"inspiriran" jučerašnjim dobivanjem -1 boda, odlučio sam napisati ovaj post, nisam htjeo otvarati posebno temu za ovo, mislim da to i spada ovdje!
ajde, ne samo da sam dobio -1 bod, nego sam skoro i na plantažu banana poslan! a zbog čega, hm, po meni zbog sitne greškice koja se desila! OK, svakome se desi, evo meni prvi puta na ovome forumu i odma sam "nagrađen" sa -1 bodom! ma nebi ja ništa rekao zbog toga, ali koliki su napravili i 100 večih grešaka od mene pa nikome ništa, svaki dan im se postovi nalaze u Trashu i opet ništa! da se razumijemo, nesmeta ovaj -1 bod meni!
nego dalje, nisam tražio ni da mi se daju neki +bodovi, ali se sada zbilja moram pitati kako se oni uopće dobivaju? šta se treba napraviti za te plus dobove? napraviti tutorijal u kojem je detaljno objašnjeno kako se snimaju Replays-i i kako se stavljaju na net, tut koji je mnogima pomogao? hm, nije dovoljno, nema veze! pomoć pri izradi CROPES HNL Patcha? hm, ni to nije dovoljno! da se razumijemo, netrebaju meni nikakvi bodovi, niti ih ja želim, niti ja imam nešta od njih, jednostavno tako mi je svejedno oču li imati + ili - bodove!
da zaključim, šta sam želio reči ovim postom: mislim da je ovaj način bodovalja jako jako čudan! mnogi (možda i svi) se neče složiti samnom ali ja kažem svoje mišljenje, i stojim iza toga!