Christush - bann na 7 dana razlozi navedeni u tekstualnom objašnjenu u nastavku teksta
Ček kaj fakat neko želi na hlađene!?
Jeste u stanju držat se teme pogotovo kad je ovako široka kao ova ili fakat moram svakome ponaosob na ovom forumu slat pravila ponašanja i definicije OT i ostalih de*ilizama!?
Ak neate kaj napisat vezano za temu ne pišite ništa u pokušajima da ispadnete "domišljati" i "pametni" jer domišljati i pametni se hlade.
dobro, a kaj si ti zabrijo da si neka baja ak si moderator na *ebenom forumu?? boli me k**** za tebe i tvoj ban koji ces mi dat, ko da zivim za to da budem regan na forumu.. fkt mi je pun k**** idiota poput tebe koji se nadrkani cijelo vrijeme i briju da su nesto iznad 'nas obicnih forumasa' .. i boli me k**** kaj je OT, napr cu si drugi acc pa se *ebi.. tolko o tebi 
Prvo i osnovno čemu vrijeđanje?
Nadalje kaj sam ja reko a da nisam u pravu?
Fakat misliš da mene konja od skoro pa 29 godina pogađaju ti infantilni izljevi nekoga ko se nemre drukčije izrazit osim da vrijeđa?
Napravi si drugi acc i opet buš se svojim divnim karakterom "izdao" pa bumo se ako treba lovili po forumu kolko god treba jer ja imam i volje i strpljenja.
Dakle prva stvar je da si nastavio OT i nakon "upozorenja" i to 2 da budem točan.
Druga stvar vrijeđaš članove foruma.
Sad si naravno dobio bann i opet je PESo ispo pi*ka i kr***n i "nadr*ani idiot" i slično a sve samo zato kaj imam volju i želju da na ovom forumu postoji bar neki poluprividni red i da se ljudi u određenim temama drže tih tema i da se na krše ionako vrlo vrlo fleksibilna pravila foruma.
Kad ja nekom nešto kažem odma sam idiot a to kaj 50% članova nije u stanju pročitat pravila ponašanja na forumu i držat se onog najosnovnijeg a to je da se izbjegne OT i doublepostanje i vrjeđanje ostalih članova to njih jamačno čini potlačenim i skrivenim genijalcima koji naprosto ne dolaze do izražaja u ovom okruženju prepunom nas ostalih članova koji smo u stanju egzistirat na ovom forumu u normalnom obliku odnosno "nadrkanih idiota".
I da nebi bilo da je ovo osobno evo za svačije oči i mog PMa Christushu nakon kaj me izvrijeđo :
Ne razumijem kaj je tebe puklo da se ideš tako ispucavat ali u to ne ulazim.Vjerojatno si i sam svjestan zašto si dobio bann ali za slučaj da nisi u nastavku teksta ti je objašnjenje i samo da nadodam da mi nije jasno gdje si i po čemu ti u mom postu skužio da se ja bahatim ikome a kamoli osobno tebi no jasna stvar da nakon tako očitog kršenja pravila moraš biti sankcioniran.
Eventualne pritužbe na moj rad na forumu kao administratora si mogao poslati na PM ali naravno u pristojnijem obliku pa se ova situacija mogla riješiti i bez ovih nepotrebnih konflikata i vrijeđanja s tvoje strane.
To što se meni ponekad naprosto neda pisat obrazloženja od 200-300 riječi ne znači da izigravam neku mangu na forumu nego jednostavno da sam toliko puta već "upozoravao" ljude na iste stvari da naprosto neam volje za ništa doli za neku poluironičnu primjedbu i B&TW to svi na forumu kuže i shvaćaju osim naravno ponekog člana koji se odma nađe osobno napadnut i prozvan.
Ne misliš li da sam ja zbilja takav nesavjesni samoživi de*il da bi mi status adminstratora već odavno bio maknut ili da bi u najmanju ruku neki od stariji članova foruma kao što su MeT ili Kiki ili Rebel ili senna ili hendra reagirali i rekli mi da smirim doživljaj?
Da ne duljim evo objašnjenje zakaj si bannan i na kolko i samo da ti velim/upozorim (baez izigravanja "baje" da me nebi opet klrivo shvatio) da je kreiranje duplog acc na forumu prema pravilima foruma kažnjivo sa bannom 4 life.Sad ti ćeš sam procjenit jel ti je normalnije 7 dana igrat demo ili se bacit na naganjanje po forumu sa administratorima uz pomoć duplih accova.