Stare verzije PES-a > Patchevi

SHOLLYM PATCH 2011 - WINTER UPDATE + CLASSIC PATCH!

<< < (78/109) > >>

TIR669:
Ma vjeruj mi, pokušavao sam i ja sam na promijenjenom gameplayu, jedva sam igrao, a kamoli zabijao golove. Nije problem ako utakmica završi 0:0 da ni ja ni komp nema nadmoć, ali mi je glupo bilo što njegov jedan udarac završi u golu, a ja njemu mogu samo na cutback dati gol što mi je uvijek bilo preglupo i prelagano.

Jbg, našao sam šta mi paše barem. :D

Spepi:
Svaka čast timu koja je uspjela spojiti  neke druge patcheve, dodati nesto svoje, novo, i tako napraviti ovaj odlican patch za pes 6, nogometnu igru koju pravi ljubitelji pro evolution soccera nikad ne prestaju igrat. Imam samo pitanje u vezi novog updatea, kad bi otprilike mogao stici, ono sa novim dresovima vecine klubova, nekim transferima novim, a i novim igracima u reprezentacijama. I imam jos nekoliko pitanja u vezi futsal verzije, da li ce se napraviti i neki klubovi u obliku futsala, a i jos neke reprezentacije? Da li ce biti moguce uvesti zamjene? Je li moguce napraviti stadion manjih dimenzija, dimenzija poput dvorana u kojima se igra futsal, pa bi bio jos veci dozivljaj?
HVALA NA PATCHU I HVALA UNAPRIJED NA ODGOVORIMA

senna:
nažalost, teren se nikako ne može smanjiti... ovo je najbolje od futsala što se može napraviti, tako da ne vjerujem da će biti novih stvari... pretpostavljam da će ostati iste ekipe, a zamjene se također neće moći napravit...

update sa novim transferima, klubovima i dresovima za novu sezonu izlazi u 9. mjesec kad završi transfer rok i počne sezona...

Spepi:
E hvala na informaciji i jedva cekam update s transferima, a steta ovo za stadion, ali ok je.

dejancosic:
da li se zna kad će izać novi option file za shollym patch???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version