Author Topic: ~~~Trio fantastiko duel u PES6 kompilacijama~~~  (Read 6001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 6
~~~Trio fantastiko duel u PES6 kompilacijama~~~
« on: February 08, 2008, 03:30:49 »
Evo jos jedan duel u kompilacijama je pred vama! 777stefan sa high skillz, spiga sa PES story- one love one life on pes6 i ja maremas sa Evolution kompilacijom pretstavljamo vam mozda najbolji duel do sada :vragic:

Evo i kompilacije:
HIGH SKILLZ
by 777stefan

EVOLUTION
by maremas
MEGAVIDEO(mnogo bolji kvalitet slike)

PES STORY
by spiga
one love one life on pes6

Kao sto vidite PES6 i dalje zivi...
Imate anketu i bilo bi pozeljno ako vec pogledate kompilacije da ostavite i komentare, nemojte samo da nas hvalite  :lol:, u nastavku svako od nas trojce ce reci nesto o svojoj kompilaciji i nadam se da cete uzivati u golovima!

:party2:
« Last Edit: February 10, 2008, 13:38:53 by maremas »

BBBManiac

Re: ~~~Trio fantastiko duel u PES6 kompilacijama~~~
« Reply #1 on: February 08, 2008, 03:42:06 »
evo ja sam pogledao druge dvije,a od stefana777 nemogu,jer moram downloadirat video,a to mi se ne da,a sta rec,decki odlicne ideje,svaka vam cast,editing mi se svidja.zika-tako tako,a golovi,fantasticni...necu jos glasovat,sve dok ne vidim stefanovu kompilaciju...

777stefan

« Reply #2 on: February 08, 2008, 09:06:23 »
ako bude sve kako treba za manje od sat vremena dolazi streaming.

EDIT:uploadovao sam na vimeo oko 10 sati sve ukupno i stiglo je mozda do 100% i izgubila se stranica dok sam igrao pes.
« Last Edit: February 08, 2008, 10:07:00 by 777stefan »

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #3 on: February 08, 2008, 10:59:15 »
@BBBManiac
Tema je otvorena u 03:30:49 , ti si postovao u 03:42:06, znaci ne postoje teoretske sanse da i pogledao obe kompilacije jer obe kompilacije zajedno traju preko 20 minuta, ako vec oces da das neki komentar pogledaj kompilacije do kraja a ne samo lepi su golovi i to, iskomentarisi nesto konkretno sta ti se svidelo ili sta nije, kazes odlicne ideje a nisi pogeldao ni jednu do pola :nono:

@777stefan
Sto se tice tvoje kompilacije dopalo mi je ovo sto si ubacio zvuk pri sutu, stvarno je odlicna fora takodje su ti golovi mrak kao i sto kompilacija kaze high skillz, editing je odlican i to sto si ubacio one komentatore... Ne znam samo kako si oko 70 golova strpao u 6 minuta i drago mi je sto nema onih golova iz vojela sa preko 30m kao sto si ih imao u prethodnoj kompilaciji, ipak su bolji golovi iz individualnih akcija, dupli pasovi i td. a za slobodne udarce ne treba trositi reci ja ih u zivotu toliko nisam dao! Jedino sto mi se nije dopalo je ona druga decija pesmica dimba dibma dimba da :death:

@spiga
Prvo kompilacija predugacka bez neke preterane sminke sa puno prosecnih golova ali sa dobrom idejom koja je moga bolje da se realizuje, ima i nekoliko golova koji su klasa, mogao je biti i bolji odabir muzike jer mislim da treba biti tvrdja i brza za kompilaciju, sve u svemu nije lose! Napred svinje :party1:
Ima negde gde si odlicno uklopio muziku i poteze i golove!

@ja
Ja sam se toliko dobrih kompilacija nagledao u poslednje vreme da sam se nakrao dobrih ideja i inspiracija je samo tekla. Jedva sam se naterao da igram offline meceve da bi zavrsio kompilaciju ali isplati se, uspeo sam i da ubacim online meceve! Ovako sto se tice kompilacije radio sam je par nedelja ali sve malo po malcice, ima dva uvoda prvi je od 1 minut i on je uvod u PES i fudbal uopste, drugi odmah za njim je od 30 sekundi i on je uvod u kompilaciju, isto tako jebitacan kraj ima 50 sekundi i zato je kompilacija duga preko 8 minuta ali nije dosadna po meni pa moze da se i odgleda i da je 20 minuta. Svako gol koji je u kompilaciji postignut je na neku foru, ili je to super cancel, peta, gol sa R2 ili neki dribling itd., ko koristi sve driblinge preoznace ih lako, evo prvi put sam koristio novi editing pa sam vas mozda i iznenadio, kod svakog replay se i ekran pomera i ubaceno je minimum 5 efekata, toliko za sad uzivajte u kompilacijama!
