Brz brige za grafiku, ona je u igri 256 boja, a ja se trudim da iz toga izvuèem maksimum.
Za sada je obojenost recimo na 90% u odnosu na ove rendere iz rhina.
Hvala beri za adboardse, mislim da bi se nešto moglo možda i upotrijebit (one di je jutarnji itd.), ostale bi ipak kako kaže zdenisa trebalo malo sredit vjerovatno uz pomoæ nekog templatea.
Ono šta mene ustvari zanima je gdje je koja reklama toèno smještena, i to ne one rotirajuæe uz teren (jer njih igra sama generira), nego sve one iza njih koje moram pravit u rhinu. Npr. onaj veliki pano BWIN ispod sjevera. Èini mi se da æu morat pažljivo pogledat HNL na HTV-u sutra i bilježit jer želim da bude apsolutno realno.
Hvala svima koji se javljaju sa savjetima i komentarima, samo nastavite, odsada možete komentirati transparente, buduæi namjeravam na sjever dodati još barem 2-3 (uz one koje æe igra sama tamo smjestiti).
Svakako "Dinamo svetinja" i "Volim te mama...", a razmišljao sam i o onom novom kojeg sam nekidan vidio u novinama "Mamiæu otjeraj sebe"

, ali ako netko ima bolju ideju neka se javi i pošalje sliku transparenta, ili barem detaljan opis.