Author Topic: Paranormalno  (Read 10368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
Re: Paranormalno
« Reply #90 on: July 05, 2009, 11:30:34 »
mi bi trebali neke portale izgraditi da možemo tako putovati a iskreno mislim da smo još daleko od toga.

kaj fakat? :D
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

roko

• Offline since 2007
  • € = 0
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
« Reply #91 on: July 05, 2009, 12:25:16 »
jos nismo ni na warpu, a kamoli i crvotočine...

reki

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Modrić
  • Naj PES: 2010
« Reply #92 on: July 05, 2009, 13:25:42 »
htio bih samo napomenuti (bez uvrede) da se nisam nadao naići na nešto ovako blisko fizici ovdje :D

back 2 the subject

-o starchildu ne bih razglabao..ne kužim se baš..malo ću proučiti pa bi onda mogli o tom diskutirat

-o crvotočinama..baš je to Einsteina najviše zanimalo..kao što znate upravo njegova teorija relativnosti tvrdi da je svemir zakrivljen pa prema tome se može kraćim putem doći na drugo mjesto...isto tako
što se tiće vremenskog putovanja, mislim da tu brzina nije način, jer ako bi se putovalo brzinom C(oznaka za svjetlosnu brzinu) mi bi samo mogli ići u budučnost a nikako u prošlost.
sam si sebi dao odgovor na nešto o čemu sam slušao na tim predavanjima...i kada bi uspjeli nešto od spomenutog..putovanje u prošlost bi bilo "nemoguće"

-bio je jedan primjer koji je dao gospodin Paar..a kaže da imamo nekakvu česticu koja u isto vrijeme izbaci dva elektrona sa suprotnim spinovima (jer je njen naboj 0..mada to ne mora biti tako..već postoji i eksperiment gdje su istog smjera..ali o istoj se stvari radi)..jedan e- ide na jedan kraj svemira..drugi na drugi kraj svemira..na krajevima svemira se nalaze svemirske stanice sa znanstvenicima..dalje mi nije baš bilo najjasnije (zapravo je ali sam malko zaboravio :D)..ugl..jedna stanica istraži svoj elektron..i sazna njegov spin..zaključak je da je spin drugog elektrona suprotan..iako je on milijardama svjetlosnih godina udaljen ta stanica zna njegov spin i ta informacija je njima poznata iako informacija od druge stanice prema njima ide brzinom svjetlosti i još nikako nije mogla doći

ako nekog zanima više..stvar je poznata kao EPR paradoks (Einstein, Podolsky i Rosen ako se ne varam)..pa ne bi bilo loše da se svi malo prosvijetlimo  :twisted:
« Last Edit: July 05, 2009, 13:27:25 by reki »

jos nismo ni na warpu, a kamoli i crvotočine

gothic45

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Freedom
  • Naj Igrač: Thierry Henry,Brian McBride
  • Naj Klub: FC Barcelona,Arsenal
« Reply #93 on: July 30, 2009, 13:58:49 »
Quote from: t.portal hr
'Kaznena prijava protiv Baxtera AG, Baxter Internationala i Avir Green Hill Biotechnologyja zbog razvijanja, proizvodnje, raspačavanja i oslobađanja biološkog oružja za masovno uništenje u Austriji između prosinca 2008. i veljače 2009., s namjerom izazivanja globalne pandemije virusa ptičje gripe, te namjerom profitiranja od te pandemije', stoji u početku teksta tužbe koju je austrijska novinarka Jane Burgermeister podnijela 8. travnja državnom tužiteljstvu u Beču
Svoje razloge, među kojima je i sumnja da su Baxter i Avir razvijali biokemijsko oružje u suradnji sa tzv. Illuminatima ili grupom Bilderberg, navela je na svom blogu.

Jane Burgermeister je sada otišla korak dalje - upozoravajući kako je na pomolu najveći zločin u povijesti čovječanstva, odlučila je uložiti kaznenu prijavu američkom FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ujedinjenih naroda i nekoliko visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva, uz optužbe za planiranje masovnog ubojstva.

Usto, novinarka će na američkim sudovima tražiti sudsku zabranu protiv obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe.

BIOTERORIZAM POTIČE GRUPA AMERIČKIH BANKARA, WHO, UN I NATO

Prema Burgermeister, bioterorizam promiče grupa američkih bankara koji kontroliraju Federalne rezerve, kao i WHO, UN i NATO. Grupa zavjerenika se također infiltrirala u vrh američke države.

Grupa koju optužuje novinarka, kako bi ujedno prorijedili civilizaciju i naknadno zaradili od prodaje cjepiva, preko Baxtera i drugih kompanija, oslobodili su umjetno stvorene viruse - ptičju i svinjsku gripu te upotrijebili obavezno cijepljenje u nekim zemljama. Naravno, u svrhu suzbijanja pandemije.

Njezina se nova tužba uvelike oslanja i na onu iz travnja. Tada je Burgermeister podastrla dokaze o tome da su laboratoriji Baxtera u Austriji namjerno oslobodili 72 kilograma aktivnog virusa ptičje gripe. Virus je navodno za 16 laboratorija u četiri zemlje isporučila Svjetska zdravstvena organizacija, a iako se kod opasnih tvari, posebno onih klasificiranih kao bio-oružja, primjenjuju primjerene metode osiguranja, ovaj put je taj postupak izostao.

Oslobađanje tih virusa služi, tvrdi nadalje Burgermeier, WHO-u kako bi nakon što prođe dovoljno vremena uvela stanje pandemije te počela distribuirati cjepivo, u koje bi bile ubrizgane i razne smrtonosne bolesti te bi nastupilo prorjeđivanje svjetske populacije.

