Nas 5,6 zanima kako izgleda taj turnir, tj. kako se bira ekipa, koji je sustav, koliko minuta po utakmici, koliko utakmica se igra i na kojem nivou. Malo je nevjerovatno da se ne igraju parovi... zašto je to problem organizirati... pa to je pravi nogomet!!! Mi igramo turnire parova svakih par tjedana, i to je neusporedivo kad igraš sam (u paru s kompjuterom)... nema usporedbe!!! Koliko ljudi bude na takvom jednom turniru, i koji je najveæi turnir uopæe u hrvatskoj, koja je ekipa uopæe (prosjek godina)...?!
je, da ja nisam jedan od organizatora, ali dosta tog znam iz sudjelovanja na prijašnjim turnirima:
- biraš koga oæeš, znaèi može ti se dogodit da igra klub-reprezentacija,
- igraš dvi utakmice, kuæi i vani(gol u gostima vridi), i ako proðeš ideš dalje i opet isto, a ako ispušiš više sreæe drugi put(postoji moguænost da dobiješ još jednu priliku, ako ispadneš a broj parova nebude odgovara)
- 10 minuta, 5 zvjezdica, buduæi da ne daju da se ponese memory card da bude 6 zvjezdica, rosteri su ti kao na poèetku igrice(a znaš da uvik fali po par transfera, i da igraèi nemaju prava imena u nekim reprezentacijama),
- na jednom turniru je bilo oko 150 ljudi, e sad imaš dicu od osnovne škole pa do ljudi šta rade znaèi nekih 30-tak godina,
- najveæi turnir u RH pojma nemam, znam da je dosta ekipe bilo na OŽUJSKO KUP to ti je bilo 2vs2, bilo je po par turnira u veæim gradovima, te su pobjednici bili na velikom finalu u ZG.