wow

koliko dobrih ljudi ima... eto nas trojica zahvaljujući iigrcu sada haklamo PES online... doduše šesticu, al to nisan ni sanja

...i tako se mi večeras okupili na msn, podijelia nam acc i pass and ShOwTiMe StArTs

prvi ja igam... i sad dok se ušemim, sve mi novo i nepoznato i tako počnem igrati meč sa Chelseaom protiv lika sa Interom... uf, ruke oznojne, adrenalin

i malo mi šteka, uglavnom sporije je... čini mi se da su kontrole zbrljane, al vidim da je sve ok... a onda je počela rapsodija, razbacalo me na sve strane... nisan ni počea igrat kad su letile bombe sa svih strana, ni Cech nije ništa moga... nisan navika igrat protiv nekoga takvog stila, ono mm prostora se oslobodi i šut... i tako ja popijem 6 komada do poluvremena

u drugome krenem nešto ozbiljnije, već imam sve u rukama, skužim da blokaje, prokužim tipa i počnem zabijat... najprije za 1:6 pa za 2:6... dalje od toga nije moglo, lik je igra bunker, ja bombiza sa svih strana, al ostalo 2:6... no bitno da san uvatija ruku, ovo mi je ipak prva online tekma i uopće PES6 nakon podužeg vrimena...
čini mi se da je taj lik ima rejting oko 480, a ja 455

drugu san odigra sa likom rejtinga oko 350 i rutinski deklasira njegov Brazil 2:0... tu je kraj, Killer se probudio

treća tekma, igram sa Fulhamom protiv Intera, u 80.' pri rezultatu 0:0 i par mojih neiskorištenih mrtvih zicera puca veza...
...toliko za sada