alo ljudi nekuzim koji dio vam nije jasam.
kupis igru, naravno original se mora kupit jer vam treba taj cdkey originalan. nemorate probavat neke sa neta upisivat na konami reg stranici jer vam nece uspjet
ako imate piratsku igru, vazno da je odnekud ukradete ili dobijete samo taj broj (cdkey) originalan.
nakon sta ga imate, odete na konami pes 6 user registration websajt i upisete taj cdkey i odaberete password koji mora bit duzi od 6 karaktera.
i to je to.
uglavnom, bitno je samo da se otvaraju nove teme i retardirani reply-ovi za ništa...
aj manner up giks
e i da, postoji koji hrv. klan, ja sam bio napravio jednog al nema tu hrv igraèa nešto, tojest jako malo sam ih vidio,mozda 2 ili jednog
ima balkanaca ali i to je slabo... ja igram za ArmAdA klan, neznam zasto takvo ime,ali klan je bolestan, igraju samo pro igraèi, niko nema stats ispod 150 pobjeðenih i 20 izgubljenih, sto je za internet urnebes, jer na internetu vlada cudna politika. kad si HOME onda ti hostas igru ( znaci igras na latenciji skoro pa offline- makar nije) a kad si AWAY onda ova drugi hosta igru, i molis boga da ima nešto jaèe od našeg najbržeg adsl-a jer kasni i po par sekundi igra i uglavnom zbog tog spljugas. ja vise volim bit prvo AWAY da me napumpaju i zabriju da neznam igrat , pa vladam sljedeèe poluvrjeme kad su njegovi igraèi veè mrtvi od sprintanja po bokovima. èast ronaldinhu i adrijanu koji su prenabrijani za bokove...
pes je na netu nešto sasvim drugo nego offline. nema pauze kad zelis, imas ogranièeno sekundi za radit formaciju, igra se preko roomova i lobby-a ...
350 kuna zadnjih sam dao, neam za pljuge, ali igra se pes...
pusa