Da ne zaboravim za okvir videa je zasluzan EVIL nerd sa pes-serbia i bosniansc, posto ja nisam toliko vican sa Photoshopom  zatrazio sam pomoc od njega i on je posao odradio profi!

777stefan

« Reply #4 on: February 08, 2008, 11:24:20 »
maremas:Kompilacija je odlicna,kameru je lepo ugodio,golovi carski.Malo je preterao sa onim mrdanjem slike ali dobro.Muzika odlicna.

spiga:Nije losa kompilacija,imao je dobre ideje.Golovi dobri,ukljopljeno sa muzikom.

777stefan:Prevazisao sam samog sebe.

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #5 on: February 08, 2008, 12:06:43 »
maremas:Malo je preterao sa onim mrdanjem slike ali dobro.
Pa ceo stos je u tome, da nema toga kompilacija bi bila slicna kao i moje prethodne!

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #6 on: February 08, 2008, 12:53:19 »
e ovako

nemam volje skidati stefanovu kompilaciju tako da cu njegovu komentirati kad ju okaci

@spiga
maremas je rekao...svidja mi se ideja uvoda...iskreno to si morao puno bolje napraviti...muzika mi nije nesto...ima dobrih golova...editing nista posebno...po meni prosjecna kompilacija

@maremas
vec sam ti sve rekao na msn prije par dana kad sam ju pogledao...sad vec mogu i reci da sam znao oko cega ce se kompilacija vrtiti i znao sam da ce to biti jebenica...
uvod #1-po meni najbolji koji sam vidio
uvod #2-to je ono sto sam znao da ce se vrtiti u kompliaciji...u tim trenucima pozelim da sam ta lopta koja sjeda onoj plavusi na prsa i udara je u guzu

editing-prvi put da okvir nije unistio kompilaciju kao sto se to prije desavalo da netko ubaci okvir i onda okvir odvuce paznju sa videa, sam editing i obrada svakog videa,efekti su do jaja

muzika-predobra

golovi-klasika,ima dobrih al jos da si stavio one moje koje ti trpam u online kompliacija bi dobila ocjenu 15/10
a ovako samo
10/10

svaka cast

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #7 on: February 08, 2008, 14:32:37 »
sad ovo mozda i nije bash fer, jer maremasovu kompilaciju gledam uploudanu na netu, a stefanovu gledam na kompu skinutu i bolje izrenderiranu...  Iako je po uvodu i po pocetku kompilacije maremas nadmasio stefana i to dobrano, nekako mi je stefan kroz cijeli dojam malo sustigao maremasa... 
Kazem  moja kompilacija je predugacka, ali ja sam pokusao da svaki gol prikazem drugacije i malo to bolje izeditiram i uklopim sa muzikom, a to sam i uspio tako da sam ja zadovoljan sa svojim radom...

Nego da se vratimo iskreno tamo negdje od 3 ili 4 minute, tocnije tu negdje kod onih online golova malo mi je kompilacija postala dosadna... Mislim jest da si izmjenjivao malo pes i one zenske, no nekako mi je to presporo i mozda mi je trebalo u te golove i promasaje ubaciti jos nesto, neke reakcije igraca idr. ... no gledajuci muziku mozda je tako i trebalo da bude... a okvir i editing ne mam sta da kazem najbolji do sada...
A za stefana kazem uvod isto odlican ali kazem dalje mi se svidjela i muzika i golovi su odlicni kod obodva i mare i stefana to se mora reci... no nekako je tim svojim ubacivanjem medu te golove reakcije igraca, uspio postici da kompilacija izgleda zanimljivije i dinamicnije...
