prekrsaj, i tak svaki napad,i ja pogrijesim u obrani, i on zabi gol i ja reko e nebus ti mene ?eba?  u mozak i diskonektam se

hahahaha :) al fakat jadno da ne moze biti jadnije :)

i onda sam ja kriv tebi..pa daj pogledaj kakve budalastine pises..i jos ne fulas, nego to mislis ^^

pa kakve veze ima kaj uklizava O.o

uklizavaju i meni..uklizavas i ti i to cesto, al ne znas igrat obranu pa fulas onoga komu uklizavas (pre)cesto, bar protiv mene...

to samo pokazuje da ne znas igrat pes u napadu ak te uklizavanje ubije da bi se disconnectao :)

pa s*ebi ga nekako, driblaj (eh da treba razmisljat :/ ), lomi ga i sl...al disconnect..

genijalno :ave

BBBManiac

« Reply #26 on: May 19, 2008, 01:30:16 »
ides mi na jetra vise,ocito volis raspravljat sa mnom i to sam pokazuje kakav si ti opcenito u zivotu.i lijepo smo ti rekli da prekines,i ti opet i opet i opet.mislim hendrix koji ti je bog?imam pravo pisat tu izvjestaje sa svojih utakmica,to kaj sad ti tu opet pametujes tvoj problem,i kaj bi ja sad trebo hahahahaha hahahahha i ne znam sta,daj se primiri dijete drago,sad sam odigro sa kristianom prvu sam ga sa romom napunio 4-1,a drugu sa lyonom napunio sao paolo isto 4-1,i diskonekto se frajer.mislim hendrix nisi ti bog da vidis kaj se sve desava na mojim utakmicama,aj prekini vise,ja barem dijelim cd key sa prijateljem mariuchijem,kojeg ni ne poznajem i nikad cuo za njega,bilo bi lijepo od tebe da das i bojanu cd key,ak ste si tolki frendovi,a ne sad da se on prikrade ili (vec je) iginog cd keya,gdje su vec 4orica na njemu.
mislim zamolit cu te lijepo pristojno,da ak si vec tak pametan da me ignoriras, i da ne reagiras na moj svaki post,jer ovo je vec stvarno previse! pozdrav od m@nij@k@...

necu pisat dupli post,al izgleda da danas nema online igranja za sve zato sto konami popravlja servere
« Last Edit: May 19, 2008, 08:52:33 by BBBManiac »

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #27 on: May 19, 2008, 09:16:54 »
sad sam odigro sa kristianom prvu sam ga sa romom napunio 4-1,a drugu sa lyonom napunio sao paolo isto 4-1,i diskonekto se frajer
Jel sam ti lijepo reko,ono je bilo totalno neigrivo,s rebelom sam imo ogroman lag,al je bilo kolko tolko igrivo,al s tobom potpuno neigrivo.
Kao da sam igro protiv onih lagger cheatera,takav lag sam imo,slika stoji pa krene,pass i sut kasne,nista nisam mogo,prvu utakmicu je kolko tolko bilo igrivo,tu si pobjedio kako spada svaka ti cast,al drugu...
Sta mislis zasto mi nisi mog dat gol 1. poluvrijeme,a u 2. si mi dao 4 komada u 20 min?
Ja pola golova nisam vidio kako si zabio,jer je slika stala kad si bio sa stran nabacivo,onaj iz kornera gol,slika stala kad je lopta letila,nit sam mogo rascistit ni nista,kazem ti da je lag bio gori nego ikad,da je bilo kolko tolko igrivo osto bih ja,al kud je bilo pol jedan kud lag kakav u zivotu jos nisam imo mi je bio...
To ne bih osto igrat ni da sam igro s najboljim prijateljem,ni s kim ne bih igro na tolkom lagu...

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 6
« Reply #28 on: May 19, 2008, 09:17:41 »
Jura i ja jutros oko pola dva odigrali 4 tekme:

Prva:
Roma(J) 1-2 Atl. Madrid(m)
Jura je prvi poveo ali odmah zatim izjednacujem prelepim prodorom Kezmana i sutom sa R2, posle jura pravi penat i Petrov povisuje na 2-1, odmah posle imam jos jedan penal ali ga promasujem
Druga:
Holandija(J) 1-1 Ceska(m)
I tu Jura daje brzo prvi gol, prelep gol ali odmah sam stabilizovao igru i uspevam da izjednacim, do kraja utakmice sam se tako slatko ispromasivao 1 na 1 da je to strasno, ostalo je 1-1 
Treca:
Milan(J) 2-0 Chelsea(m)
Napadam, napadam i napadam, ispromasivao se sa Shevom i odmah zatim sledi kazna, zatim jos jedan gol, posle ga je samo Dida spasio koji je jedno 5 sansi 1 na 1 odbranio, neverovatno mogao je skroz drugi rez da bude ali i to je PES. 
Cetvrta:
Liverpol(J) 0-2 Arsenal(m) (valjda je ovaj rez bio)
E ovde je Henry pokazao zasto je jedan od najboljih igraca u PESu, dva njegova gola.

Sve u svemu lepe tekme, cestitke Juri na fer igri igracemo jos, inace prvi tri tekme nisam imao ni truncicu laga (veza je bila odlicna) tek malo u cetvrtoj, mislio sam da sam HOST oba poluvremena kako je bilo igrivo :lege:

necu pisat dupli post,al izgleda da danas nema online igranja za sve zato sto konami popravlja servere
Otkud znas?

@kristian826
Zar nisi rekao pre da neces vise igrati sa Jurom?
« Last Edit: May 19, 2008, 09:29:54 by maremas »

BBBManiac

« Reply #29 on: May 19, 2008, 13:00:35 »
@ m@rem@s,pa bila je obavijest jucer,i danas u 8 i 30 nisam mogo uci u server