Da vas pitam nešto, ako ste probali igrati dva igrača vs computer. Krenuo sa starim igrat SP (int. challenge), Top player naravno, 10min se igra. Evo sad problema: znali smo kompa pobjeđivati (ja zasebno protiv kompa pa on itd) i po 6,7-0. I ne mislim na tekme Barcelona - AIK na default option fileu nego podjednake protivnike ili čak slabiji vs jači. Prije tri dana smo krenuli international challenge sa Hrvatskom, taktika normalna, mrvicu prerađena, igrači solidno odabrani. U devet utakmica, pobjedili smo dvije ili tri. Ali nije u tome čak problem. Problem je u tome što je Slovak 2× brži od Srne ili Olića, što je svaka lopta njihova. Protiv Slovaka smo poveli iz penala u prvom poluvremenu, dominirali smo potpuno. Njihov prvi napad nakon što se krenulo sa centra, igrač se šeta šesnaestercem kao Messi jbt i zabija gol.
Nisam siguran jesam li ostavio default gameplay + update ili ovaj Shollymov modificirani gameplay + update. Ako se to može ikako provjeriti, javite da stavim suprotni pa da probam jer uz to što golmani rade još gluplje stvari nego prije, i sam mi je PES gori...