U tijeku je narudžba CROPES majica!
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
pa zar nije isto? utipkas u google i gle cuda izbaci ti i tu cesku stranicu.zar je bitno da li je ceska, madaraska ili pic.. mater...koji je vama kura. klinci volite se praviti pametni mame vam jeb... p.s.jel valja sad cenzura???
nije dinamo ni tako lose napravljen
Quote from: dadan1950 on October 14, 2007, 16:17:02pa zar nije isto? utipkas u google i gle cuda izbaci ti i tu cesku stranicu.zar je bitno da li je ceska, madaraska ili pic.. mater...koji je vama kura. klinci volite se praviti pametni mame vam jeb... p.s.jel valja sad cenzura???koj je tebi k???ko se voli pravit???tu stavljas link neke ceske stranice za kupnju dresova i onda kaj bi si mi trebali mislit???
Quote from: PEScup on October 14, 2007, 17:51:34Quote from: dadan1950 on October 14, 2007, 16:17:02pa zar nije isto? utipkas u google i gle cuda izbaci ti i tu cesku stranicu.zar je bitno da li je ceska, madaraska ili pic.. mater...koji je vama kura. klinci volite se praviti pametni mame vam jeb... p.s.jel valja sad cenzura???koj je tebi k???ko se voli pravit???tu stavljas link neke ceske stranice za kupnju dresova i onda kaj bi si mi trebali mislit???sta ti koji kura. imas misliti mamu ti jebem
Quote from: dadan1950 on October 14, 2007, 20:12:43Quote from: PEScup on October 14, 2007, 17:51:34Quote from: dadan1950 on October 14, 2007, 16:17:02pa zar nije isto? utipkas u google i gle cuda izbaci ti i tu cesku stranicu.zar je bitno da li je ceska, madaraska ili pic.. mater...koji je vama kura. klinci volite se praviti pametni mame vam jeb... p.s.jel valja sad cenzura???koj je tebi k???ko se voli pravit???tu stavljas link neke ceske stranice za kupnju dresova i onda kaj bi si mi trebali mislit???sta ti koji kura. imas misliti mamu ti jebemBAN!!!BAN!!!BAN!!!ajde modovi/admini šta čekate