Stare verzije PES-a > Patchevi

SHOLLYM PATCH 2011 - WINTER UPDATE + CLASSIC PATCH!

<< < (72/109) > >>

senna:
1. Kopačke možeš mijenjati jedino u kitserveru, otvoriš folder kitserver/GDB/boots i onda u map.txt-u napišeš ID igrača kojem želiš dodijeliti određene kopačke iz tog foldera ;)

2. Nema classic timova u ovoj novoj verziji patcha, ali Shollym je rekao da će ubrzo izbaciti switch tako da će se i s njima moći igrati...

3. Nešto si krivo napravija, moraš onaj x_sound.dkz kojeg skineš preko DKZ Studija ubaciz u svoj e_sound ;)

fmking:
Imam jedno pitanje:

Instalacija:
1. Kopiraj novi kitserver u C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6\ folder, prethodno obrisite ceo stari kitserver!
2. Kopiraj 0_text, e_text, O_sound, opmov u C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6\
3**. Ko hoce srpskog kometatora treba da skine kompletno patchovan e_sound i samo da ga prekopira u svoj dat folder, ako koristite nekog drugog komentatora onda skinite x_sound chants update (e_sound , s_sound ...) i patchujte pomocu DKZ 0.92 beta - opcija apply patch in folder pronadji tvoj dat folder
4. Kopiraj novi Option file preko starog u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
5. Kopiraj e_text u C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6\dat folder
6. Kopiraj PES6.exe u C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6\ folder
7. U folderu kitserver pronadji lodcfg fajl, otvori ga i namesti svih 5 podesavanja za LOD na Very high, ako to ne uradite mnoge face igraca nece raditi kako treba!
8. Kopiraj stadiums u svoj kitserver\GDB folder
9. Reinstaliraj kitserver i igraj!

Ovo mi je sve jasno osim zadnjeg... na sto se misli s tim reinstaliraj kitserver?

senna:
otvoriš kitserver i u njemu pokreneš setup.exe... tada klikneš na remove ako je kitserver instaliran, a zatim klikneš na install kako bi ga ponovo instalira ;)

fmking:

--- Quote from: senna on May 01, 2010, 11:21:45 ---otvoriš kitserver i u njemu pokreneš setup.exe... tada klikneš na remove ako je kitserver instaliran, a zatim klikneš na install kako bi ga ponovo instalira ;)

--- End quote ---
Hvala puno...

ali sada mi se pojavio novi problem file-ovi 0_sound 4,5 i 7 dio su mi "corrupt " xD... pokuso sam opet skinut i opet isto...

senna:
probaj sa mirrora skinuti, mislim da bi trebali biti rapidshare i megaupload linkovi... ja sam skidao sa megauploada i sve je bilo ok ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version