 Da htio sam jos malo progovoriti o glazbi u kompilacijama... nemogu preci preko toga sto se vecini uglavnom u mojoj kompilaciji nije svidjela glazba, jer ustvari ono sta cini ovu kompilaciju posebnom je glazba... mare ti si rekao da glazba mora biti tvrđa i jaca, ali ja onda ne znam ciju si ti kompilaciju gledao... Ja iskreno ne slusam metal, najvise od svega slusam techno no nisma vam htio dosadivati sa technom pa sma stavio i malo techna i onu the story za koju se moze reci da je neki rok i malo na kraju hip hopa... I uglavnom svaka ta pjesma ima svoju ulogu recimo onu sam prvu iskoristio za one prijelaze gdje se cesto ponavlja da malo ucinim kao da se i video zaledio pa ide naprijed nazad. Druga je meni jedna od najboljih a reci cu skladbi jer nitko ne pjeva iz jednog ronaldinhovog video, muzika je ono bas da se ono podize prema kraju... ma top muzika... ajd ona treca je malo glupa ali je i ona imala svoju ulogu... dok je The story imala ulogu video uciniti malo onako osjecajnim, ali opet ona ima svoje nagle prijelaze tako da je bila za to odlicna...   
Sad to sto vi vecinom slusate rock i metal, nije moja krivica... evo recimo maremasu se nije svidjela ona zadnja pjesma kod stefana a meni ja ta bila prehebena... bash ono malo iz zeze a ima odlican ritam... Dok si ti recimo mare govorio da glazba mora biti ono tvrda, a izabrao si od paparoucha jednu od blazih stvari i onak monotonijih... a od stefana je cijela kompilacija obdarenao odlicnom mjuzom,. ali kazem po mom ukusu...

i da sta sam htio reci receno je da mi je ideja dobra, tj. uvod ali da sam to trebao bolje odraditi. Ja sam htio tu ideju sam napraviti mozda nije to najbolje napisano i to no nisam mogao bolje, no bar sam pokusao sam napraviti, a ne kao sto bi neki ucinili uzeti jedan video iz reklame za master card i staviti onda bi bilo bole ali ne bi bilo moje

ako mi je sig prevelik recite mi a

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #8 on: February 08, 2008, 15:04:27 »
Nego da se vratimo iskreno tamo negdje od 3 ili 4 minute, tocnije tu negdje kod onih online golova malo mi je kompilacija postala dosadna... Mislim jest da si izmjenjivao malo pes i one zenske, no nekako mi je to presporo ...

... POVLACIM SVE STO SAM OVDE REKAO ZA OVAJ KOMENTAR :vojnik:

...i mozda mi je trebalo u te golove i promasaje ubaciti jos nesto, neke reakcije igraca idr.
Cemu snimati reakcije igraca ako to nije drigbling koji prethodi golu!
Svaki gol koji je u kompilaciji postignut je na neku foru, ili je to super cancel, peta, gol sa R2, lob ili neki dribling itd., ko koristi sve driblinge preoznace ih lako! Tek posle 5 minuta ima mozda par ne tako kvalitetnih ali i dalje lepih golova!

sad ovo mozda i nije bash fer, jer maremasovu kompilaciju gledam uploudanu na netu, a stefanovu gledam na kompu skinutu i bolje izrenderiranu...
I za moju imas download pa mozes da gledas sa extra kvalitetom a i na youtubu noje los kvalitet slike.

Moram samo da kazem da mi je jedan od omiljenih golova u kompilaciji online gol Carewa protiv Zizoua, 2x super cancel posle duplog pasa i samo sto se nisam usetao u gol posle!
« Last Edit: February 08, 2008, 16:00:34 by maremas »

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #9 on: February 08, 2008, 15:15:06 »
krivo si skuzil kad sam mislio reakcije igraca nisam mislio na fintu i to, nego primjer kad fula gol ono kak se malo cudi i ta sranja, mislim da si ti sve to shvatio kao pljuvanje po tvojoj kompilaciji, ali nije meni to bio cilj, mozda sam malo napisao kako da kazem preostro... tvoja komilacioja je jedna od najboljih koju sam do sada vidio, naravno uvijek ima ono sto se nekom ne svida... recimo tebi se nije svidalo kod moje sto je predugacka ili sta ja znam sto mozde nema okvira...

A ovo si krivo isto skuzio prespora, nisma mislio na brzinu, vec ono ti si stavljao samo gol za golom i na svakom golu po odlican efekt i onda ponekad opet ubacis zenske...  i nije to ni sporo ni sta ja znam lose, golovi su odlicni, ali ono vec kod 4 ajde reci cemo 5 postane ti ono malo dosadno samo gledati gol za  golom, bez da ubacis neku epizodu ili ti digresiju, odstupanje od teme, ajd stavio si ti te zanske, ali ja bi radije da si stavio i koju reakciju, sad si valjda skuzio sta mislim pod reakcijom...

