Author Topic: Problem sa loptama  (Read 2459 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Muflon32

Re: Problem sa loptama
« Reply #15 on: September 30, 2007, 10:28:08 »
znam ali nema,ko da nema lopti...ima samo balls:game choice,i to ne mogu mjennjat,mogu mjenjat ono weather ,season i to,a lopti ko da nema

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #16 on: September 30, 2007, 10:37:18 »
prekini sa tim noobovskim pitanjima. ako lopti nema onda pogledaj kitserver... a ne 15 puta pitati zasto ne vidis lopte...i usput negdje napisi pozdravni post jer izgleda da te dugo nece biti tu...

masko

« Reply #17 on: September 30, 2007, 20:38:25 »
aha a ja mjenjam sa 0 i 9 a jel ovaj kitserver isproban radi li 100 % mislim jesi probao na nekom drugom racunaru koji je imao isti problem sa loptama

dseverdi

« Reply #18 on: October 06, 2007, 02:16:13 »
I ja imam iste probleme s loptama, sve uredno kopiram u kitserver pod balls i jednostavno netom prije utakmice me izbaci. Primjetio sam da vjerovatno postoji problem s mdl folderom gdje su .bin datoteke. Naime, ako ih ne stavite u balls folder PES ce raditi i preuzimati teksture lopti iz defaulta. Ako je taj folder u balls onda izbacuje

Postoji li neki problem vezano za kompatibilnost .bin datoteka !?!

Hvala za pomoc!

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #19 on: October 06, 2007, 09:42:38 »
aha a ja mjenjam sa 0 i 9 a jel ovaj kitserver isproban radi li 100 % mislim jesi probao na nekom drugom racunaru koji je imao isti problem sa loptama

Isti kitserver koji sam bacio na filefront odnosno ovaj kaj sam vam dao link za skidat koristim ja i još 4 moja frenda i sve svima radi ja lopte mjenjam sa R1 i L1 znači kad si na onom ekranu gdje biraš dresove u donjem desnom kutu bi ti trebao bit prikazan natpis SELECTION (1/4) kad stisneš select na kontroleru kojeg koristiš trebalo bi ti pisat SELECTION (2/4) itd.
Na prvoj opciji biraš dresove kao i uvijek na drugoj biraš lopte koje pregledavaš sa ili R1 ili L1 na trećoj opciji su uvjeti tekme tipa vrijeme zamjene ozljede itd a na četvrtoj opciji biraš stadione na istom principu kao i lopte znači između opcija se seliš sa SELECT a lopte i stadione listaš sa R1 ili L1.Neznam kak drukčije da vam pomognem ako vam ne radi uninstall i instalirajte igru opet i zatim ubacite kitserver unutra i instalirajte ga.
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...