Author Topic: ~maremas pes6 kompilacije ~ UPDATE ~ UEFA EURO - 8 year later ~  (Read 3950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 6
Evo otvorio sam ovu temu da bi sumirao moju pes6 godinu sa kompilacijama (mada bice jos jedna BOOM PES6 kompilacija posle Nove godine), evo sada mozete da date konacan sud o njima a ima i anketa.

Thierry Henry - I love this game
Moja prva kompilacija radjena u Sony Vegas programu, ona je bila kao neka proba, pesma koja prati kompilaciju je od Marije Serifovic - Molitva, pesma koja je pretstavljala SRBIJU na EUROSONGU pa zato moze i da pretstavlja moju kompilaciju, izuzev sto je ovo ruska verzija pesme! Svi golovi su postignuti na TOP PLAYER!

1.

PES6 Compilation "Balkan"
Moja druga PES6 kompilacija, ove prve dve pesme su iz legendarne serije i filma, prva je tema iz serije OTPISANI a druga iz filma Nacionalna klasa, moj kec u rukavu je UVOD i KRAJ u ovoj kompilaciji, tu sam i sam sebe iznenadio, a Balkan Bukovica je klub u kojem sam trenirao pre 11 godina kao klinac, on je sada treca liga, tada je bio u drugoj kada sam ja trenirao i njihovi navijaci se zovu "Sumari" otud i onaj slogan "Za svakog pravog sumarskog fana prva je ljubav drvo i grana". I tako sam napravio tim Balkan u master ligi ubacio grb i vidite sada rezultat, a kompilacuju sam radio tako sto sam je prilagodio prema muzici a ne muziku prema njoj!

2.

PES6 Compilation "Magija"
Kompilacija treca po redu, sacinjena od 40 magicnih golova, po meni a i drugima moja najbolja pes6 kompilacija do sada!!!

3.

SEXY PES6 Compilation
Moja  poslednja PES6 kompilacija ali nekima ne i najbolja, spojio sam lepo i korisno, devojke i PES mada je i jedno i drugo lepo i korisno.

4.

====================================================================================================

« Last Edit: May 06, 2008, 09:34:55 by maremas »

777stefan

Re: maremas pes6 kompilacije, sve na jednom mestu
« Reply #1 on: November 27, 2007, 22:50:30 »
Magija,jos da ima uvod kao balkan.

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #2 on: December 03, 2007, 17:18:51 »
slažem se sa stefanom, kad sam prvi put gledao magiju baš sam bio oduševljen. i balkan mi je odličan, posebno s obzirom na to da si igrao sa takvim klubom.
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #3 on: December 28, 2007, 23:38:51 »
Evo uvod moje kompilacije koja ce biti mozda i odradjena nekad, ovo sam odradio pre mesec dana. Ovih par golova su tek onako snimljeni i bice ponovo snimljeni, drugi uglovi kamere... a i render nije najbolji! Interesujeme sta mislite o uvodu, jos ga niko nije video Vi sa cropesa imate prvi tu senzaciju!

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
Re: ~maremas pes6 kompilacije ~ update ~ Evolution najava ~
« Reply #4 on: December 29, 2007, 00:05:59 »
odličan uvod...samo bi možda bi mrvicu skratio creditse na početku,ali ostalo je super. odlična ideja s tv-om .

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #5 on: December 29, 2007, 00:15:55 »
Ajd ti to dovrsi, cini se odlicno, jel ti to jos uvijek radisu vegasu 7 ili si nasao nesto novo... da mozda ti nisu predugacki creditsi, vec bi taj dio trebao malo ubrzati, ne izbacivati... A sta se tice ostaloga odlicno ucinjeno...

ako mi je sig prevelik recite mi a

777stefan

« Reply #6 on: December 29, 2007, 10:50:13 »
Odlicno,mislim,bolje nego ikada.Golovi su neverovatni i uvod dobar.TV super ideja,dobro izgleda.Video sam ovo i pre bez uvoda,cini mi se da si kacio negde.
EDIT:Mare sad imam adsl pa mogu sve lepo da odgledam i svoje kompilacije da kacim hd.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #7 on: December 29, 2007, 10:51:01 »
ostacu slobodan,necu se vezati...corba rulz
super ideja ,samo meni se konkretno ne svidja taj tv...al ostalo je ok

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #8 on: December 29, 2007, 11:01:44 »
Hvala, po meni je taj tv bas fora, a sto se credits-a tice njega cu verovatno samo da ubrzam, ustvari ne mogu jer credits prati muziku koja je zalepljena za taj video koji sam editovao!

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #9 on: December 29, 2007, 11:02:26 »
fora je al ono nekako mi je video umanjen i odvlaci paznju...al ok,to je samo moje misljenje

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #10 on: December 29, 2007, 11:24:25 »
da, dobro kaže jopes - ako ćeš dovršiti kompilaciju i prikazivati golove sa wide camerom, pazi da ih zumiraš dosta da ne bi bili premali .

rule

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #11 on: December 29, 2007, 22:09:58 »
Sve odlicno najbolji video magija a gol mi je extra sa golmanom, i lob petom( kako ga izvodis) ???

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #12 on: January 01, 2008, 18:30:16 »
Imas u podforumu za tutorijale temu "fore i potezi" i tu imas tut za izvodjenje loba petom!

Resio sam da odem jedan korak napred i da angazujem jednog Photoshop majstora koji cemi pomoci oko izrade moje naredne kompilacije, posto sam duduk za isti!!! Ono sa tv otpada iz kombinacije!

777stefan

« Reply #13 on: January 01, 2008, 19:02:35 »
Pa kada ce biti gotova ta kompilacija?

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #14 on: January 01, 2008, 19:09:17 »
Ne znam, igram pes snimam golove pa kad bude bude, ne mogu nista da obecam!