Author Topic: Maksimir - download  (Read 24873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

grzzz

Maksimir - download
« on: November 10, 2006, 04:09:09 »
Odlučio sam malo se poigrat sa Rhinom i ovo je ispalo. Nisam se do sad javljao ovdje, ali mi se ipak čini da je najprikladnije ovaj stadion prvo pokazati na Cropesu. Volio bi da komentirate jel ok il ne, tako da znam jel ima smisla nastavljat. Imam skoro sve gotovo, al je samo istok 100% gotov (barem mi se tako èini)

Cilj mi je napravit Poljud, al je preza*eban, pa sam prvo za trening radio Maksimir. Ako bude uspješan, onda ću poslije i Poljud pokušat.

Inače, znam stadion ubacit u igru (doduše PES5, jer još ne postoje alati za PES6, al navodno neće bit neke velike razlike u konverziji, na petici sam već barem 10 utakmica odigro na ovom stadionu, nažalost nedovršenom)

[img=http://img91.imageshack.us/img91/2070/istok100wn4.th.png]
« Last Edit: April 08, 2007, 00:01:49 by Dogma »

pero

• *
  • Offline since 2006
Odg: Maksimir
« Reply #1 on: November 10, 2006, 12:47:36 »
dobar je...svaka cast

grzzz

« Reply #2 on: November 11, 2006, 22:09:44 »
evo mali update

[img=http://img472.imageshack.us/img472/4342/sjever95vi9.th.png]

Još treba dodat ulaze na gornju tribinu, napravit nešto bolju teksturu za stakla i nakrcat šta je moguæe više transparenata...
« Last Edit: November 11, 2006, 22:13:46 by grzzz »

bero

« Reply #3 on: November 15, 2006, 14:18:48 »
Stadion ti je super svaka cast samo naprijed! :up:

grzzz

« Reply #4 on: November 16, 2006, 02:52:23 »
Bio sam dosta zaposlen, pa sam malo usporio, ali æu zato sad za vikend ubrzat tempo.

Ipak nije da baš ništa nisam radio, evo zapad gdje fali još samo ulaz za igraèe

[img=http://img453.imageshack.us/img453/2395/zapad90lg4.th.png]

i dvije slike kompletnog stanja (bez terena i atletske, ali to je najmanji problem)

[img=http://img80.imageshack.us/img80/3708/sve5tn5.th.png]

[img=http://img226.imageshack.us/img226/8996/sve6ca5.th.png]

Osim malih bugova na zapadu koje æu uskoro riješit sve je drugo bez problema ubaèeno u PES5, a sad veæ postoje alati za prebacivanje iz PES5 u PES6, tako da bi ovo uskoro moglo bit gotovo.

Dobro bi mi došlo ako netko ima slike rotirajuæih reklama od ove godine, kao i reklama ispod istoène tribine, pošto nemam baš vremena tražit.
« Last Edit: November 16, 2006, 03:06:18 by grzzz »

orangebat

« Reply #5 on: November 16, 2006, 09:04:53 »
svaka èast, odlièno napravljeno za sada.  :super:

bero

« Reply #7 on: November 16, 2006, 12:31:20 »

VuXs

« Reply #8 on: November 16, 2006, 21:08:35 »
umjesto ovog kraša da se ubaci cropes??

pero

• *
  • Offline since 2006
« Reply #9 on: November 16, 2006, 21:20:40 »

mislim da i trebalo malo bolje uraditi...pomocu templatea...

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
  • Naj PES: 6
Re: Maksimir
« Reply #10 on: November 17, 2006, 13:31:02 »
i potrudite se da to lijepo izgleda, znaèi da grafika nije ono.. 4 boje :D

grzzz

« Reply #11 on: November 17, 2006, 22:05:02 »
Brz brige za grafiku, ona je u igri 256 boja, a ja se trudim da iz toga izvuèem maksimum.

Za sada je obojenost recimo na 90% u odnosu na ove rendere iz rhina.

Hvala beri za adboardse, mislim da bi se nešto moglo možda i upotrijebit (one di je jutarnji itd.), ostale bi ipak kako kaže zdenisa trebalo malo sredit vjerovatno uz pomoæ nekog templatea.

Ono šta mene ustvari zanima je gdje je koja reklama toèno smještena, i to ne one rotirajuæe uz teren (jer njih igra sama generira), nego sve one iza njih koje moram pravit u rhinu. Npr. onaj veliki pano BWIN ispod sjevera. Èini mi se da æu morat pažljivo pogledat HNL na HTV-u sutra i bilježit jer želim da bude apsolutno realno.

Hvala svima koji se javljaju sa savjetima i komentarima, samo nastavite, odsada možete komentirati transparente, buduæi namjeravam na sjever dodati još barem  2-3 (uz one koje æe igra sama tamo smjestiti).
Svakako "Dinamo svetinja" i "Volim te mama...", a razmišljao sam i o onom novom kojeg sam nekidan vidio u novinama "Mamiæu otjeraj sebe"  :srednji:, ali ako netko ima bolju ideju neka se javi i pošalje sliku transparenta, ili barem detaljan opis.

kay

« Reply #12 on: November 18, 2006, 03:34:54 »
Odlièan ti je stadion, svaka èast. Ja sam pokušavo nekaj s maximirom al sam odusto jer nemam strpljenja za nekaj tak. Zanima me kak misliš riješit reflektore, toènije osvjetljenje? Oæe bit neka plutajuæa svjetla iznad tribina il si uspio sredit da fakat buduna reflektorima? I kak si radio stepenice na tribinama? Poseban mesh il samo tekstura na zajednièkom meshu?
Imam ja složene neke reklame, toènije png fajlove. Pokušavam ih ubacit u bin fajl sa 8 slotova za sve rotirajuæe reklame, al malo teže ide jer me nekaj cima s bojama.
itd..

P.S. Postao sam svoje dresove Dinama u threadu o dresovima pa ak su kom dobri može si skinut. Ubacuju se prek kitservera il GGS-a

grzzz

« Reply #13 on: November 18, 2006, 03:51:01 »
bravo kay, svakako iskoristivo, probat æu ih ja ubacit u bin èim završim osnovnu strukturu stadiona, ali neke mogu poslužit veæ sad kao teksture èim sutra vidim toèan raspored.

stepenice su poseban mesh, tako da ne bude na njima publika kasnije kad je ubacim, a šta se reflektora tièe, nisam još radio sa ovim relativno novim FEM Toolom, ali  po onome šta sam vidio u tutorialu nije neka velika filozofija, èak dapaèe, èini mi se jednostavnije nego ubacit stadion ili publiku, tako da æu to tek na kraju radit, valjda neæu tu zaglavit, dakle ako sve bude u redu rasvjeta æe bit toèno na reflektorima

kay

« Reply #14 on: November 18, 2006, 04:06:34 »
Sa èime bi ubacio u bin? I koji? Sa binom iz petice nemam problema al bin reklama iz pes5 ne radi sa pes6. A tu su problemi jer mi se ggs ne uspjeva ubacit i ruši se a WE picture decoder mi scima boje pa dobijem zeleni veèernji list, crno-bijelo ožujsko i tak nekaj.
Anyway, ak uspiješ kaj napravit evo i ostatka png-ova..

Držim fige za stadion, sam mi je to još falilo u pes-u