eto i sta sad ja da kazem na to... Mislim vi ste sad to krivo sve skuzili... ja nisma htio sad reci maremasu ova kompilacija ti odlicna, nikad nisam vidio bolju, mjuza, edit,golovi , ne znam okvir extra i sta to je to , pohvalio sam ga i mogu otici... vi ste ovo kad sam rekao da dosadi krivo skuzili ma nisam ja mislio da dosadi, pa ako sam mogao odgledati onu kompilacuju u kojoj lik svaki gol ponavljao 5 puta, onda se zna sto znaci rijec dosadi... Ja sam ustvari htio iznesti samo ono negativno, da se maremas jos vise potrudi za iducu kompilaciju, iako je tesko postici nesto bolje od toga... Sta se desilo hrvatskoj koju su svi hvalili spusila od nizozemske... kuzite, tak da peac ljudi... sta ste se odma uzrujali... ko da sam ja ne znam sad tu neki ocjenjivacki sud...
A sto se tice ovog, da je moja kompilacija ugasena vec nakon par minuta, a nista drugo nisma ni ocekivao... Senna ce se sjetiti, ali vec sam do sad jedanput bio vec srao zbog toga... ali to je stvarno istina, a zato sam i stavio kompiulaciju u duel da bi je ovaj put bar netko otvorio i ono pokusao pogledati... Jer kad god sam ja napravio kompilaciju ljudi koda su me ono bojkotirali, prokomentiraju dva ili tri covjeka, tak je bilo i sa zadnjom kompilacijom, mozete sad otici pa pogledati... pa cete vidjeti... sad ce se opet naci netko pametan kao i prije pa reci, pa mi pogledamo kompilaciju samo sto necemo komentirati... Kazem ja uredu, no zasto onda kad recimo rebel stavi ili maremas ili znate vec na koga mislim onda se odma nakupi komentara u jednom danu koliko oces... znam ja da su njihove kompilacije bolje i sve je to uredu... no ja kad gledam kompilacije, ja gledam i od spicvajza i od rebela, od svih i onda ih prokomentiram , a kad ne gledam onda nicije ne gledam... A i inace je tako svi odustanu kod mojih kompilacija odmah u pocetku, jer ja uvijek u pocetku bzvz radim a onda kasnije pocnem koristiti malo vise efekte, i ta druga sva sranja...