Gol od Juninha sa R2 protiv Brazila (mogao je jaci tim da uzme), na kraju je bilo 3-1 za mene!
Jedna interesantna slika iz jednog meca, dosao sam mu sa golmanom do gola i zamalo da dam gol (izgubio sam loptu) to je bilo pred kraj meca, sreca da je svirao sudija kraj odmah nakon deganzmana!!!
Jos dva gola, prvi je od Wiltord-a (mat u 3 poteza) a drugi od Carew-a sa R2 za pobedu od 4-0, jos 2 je dao Fred, u revansu sam izgubio 1-3!!!
[dailymotion=330,255]6141656[/dailymotion]
Ovaj je mislio da me je zeznuo, sve vreme se vrteo po Others A,B i po holandskoj ligi dok sam ja drzao na Interu, ostalo je par sekundi do kraja biranja i ja reko da prebacim na Ajax ali nisam stigao kad ono baja uze Milan :taz:, ali ni to mu nije pomoglo, ugura ga na silu :w00t: nanu mu naninu!

A i nije neki igrac jer je s Milanom trebao da me razbije, prvo poluvreme sam jedva izvukao zivu glavu, golmanu ima da dignem spomenik, samo sto je pocelo drugo poluvreme ima sam prodor po boku centrirao, dida i nesta se sudarise i Simone Inzaghi se tu nasao u stilu svog brata i ugura ga jedva, posle je bila totalna defanziva!
Evo i trenutan rejting, samo da napomenem da je bilo
19-20-36, sad mi ovih dana net radi savrseno i odmah sam poceo da dizem rejting a bio mi je pao i na
407!

Ovog sam oprljegao, a najbolje od svega je sto smo prvu tekmu odigrali 5-4 za mene a bilo je 1-4 na poluvremenu za njega i u produzecima sam dao za 5-4, decko bolje da nije trazio revans.