Author Topic: Najbolje napravljena momcad u igri  (Read 7583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mitto

Odg: Najbolje napravljena momèad u igri
« Reply #15 on: November 27, 2006, 14:07:25 »
chealse ne da imaju naj napad samo , nego i obranu
barca je *ebena zbog ronaldinja na boku samo i eto koji roka sa 30 metara kad golmanu ispada iz ruke lopta

dark lord

Re: Najbolje napravljena momèad u igri
« Reply #16 on: December 09, 2006, 21:47:51 »
Naj bolji su MaN.UtD. i BaRcA

domo595

• Offline since 2006
  • Naj PES: Ne igram ga
Re: Najbolje napravljena momèad u igri
« Reply #17 on: December 23, 2006, 23:51:06 »
chelsea... a sto je na pocetku receno da je boulahrouz najslabiji-istina, ali ima ga zamjeniti odlicni GEREMI ili Wright-Phillips koji moze pokrivati 70% terena...

manchester_united_master

Re: Najbolje napravljena momcad u igri
« Reply #18 on: December 24, 2006, 12:06:56 »
po meni manchester united i barcelona.
manchester united zbog rooneya i c.ronalada s kojima zemem loptu i nitko im nista nemoze.
barcelona zbog ronaldinha jer je mislim najjaci igrac u igrici.u barci su jos odlicni i deco,puyol,zambrotta i marquez,a da ne spominjem i eto'oa i saviolu.
arsenal bi mogao biti najjaci zbog henrya kada bi imali vezni red GDJE NETKO PUCA!!
chelsea je jak zbog napada ali im je terry totalno SMECE.svaki puta kada igram protiv chelseija(na top player)s bilo kojom momcadi,terry negdje zazuje ko neki idiot.  :vragic:  inace u chelsiju svaka cast carvalhu..napravili su ga genijalno,trebas se namuciti da ga predjes.
inter je takodjer jaka momcad,samo sto je onaj crespo za*eban u p.m.

ToMMeK

« Reply #19 on: December 26, 2006, 21:57:56 »
inter definitvno zbog adriana koji je tolko jak da u igri radi za dvojicu. onda tu su jos viera , odlicni recoba i figo, ibrahimović, cambiasso, grosso, i ivan cordoba i javir zanetti u obrani. golman nije poznat al brani fenomenalno - julio cesar. po meni u oni daleko najbolji upravo zbog adriana. a onda  su mi chelsea, milan, barcelona, i newcastle. Newcastle je odlicno napravljen. Probajte malo igrat s njima. Tu je ultrabrzi martins i nevjerovatno dobar napadac Luque. real obrana lose al onaj diarra je napravljen tak da ga nitko nemre prec. crespo je dobar kad ulazi u igru nije kad starta.

M@rio

« Reply #20 on: January 02, 2007, 14:23:40 »
Ma kakva Barcelona, ma kakav ManUtd...ljudi moji... Inter definitivno... tako hebena obrana, a netko je spominjao Adriana, mislim da se on može računati kao 2 igrača, jer i kad nije u formi, ne znam koji obrambeni mu može išta, Viera... Figo... Ibrahimović... obrana sva... možda se samo još Chelsea može nositi s Interom...

sillv3r

• Offline since 2011
  • Naj Klub: Liverpool FC
  • Naj PES: 6
« Reply #21 on: January 02, 2007, 18:27:16 »
definitivno Inter, dobro obrana, ali ibrahimović i adriano u napadu, oni su dva najbolja napadača u igrici, a posebno ibrahimović, on je nemoguć

manchester_united_master

« Reply #22 on: January 02, 2007, 20:16:13 »
ibrahimovic????????????????????????????????????????
pa on nemre preci obrambenog igraca???
inter u cjelini je odlicna momcad,ali ibrahimovic i adriano su jaaaako lose napravljeni.
jesi ti probao igrati sa roonyem,c.ronaldom,van nisteroolyom,drogbom ili ronaldinhom,ili henryem mozda???????
ajme meni  :death: :death: :death: :death: :death: :death: :death:

ToMMeK

« Reply #23 on: January 02, 2007, 21:10:44 »
decko uzmi inter i probaj si malo sa ibrom finte izvodit i duge forovee davat a adriano je najbolje napravljen igrac u igrici

manchester_united_master

« Reply #24 on: January 03, 2007, 06:18:45 »
da i meni bi bio ibra najbolji na treningu kad nema protivnicke ekipe na terenu.
mislim ako ti tako jako volis ibrahimovica ona tu ljubav izrazuj negdje drugdje,ali ako tvrdis da su ibra i adriano najjaci u igrici,to je samo dokaz da nisi probao igrati sa recimo manchesterom(rooney,c.ronaldo),barcom(ronaldinho) ili arsenalom(henry)...recimo probaj uzeti kaku pa ces vidjeti kaj se zove dribling......adriano najbolji u igrici...bolji vic nisi mogao ispricati :death: :death: :death: :death: :death: :death: :death: :death: :death: :death:

brane

« Reply #25 on: January 04, 2007, 21:24:35 »
ma barca je pre*ebena, covice ronaldinha dolsovno prode kroz obrambenog nema veze sto mu je ovaj direktno na loptu ukliza, chelsea je dobro napravljena al nije ko barca ona stvarno ubija igrivost koliko su jaki

Traxxtor™

• Offline since 2006
  • Naj Klub: Chelsea F.C.
  • Naj PES: 2009
« Reply #26 on: January 04, 2007, 22:13:11 »
inter u cjelini je odlicna momcad,ali ibrahimovic i adriano su jaaaako lose napravljeni.
jesi ti probao igrati sa roonyem,c.ronaldom,van nisteroolyom,drogbom ili ronaldinhom,ili henryem mozda???????

adriano loše napravljen?

dečko :super:

pa najbolji napadač je...sve živo zabije

spiga

• Offline since 2006
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #27 on: January 11, 2007, 13:54:35 »
ja vam ne bi znao koje je najbolj napravljena momcad u 6-ici, jer ja vecinom igram samo master lgu, i tu u svakom pesu sa FC Svinjama. Al definitivno da barca i chalsea nisu najbolji jer ih ja derem sa po 5:1 i 4:1 dok Inter jedva pobjedim sa 1:0, ali i PSV je odlican, isto kao i valencija sa villom koji zabija ko lud. a sto se tice ovih napadaca, meni je prvi napadac henry, ali mislim da je i ibrahimovic na njegovom nivou jer svaki put kad ude sa klupe uvijek zabije, a isto tako i fernando Torres
« Last Edit: January 11, 2007, 14:10:08 by spiga »

ako mi je sig prevelik recite mi a

hajdukovac

• Offline since 2006
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
« Reply #28 on: January 11, 2007, 13:55:45 »
ma meni je najbolja barca imaju odlican napad

manchester_united_master

« Reply #29 on: January 11, 2007, 13:57:09 »

adriano loše napravljen?

dečko :super:

pa najbolji napadač je...sve živo zabije

da,a kad si to sanjao?