Počela je nova sezona, igraj i ti CROPES Kladionicu!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tebi je komp malo u k****,pokusaj reinstalirati windowse
Ne pokreće mi se instalacija PES-a, a svim mojim frendovima je u redu sa istim CD-om. Kad uđem u PES 6 (E:) bilo što na koje kliknem ne reagira niti mogu ići na ikone desnim klikom. Potrebna mi je pomoć!
Quote from: Lurioll on March 10, 2007, 12:35:44Ne pokreće mi se instalacija PES-a, a svim mojim frendovima je u redu sa istim CD-om. Kad uđem u PES 6 (E:) bilo što na koje kliknem ne reagira niti mogu ići na ikone desnim klikom. Potrebna mi je pomoć!Ne mora značit da su ti windowsi u kurcu probaj si drajvere od dvd-roma skinut sa neta,ili jednostavno pokreni CD od matične ploče,možda pomogne!!!Probaj,pa javi na PM da ne radimo smeće ovdje!!!
Quote from: Dogma on March 12, 2007, 18:07:47Quote from: Lurioll on March 10, 2007, 12:35:44Ne pokreće mi se instalacija PES-a, a svim mojim frendovima je u redu sa istim CD-om. Kad uđem u PES 6 (E:) bilo što na koje kliknem ne reagira niti mogu ići na ikone desnim klikom. Potrebna mi je pomoć!Ne mora značit da su ti windowsi u kurcu probaj si drajvere od dvd-roma skinut sa neta,ili jednostavno pokreni CD od matične ploče,možda pomogne!!!Probaj,pa javi na PM da ne radimo smeće ovdje!!!Probao sam to što si mi rekao, probao sam skinuti drivere al nisam uspio, a kod pokretanja CD-a matične javlja mi neki error. Ima neki drugi način?
Quote from: Lurioll on March 30, 2007, 20:24:16Quote from: Dogma on March 12, 2007, 18:07:47Quote from: Lurioll on March 10, 2007, 12:35:44Ne pokreće mi se instalacija PES-a, a svim mojim frendovima je u redu sa istim CD-om. Kad uđem u PES 6 (E:) bilo što na koje kliknem ne reagira niti mogu ići na ikone desnim klikom. Potrebna mi je pomoć!Ne mora značit da su ti windowsi u kurcu probaj si drajvere od dvd-roma skinut sa neta,ili jednostavno pokreni CD od matične ploče,možda pomogne!!!Probaj,pa javi na PM da ne radimo smeće ovdje!!!Probao sam to što si mi rekao, probao sam skinuti drivere al nisam uspio, a kod pokretanja CD-a matične javlja mi neki error. Ima neki drugi način?Daj mi screenshot od erorra pa ću ti reć kako dalje!!!