Author Topic: pomoć  (Read 3677 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

veco

pomoć
« on: November 07, 2006, 15:35:54 »
gdje trebam raspakirati one fajlove koji popravljaju , kopaèke......????????????  :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:
« Last Edit: December 03, 2006, 12:42:06 by csx.evolution »

pero

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
Odg: pomoæ
« Reply #1 on: November 07, 2006, 20:12:05 »
gdje trebam raspakirati one fajlove koji popravljaju , kopaèke......????????????  :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

pa kaj ti ne pise u readme fileu?

veco

« Reply #2 on: November 13, 2006, 15:55:41 »
gdje trebam raspakirati one fajlove koji popravljaju , kopaèke......???????????? :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

gdje trebam raspakirati one fajlove koji popravljaju , kopaèke......???????????? :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

pa nema read me fajla!!!!!!!!!!!!!!   Ajde pliz nek neko napiše gdje raspakiravam onaj fajl za imena, kopaèke, stadione, lige????? hvala

orangebat

« Reply #3 on: November 13, 2006, 19:29:25 »
sve patchove koje skineš moraš ubaciti u igricu preko Game Graphic Studia ili DKZ studia.

veco

« Reply #4 on: November 13, 2006, 19:37:17 »
sve patchove koje skineš moraš ubaciti u igricu preko Game Graphic Studia ili DKZ studia.

al kako na koju opciju da odem?????

otvorim taj studio i kaj dalje??? ak imaš neke upute daj stavi

orangebat

« Reply #5 on: November 13, 2006, 19:54:54 »
nemam upute, da pišem ima puno toga. mogu pokušati ukratko objasniti. znaæi u folderu u kojem ti je igra imaš još jedan folder "dat" u koje ti se opet nalaze ovi fileovi: 0_text, 0_sound, e_text i e_sound! kada ih otvoriš preko GGS-a ili DKZ studia pokazat æe ti se lista s ostalim fileovima: npr. unknown_1, unknown_2 itd. u patchu koji skineš imaš fileove takoðer tako potpisane, znaæi unknown_05322.bin i sl. ako želiš taj file ubaciti u igricu naðeš u GGS-u ili DKZ-u taj file, zatim desni klik i izabereš opciju "Import" ili "Import a file over this one", ovisno koji program koristiš, i importiraš taj file. ima još jedna opcija preko DKZ studia: otvoriš patch u DKZ studiu, odeš na opciju "patch" i "Apply patch in folder" i naðeš folder "dat" u folderu u kojem ti je igra. to bi bilo ukratko, neznam hoæeš li skužiti ali eto.

veco

« Reply #6 on: November 13, 2006, 20:10:16 »
nemam upute, da pišem ima puno toga. mogu pokušati ukratko objasniti. znaæi u folderu u kojem ti je igra imaš još jedan folder "dat" u koje ti se opet nalaze ovi fileovi: 0_text, 0_sound, e_text i e_sound! kada ih otvoriš preko GGS-a ili DKZ studia pokazat æe ti se lista s ostalim fileovima: npr. unknown_1, unknown_2 itd. u patchu koji skineš imaš fileove takoðer tako potpisane, znaæi unknown_05322.bin i sl. ako želiš taj file ubaciti u igricu naðeš u GGS-u ili DKZ-u taj file, zatim desni klik i izabereš opciju "Import" ili "Import a file over this one", ovisno koji program koristiš, i importiraš taj file. ima još jedna opcija preko DKZ studia: otvoriš patch u DKZ studiu, odeš na opciju "patch" i "Apply patch in folder" i naðeš folder "dat" u folderu u kojem ti je igra. to bi bilo ukratko, neznam hoæeš li skužiti ali eto.

hvala, al gdje da sejvam onaj dokument sa ispravljenim imenima???

orangebat

« Reply #7 on: November 13, 2006, 20:12:19 »
vjerojatno misliš na Option File? njega trebaš prebaciti u folder: My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
« Last Edit: November 13, 2006, 20:17:42 by orangebat »

veco

« Reply #8 on: November 13, 2006, 20:53:53 »
vjerojatno misliš na Option File? njega trebaš prebaciti u folder: My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

jel treba obrisat ovaj drugi op?????

orangebat

« Reply #9 on: November 13, 2006, 20:55:58 »
da, treba ga obrisati. a ako ga ipak želiš saèuvati onda ga premjesti negdje.

veco

« Reply #10 on: November 14, 2006, 19:17:09 »

otvorim ta èuda pomoæu DKZ studia, i pojave mi se ti fajlovi i kaj sad??? opcija import je zamagljena!!!! i gdje to treba sad snimiti i kako????

orangebat

« Reply #11 on: November 14, 2006, 19:55:10 »
trebaš desni klik na file koji želiš zamjeniti, i zatim opcija import, naðeš file koji si skunio i koji je potpisan isto kao i taj koji želiš zamjeniti i ubaciš ga u igru. nakon što to napraviš snimiš sve to.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #12 on: November 18, 2006, 09:57:53 »
meni treba pomoc sa ovih 620 lopti. ja si prebacim taj fajl i kitserver al ne znam kako da si sad izaberem te lopte kad pokrenem igru. kitserver sam instalirao.cak mi se na screenu gdje biram dresove pojavi natpis BALLS 1/2. sta to znaci? molim pomoc ako tko zna :help:

pero

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #13 on: November 18, 2006, 10:01:40 »
meni treba pomoc sa ovih 620 lopti. ja si prebacim taj fajl i kitserver al ne znam kako da si sad izaberem te lopte kad pokrenem igru. kitserver sam instalirao.cak mi se na screenu gdje biram dresove pojavi natpis BALLS 1/2. sta to znaci? molim pomoc ako tko zna :help:

vidis...da si procitao manual od kitservera znao bi....ali ajd...sa tipkama "v" i "b" mijenjas lopte

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #14 on: November 18, 2006, 10:04:56 »

vidis...da si procitao manual od kitservera znao bi....ali ajd...sa tipkama "v" i "b" mijenjas lopte

hvala lijepa