Zabio si lijep gol? Želiš ga pokazati? Prijavi se na Najgol mjeseca svibnja!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ljudi, pogledajte ovo!!! Ljudeki iz Konamija planiraju shebati sve platforme osim Playstation 3 konzole. Tako ce se PES za PC, PS2, XB, XB360, DS, PSP zvati PES2007 i imati ce stara tehnicka obiljezja, a za PS3 ce se zvati PES6, a kad pogledate slike, umrijet cete od radoznalosti kako ce to ispasti na PS3... Uglavnom, vidite, uzivajte i nadajte se da ce vam starci nabaviti PS3 i naravno - PES6!!! xDhttp://www.gamershell.com/ps3/pro_evolution_soccer_6/screenshots.html?id=16
Izgleda predivno! Al sad mi tek niš nije jasno. U poèetku 0m36A govori kako æe samo Play Station 3 bit ovakav a ovdje u linku vidim xbox...
daj boze da i za PC bude ovakav
i još sam jednu odliènu vjest saznao (nije sigurno) da demo izlazi sad ovaj petak 1.9.
Quote from: denipes on August 30, 2006, 13:13:58i još sam jednu odliènu vjest saznao (nije sigurno) da demo izlazi sad ovaj petak 1.9.demo za PC ili ?
da bilo bi stvarno gušt igrat da i na pc izaðe ovakav.ali mislim da bi bio i dosta zahtjevniji nego inaèe...mnogima nebi radio ili bi radio ali bi jako zapinjo.