Stare verzije PES-a > Patchevi
SHOLLYM PATCH 2011 - WINTER UPDATE + CLASSIC PATCH!
goreta:
Skidam.
Hvala Shollym!!
EDIT:Javlja mi gresku stalno na kitserver part 1.dode na nekih 60% pa bude error(pa ode cijeli u k :) )
X:\X\kitserver.part1.rar could not be saved, because the source file could not be read.
Try again later, or contact the server administrator.
Shollym:
--- Quote from: goreta on May 03, 2008, 15:49:33 ---Skidam.
Hvala Shollym!!
EDIT:Javlja mi gresku stalno na kitserver part 1.dode na nekih 60% pa bude error(pa ode cijeli u k :) )
X:\X\kitserver.part1.rar could not be saved, because the source file could not be read.
Try again later, or contact the server administrator.
--- End quote ---
Skidas sa filefronta? Ima li jos neko ovaj problem? Ako je sjeban fajl moracu opet da okacim kitserver.
.~°.hendrix!™:
Ja sam skinuo cijelo i testirao nakratko :)
Mrak, care, mrak!
@goreta
ja sam ga skinuo bez problema :S
...samo ću si promijeniti glazbu u pozadini...dosad sam imao onu defaultnu PES...e sad kad imam ovo, uredjivat cu to malo po svom ukusu josh...
goreta:
S filefonta,da.
Sad sam skinuo bez problema part 2 kitservera.
I stavio sam na skidanje part 1 opet pa cemo vidjet..
Uspjelo je. :super:
.~°.hendrix!™:
Malo sam isprobao...carski posao...čak mi se sviđa i ovo što nema onih malih ekipa iz Italije s kojima ionako nitko ne igra :) ...
Classicsi su odlično odrađeni...to je jedino problem u Master Ligi gdje će ih se kupovati naveliko ak će netko igrati :S ....
a i glede online igranja..jel ima netko iskustva s ovim patchom i onlineom?
jer probao sam....grbovi i to je izmijesano..
s tim da imam jednu zamjerku na patch, a to je sto nema grbova, vec su slova..znam da je to radi scoreboardova, ali meni se to nikako ne svidja pa cu, kad to nadjem u 0_textu, promijeniti..nebitno kak ce scoreboard izgledati, bitno da ja vidim odmah s kojim su ekipama protivnici zadnje igrali :D .....
al opcenito sam zadovoljan, prezadovoljan ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version