GLOBALNA ZAVJERA PROTIV ČOVJEČANSTVA
Novinarka tvrdi da još od 2008. američka vlada sustavno uvodi mjere namijenjene smanjivanju ustavnih sloboda građana kako bi, kad dođe vrijeme, mogli provesti obavezno cijepljenje. Tu naravno i mediji igraju ulogu, uvjeravajući ljude u ozbiljnost svinjske gripe te najavljujući cjepiva.

Konačno, ono što grupa koja je pokrenula čitav vrtlog zavjere pokušava postići, prvenstveno u SAD-u, je kontrola nad cijelom Sjevernom Amerikom u svrhu nesmetanog iskorištavanja njezinih prirodnih resursa. Kasnije će se sličan ili isti proces odvijati, prema prognozama, u čitavom svijetu. Jesu li izjave nekih od optuženih mjesec dana nakon inicijative Bergermeier naznaka istinitosti njezinih tvrdnji?

'Virus je sada nezaustavljiv. Svijet ulazi u rani stadij prve epidemije gripe u 21. vijeku. Ipak, ne očekujemo dramatičan i nagli skok u broju fatalnih zaraza', izjavila je Margaret Chan, glavna direktorica WHO-a 11. lipnja 2009.
Tom objavom, pišu svjetski mediji, WHO je dala farmaceutima zeleno svjetlo za pronalaženje vakcina. Štoviše, 'svaka zemlja će morati cijepiti građane protiv svinjske gripe i morat će odabrati tko će sve, osim medicinskih sestara i doktora imati prioritet za cijepljenje', rekla je Marie-Paule Kieny, direktorica Inicijative WHO-a za istraživanje cjepiva.

'Vijeće Svjetske zdravstvene organizacije prepoznalo je da je pandemija virusa H1N1 nezaustavljiva te da se svim zemljama treba omogućiti pristup cjepivima', zaključila je Kieny, a već sada je vlada Velike Britanije objavila kako će, zbog rastućeg broja zaraženih i umrlih od svinjske gripe, cijepiti sve svoje građane.

Moram priznat jako zanimljivo, ali mogu se kladit da će je netko ubiti i probat sve to zataškati, nadam se da sam u krivu.

ujo

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: F. Torres
  • Naj Klub: Man. Utd.
  • Naj PES: 2009
« Reply #94 on: July 30, 2009, 17:51:24 »
*ebeno...*ebeno...sve u svemu veoma zanimljiv tekst koji me iz nekog razloga podjeća na Da Vinci-jev kod....
Kad pročitaš sve se čini stvarno i lako ostvarljivo,a opet ne želim u to vjerovat jer kad bi u jednu stvar počeli sumnjati na ovaj način gdje bi bio kraj?Počevši od samog nastanka svijeta,Boga i ostalih fenomena pa do budućnosti i smaka svijeta....
Odjednom Matrix više i nije tako nerealan...
Walkin' slow by this streetz full of bad thangz,violance and kreepz....
------------------------------------------------------------------
rapper4eva

gothic45

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Freedom
« Reply #95 on: August 16, 2009, 13:33:30 »
Evo jedan dokumentarac o tom famoznom datumu 21.12.2012. kad bi se još jedan navodni smak svijeta trebao dogoditi, uživajte :D

21.12.2012. end of the world-part1

21.12.2012. end of the world-part2

21.12.2012. end of the world-part3

21.12.2012. end of the world-part4

21.12.2012. end of the world-part5

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #96 on: August 16, 2009, 14:58:21 »
neznam stvarno koliko glup moras biti da bi popusio foru o smaku svijeta :S

kad prodje taj datum.. onda ce se sjetiti da je smak svijeta ipak 22.2.2022 :D

al ajd... idem bas pogledati taj dokumentarac..mozda promjenim misljenje :lol:

gothic45

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Freedom
« Reply #97 on: August 16, 2009, 15:05:41 »
Nisam ja popušio foru, nego sam stavio linkove ako nekog zanima ;)
a također nisam ni popušio foru za 6.6.2006: sotona se trebao rodit, izbio bi WW3 i sl. gluparije :)

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #98 on: August 16, 2009, 15:10:12 »
ma nisam ni rekao da si ti popusio foru ;)

NHF :P

gothic45

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Freedom
« Reply #99 on: August 16, 2009, 22:08:26 »
Non taken ;)

Ali moram priznatiu da me Nostradamusova predviđanja fasciniraju, navodno je predvidio i datum kad će neki vandali oskvrnuti njegov grob i navodno su svi nakon 7 dana umrli misterioznom smrću, Nostradamus se razumio u pravljenje otrovnih napitaka te je vjerovatno takvo nešto i postavio u grob.
Ali najveći catch u njegovim stihovima je to što se vrlo lako mogu protumačiti skroz drukčije nego li je to bila prvotna njegova zamisao.

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #100 on: August 16, 2009, 22:34:31 »
ocete paranormalno? usain bolt - 9.58 na 100m...

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #101 on: August 16, 2009, 22:39:08 »

:up: slažem se :)

Usain feat. Božo :D
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #102 on: August 16, 2009, 22:47:17 »

hoces ban? O.o

2 hendrix.. pazi da umjesto voli me, ne voli me. ne bi bilo.. imam status admina.. nemam status admina .. -.-'

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #103 on: August 16, 2009, 23:07:59 »
necu ban... zasto? :(

pogledo sam onaj dokumentarac i jedino sta mogu rec je: jedva cekam 21.12.2012 da vidim sta ce bit... iak sam 99.9 posto siguran da je jos prerano za smak svijeta... 21.12.2112. mi se cini ipak realnije :D

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #104 on: September 17, 2009, 14:14:05 »
nije paranormalno, već praznovjerje...al fora, gledam seriju i uočavam gumbiće na liftu:

Kaj mu je to mala?? by Pesoholic