Stare verzije PES-a > Turniri
Play Lazareti - PES 6 Turnir Dubrovnik
(1/1)
shamsesnet:
Dakle 14.10.2007 ili najkasnije 21.10.2007 ( dva datuma jer nismo sigurni hoce li sponzori popratit turnir do ovog prvog datuma pa ako ne odrzati ce se 21 ) bi se trebao odrzati PES 6 Turnir u Dubrovniku u Lazaretima ( gdje je Klub Lazareti ).
Postavke turnira su sljedece :
- Prijava po igracu je 100 kn
- Igra se 1 na 1
- Knockout faza je odmah od pocetka
- Trajanje utakmice je 15 min i nema uzvrata, jedna i to je to :)
- Sve je random osim lopte koja je adidas + i strijelica igraca koje su sve zelene
- Igra se sa klubovima i default PES 6 znaci nema transfera
- Igrat ce se na 8 PS2 konzola te ce iz svakog knockout kola jedna utakmica biti prenosena na video zidu za publiku kao i polufinale i finale
- Koliko vremena ce biti dopusteno za promjene taktika tijekom utakmice ce biti obznanjeno na turniru
- Turnir ce se odigrati ako sve bude po planu za 5 sati u jednom danu tako da je moguce da netko izvan Dubrovnika navrati na turnir
To bi zasad bilo sve ja mislim. Jos nismo dosli do ovog dijela turnira da mislimo o samoj igri vec smo jos na pregovaranju sa sponzorima da bi osigurali bogate nagrade. Turnir ce biti popracen plakatima te reklamama na radiju i novinama. Nagrade ce najvjerojatnije biti novcane te ocekujemo da prva nagrada bude preko 2000 kn.
Ovo su informacije ugrubo sada ali htio sam vas informirati.
Prijave ili upite mozete poslati na mail playlazareti@net.hr
senna:
jel ima kakvih novosti?
shamsesnet:
Da dobili smo pozitivne odgovore od par sponzora ali smo isto morali odgoditi turnir za 28.10. To je konačan datum početka turnira. :party2: :srednji:
Navigation
[0] Message Index
Go to full version