Stare verzije PES-a > Taktika i formacije
Formacija za Milan
r2csx:
trebam neku formaciju, da mi oni moji vezni se malo mrdnu... npr seedorf umjesto da protrèi naprijed lijepo ko baba stoji tamo.. ni gattuso nije bolji..
pero:
--- Quote from: csx.evolution on November 12, 2006, 19:00:20 ---trebam neku formaciju, da mi oni moji vezni se malo mrdnu... npr seedorf umjesto da protrèi naprijed lijepo ko baba stoji tamo.. ni gattuso nije bolji..
--- End quote ---
mozda da im podesis one strelice kod individual da trce kam zelis?
Rebel:
--- Quote from: csx.evolution on November 12, 2006, 19:00:20 ---trebam neku formaciju, da mi oni moji vezni se malo mrdnu... npr seedorf umjesto da protrèi naprijed lijepo ko baba stoji tamo.. ni gattuso nije bolji..
--- End quote ---
Ja igram sa Man Utd-om 4-3-3.Ova tri vezna mi puno sudjeluju u igri,zabijaju i dosta golova.Èak i onaj smiješni Carrick.
Sad pišem napamet,ne znam toèno sve Milanove igraèe.Ali nekako ovako:
Cafu--Nesta--Šimiæ--Kaladze
--Gattuso--Pirlo--Seedorf--
Gourcuff------------Jankulovski
----------Glilardino---------------
r2csx:
--- Quote from: Zdenisa on November 12, 2006, 19:16:27 ---
--- End quote ---
--- End quote ---
ma jesam podesio sam i te strelice i smanji ima one strelice za obranu al opet oni stoje...
pero:
--- Quote from: csx.evolution on November 12, 2006, 19:48:20 ---
--- Quote from: Zdenisa on November 12, 2006, 19:16:27 ---
--- End quote ---
--- End quote ---
ma jesam podesio sam i te strelice i smanji ima one strelice za obranu al opet oni stoje...
--- End quote ---
nece te slusati... :lol: :lol:
neznam stvarn oonda kaj je...prostudiraj malo opcije mozda nadjes nekaj ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version