Author Topic: PES6 problem  (Read 2567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blue_hool

PES6 problem
« on: November 07, 2006, 23:23:42 »
Dakle imam jedan problem, kada igram u 2 playera pocne tekma i sve ok, no nakon 7-8 minuta igre, igra se samo odjednom srusi... i vrati me u windows!!! Jel zna tko u cem bi mogo bit problem???

tutzko

Odg: PES6 problem
« Reply #1 on: November 17, 2006, 13:32:10 »
ne znam, ja bih reinstalkao igru na tvom mjestu ali kako ces, prvo spremi ono sto ima s u dokumentima

mislim na ono: my documents/KONAMI

edit by Zdenisa
pisi sve u jedan post!
« Last Edit: November 17, 2006, 18:51:52 by Zdenisa »

melo

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
« Reply #2 on: November 17, 2006, 14:24:54 »
Dakle imam jedan problem, kada igram u 2 playera pocne tekma i sve ok, no nakon 7-8 minuta igre, igra se samo odjednom srusi... i vrati me u windows!!! Jel zna tko u cem bi mogo bit problem???

moze biti da ti je igra prenatrpana svakakvim patchevima i ostalo....provjeri kakve imam dodatke pa izbrisi ono sto ne koristis

semir

« Reply #3 on: November 17, 2006, 22:17:49 »
Edit by Zdenisa!
piraterija je zabranjena na forumu!

« Last Edit: November 17, 2006, 22:28:16 by Zdenisa »

dijete kreten

« Reply #4 on: November 24, 2006, 22:27:45 »
imam ja jedan maleni problemcic sa grafikom..unatoc novim driverima graf kartice i direct x kroz igru mi se provlaci nekakva crta koja mi brka grafiku..mislim nije nista strasno ali je izuzetno iritantno

Traxxtor™

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Klub: Chelsea F.C.
  • Naj PES: 2009
« Reply #5 on: November 24, 2006, 23:06:09 »
ah znam to...to je meni bilo kad sam kupio noivu grafu... dobro da sad ne duljim, odi u postavke od grafièke i ukljuèi "WAIT FOR VERTICAL REFRESH" stavi da je Always on..i onda ti sigurno neæe bit

dijete kreten

« Reply #6 on: November 25, 2006, 00:28:40 »
ah znam to...to je meni bilo kad sam kupio noivu grafu... dobro da sad ne duljim, odi u postavke od grafièke i ukljuèi "WAIT FOR VERTICAL REFRESH" stavi da je Always on..i onda ti sigurno neæe bit

hvala puno

Frenkie

Re: PES6 problem
« Reply #7 on: December 06, 2006, 18:27:52 »
problem?! igram s tipkovnicom i yoysticom. i igraju zajedno za jedan player. kak se namjesti da se igra yoystick protiv tipkovnice

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #8 on: December 06, 2006, 18:55:32 »
problem?! igram s tipkovnicom i yoysticom. i igraju zajedno za jedan player. kak se namjesti da se igra yoystick protiv tipkovnice
kad ulazis u neki mod igrice,npr. u exibition onda ti se pojavo player settings, tu si stavis tipkovnicu na jednu stranu, a jojstik na drugu.

ako mi je sig prevelik recite mi a

orangebat

« Reply #9 on: December 06, 2006, 21:05:54 »

prije nego pokreneš igru, otiđi u folder u kojem ti je instalirana igra, tamo imaš file settings! pokreni ga i vidit češ da imaš gore kartice: player 1, player 2 itd do 8! e na player 1 stavi da je tipkovnica, znaći one dvije crtice a na player 2 staviš gamepad! nadam se da sam ti pomogao!

CroMystiq

« Reply #10 on: January 19, 2007, 23:33:03 »
imam problem i ljut sam na Pro Evolution Soccer 6 naime imam original igru koja radi ok kad ju igram sam sa sobom ali kad se spojim na internet i kad igram preko servera igra ne radi kako treba. naime jedno poluvrijeme je ok a drugo je usporeno,trza,nemam nikakvu kontrolu i redovito me tada ispraše.nekad ne radi prvo poluvrijeme ok a nekad drugo.kad igram kod kuce onda ne radi drugo poluvrijeme kako treba a u gostima prvo. u cemu je problem nadam se da ce mi netko moci pomoc

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #11 on: January 20, 2007, 09:55:56 »
ne igram online al sam vidio na forumu....kad igraš s nekim, jedno poluvrijeme on hosta igru, a drugo ti, što u načelu znači da će ti dok ovaj hosta ako nemate perfektnu konekciju i sve štekati, baš kao i njemu dok ti hostaš, to je problem online igranja...
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

sin77

« Reply #12 on: January 20, 2007, 10:09:43 »
nekada u igri mi se pojave preko cijelog ekrana crni trokuti, e da a i komentator mi prica gluposti ja igram master ligu on kaze nakon prve utakmice da sam osvojio seriju a i da sam uso u neko polufinale i take gluposti govori.

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #13 on: January 20, 2007, 10:20:34 »
nekada u igri mi se pojave preko cijelog ekrana crni trokuti, e da a i komentator mi prica gluposti ja igram master ligu on kaze nakon prve utakmice da sam osvojio seriju a i da sam uso u neko polufinale i take gluposti govori.

to i meni isto tako ja ne znan koji mu je k**** prije mi to nije govoria tako.ostanen izjednaceno 1.utakmicu a on sere da san osvojia liga espanola,ili npr.nikad ne moze pogodit rezulatat vodin   
3:1 a on kaze 3:2. uglavnon skroz krivo govori.ima li di za downloadat spanjolskog komentatora oni su najjaci dok govore i bar necu znat sta komentiraju!

CroMystiq

« Reply #14 on: January 20, 2007, 10:56:06 »
kad je vec tako da li se to dešavalo i sa PES 5 pri igranju online?????
i da li postoji mogucnost neke zakrpe, ili je to iskljucivo do brzine interneta?????