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #10 on: February 08, 2008, 15:21:03 »
Nisam svatio kao pljuvanje po kompilaciji, kao sto sam rekao svako ima svoj ukus, sta sad a i kompilacija golova se sastoji od golova... mozda treba da se ubaci neko radovanje igraca kao kod stefana ali ja to nisam snimao tako da nisam ni ubacio!

EDIT:
Kompilacija golova se sastoji od golova a ne od radovanja i ne znam ja vec cega sve ostalo je dodatak... :lege:

...ali ja bi radije da si stavio i koju reakciju
ti bi stavio reakcije ja bi pre stavio neke cice, zato kompilacija ima naziv SEXY 
:lol2:
« Last Edit: February 08, 2008, 15:40:58 by maremas »

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #11 on: February 08, 2008, 15:22:13 »
sve je stvar ukusa...
ja recimo ne volim kad se ponavlja nesto vise puta...pa makar i iz razlicitih kuteva sto se kod spige javlja par puta. a sto se tice to da dosadi gledati maremasovu kompilaciju nije istina...

iskreno
ja sam spiginu prekinuo nakon par minuta a maremasovu sam odgledao do kraja jer me zanimalo kako se sve to zavrsava...dok spigina nije kod mene izazvala taj dojam da je odgledam do kraja

moja jedina zamjerka maremasovoj kompilaciji sto ga bilo sram pokazati kako jopes trpa golove...tj fali dio "my shame" il kako se vec veli sramota na engleški....

« Last Edit: February 08, 2008, 15:29:00 by jopes »

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #12 on: February 08, 2008, 15:38:48 »
eto i sta sad ja da kazem na to... Mislim vi ste sad to krivo sve skuzili... ja nisma htio sad reci maremasu ova kompilacija ti odlicna, nikad nisam vidio bolju, mjuza, edit,golovi , ne znam okvir extra i sta to je to , pohvalio sam ga i mogu otici... vi ste ovo kad sam rekao da dosadi krivo skuzili ma nisam ja mislio da dosadi, pa ako sam mogao odgledati onu kompilacuju u kojoj lik svaki gol ponavljao  5 puta, onda se zna sto znaci rijec dosadi...  Ja sam ustvari htio iznesti samo ono negativno, da se maremas jos vise potrudi za iducu kompilaciju, iako je tesko postici nesto bolje od toga...  Sta se desilo hrvatskoj koju su svi hvalili spusila od nizozemske... kuzite, tak da peac ljudi... sta ste se odma uzrujali... ko da sam ja ne znam sad tu neki ocjenjivacki sud...

A sto se tice ovog, da je moja kompilacija ugasena vec nakon par minuta, a nista drugo nisma ni ocekivao... Senna ce se sjetiti, ali vec sam do sad jedanput bio vec  srao zbog toga... ali to je stvarno istina, a zato sam i stavio kompiulaciju u duel da bi je ovaj put bar netko otvorio i ono pokusao pogledati... Jer kad god sam ja napravio kompilaciju ljudi koda su me ono bojkotirali, prokomentiraju dva ili tri covjeka, tak je bilo i sa zadnjom kompilacijom, mozete sad otici pa pogledati... pa cete vidjeti...  sad ce se opet naci netko pametan kao i prije pa reci, pa mi pogledamo kompilaciju samo sto necemo komentirati... Kazem ja uredu, no zasto onda kad recimo rebel stavi ili maremas ili znate vec na koga mislim onda se odma nakupi komentara u jednom danu koliko oces... znam ja da su njihove kompilacije bolje i sve je to uredu... no ja kad gledam kompilacije, ja gledam i od spicvajza i od rebela, od svih i onda ih prokomentiram , a kad ne gledam onda nicije ne gledam... A i inace je tako svi odustanu kod mojih kompilacija odmah u pocetku, jer ja uvijek u pocetku bzvz radim  a onda kasnije pocnem koristiti malo vise efekte, i ta druga sva sranja... 

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #13 on: February 08, 2008, 15:43:42 »
ma spiga niko se nije okomio na tebe niti te bojkotira...
nego recimo meni se nije svidjelo to sto se ponavljaju golovi  i onaj efekt kad se pol ekrana zacrni kao neki okvir...

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #14 on: February 08, 2008, 15:50:30 »
Ja mislim da ubuduce ovi sto kace kompilacije za duel ne smeju da komentarisu jedni druge :)