Author Topic: password  (Read 7114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

strumf

password
« on: November 03, 2006, 00:01:32 »
kupio sam orginal pes6 i neznam kakv mi password to treba di je on???? tnx

ertuzio

Odg: password
« Reply #1 on: November 03, 2006, 01:28:38 »
moras se registrirati na PES stranici i kreirati svoj password....

kad ubacis DVD u komp....onda ti se pojavi onaj meni gdje se odabere da se igra instalira..na tom meniju pise
User Registration...klikni na to i regaj se sa svojim Serial Keyom!

kreeesooo

« Reply #2 on: November 13, 2006, 10:48:02 »
moze mi netko dat link od te stranice na kojoj se trebam regat

ertuzio

« Reply #3 on: November 13, 2006, 19:13:02 »

terminator1

« Reply #4 on: November 14, 2006, 19:16:23 »
jel mi moze netko reci gdje da ja kupim original pes6

mitto

« Reply #5 on: November 21, 2006, 12:54:08 »
u ducanu

kreeesooo

« Reply #6 on: November 21, 2006, 14:52:04 »
jel netko daje ili prodaje CD-key pls pls pls javite se!!! Da rulam na internetu.Jel postoji koji Hrvatski klan za pes6.

edit by Zdenisa!
ne moras na vise mjesta postavljati isto...i za takve stvari imas pm!
« Last Edit: November 21, 2006, 22:37:02 by Zdenisa »

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #7 on: November 24, 2006, 11:57:04 »
nikako mi neda da se registriran sta tribam upisat amo koji kod?

mitto

« Reply #8 on: November 27, 2006, 13:50:22 »
alo ljudi nekuzim koji dio vam nije jasam.
kupis igru, naravno original se mora kupit jer vam treba taj cdkey originalan. nemorate probavat neke sa neta upisivat na konami reg stranici jer vam nece uspjet
ako imate piratsku igru, vazno da je odnekud ukradete ili dobijete samo taj broj (cdkey) originalan.
nakon sta ga imate, odete na konami pes 6 user registration websajt i upisete taj cdkey i odaberete password koji mora bit duzi od 6 karaktera.
i to je to.
uglavnom, bitno je samo da se otvaraju nove teme i retardirani reply-ovi za ništa...
aj manner up giks

e i da, postoji koji hrv. klan, ja sam bio napravio jednog al nema tu hrv igraèa nešto, tojest jako malo sam ih vidio,mozda 2 ili jednog
ima balkanaca ali i to je slabo... ja igram za ArmAdA klan, neznam zasto takvo ime,ali klan je bolestan, igraju samo pro igraèi, niko nema stats ispod 150 pobjeðenih i 20 izgubljenih, sto je za internet urnebes, jer na internetu vlada cudna politika. kad si HOME onda ti hostas igru ( znaci igras na latenciji skoro pa offline- makar nije) a kad si AWAY onda ova drugi hosta igru, i molis boga da ima nešto jaèe od našeg najbržeg adsl-a jer kasni i po par sekundi igra i uglavnom zbog tog spljugas. ja vise volim bit prvo AWAY da me napumpaju i zabriju da neznam igrat , pa vladam sljedeèe poluvrjeme kad su njegovi igraèi veè mrtvi od sprintanja po bokovima. èast ronaldinhu i adrijanu koji su prenabrijani za bokove...

pes je na netu nešto sasvim drugo nego offline. nema pauze kad zelis, imas ogranièeno sekundi za radit formaciju, igra se preko roomova i lobby-a ...
350 kuna zadnjih sam dao, neam za pljuge, ali igra se pes...
pusa
« Last Edit: November 27, 2006, 13:55:18 by mitto »

VuXs

« Reply #9 on: November 30, 2006, 20:10:38 »
opet je zadjih par poruka izbrisano...nadam se da se ovo skretanje sa tema više neće događati...!

van Nistelrooy

Re: password
« Reply #10 on: January 30, 2007, 16:59:03 »
Bok svima! imam jedno pitanje i zamolbu. Kao prvo, zelio bih reci da nemam original PES-a, jer zaista nisam u stanju potrositi 300 i vise kuna na igricu, zato sto ih , na kraju krajeva i nemam, no htio bih nekoga zamoliti ako mi moze dati taj kod koji se koristi za online igru. Ako postoji netko, neka pomogne... Ja znam da bih ja dao taj kod da imam original igricu, pa zato stvarno ne shvacam neke koji to cuvaju kao neko blago....

sin77

« Reply #11 on: January 30, 2007, 20:46:10 »
vidis ti kazes da neces dati 300 kn za igricu a zasto bi onda neko tebi dao taj kod i bez veze potrosio 300 kn kada si moze za 3 kn kupit dvd i sprzit iru. jako si pametan malo nelogicno razmisljas :dump:

dolenc

« Reply #12 on: January 30, 2007, 22:05:02 »
taj kod istovremeno nebreju koristiti 2 osobe!  8)

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #13 on: January 30, 2007, 22:07:12 »
pa logicno inace bi mogli igrati s piratima
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

dolenc

« Reply #14 on: January 30, 2007, 22:22:42 »
pa moreš ti igrat s piratom, tebi samo treba kod!  :lege: