Stare verzije PES-a > Turniri

Turnir PES malešnica?

<< < (2/27) > >>

smrtonosha:
sto mu gromova kakvo dopustenje  :death: to je cenzura !!! zasto se mi nebi mogli naci i napravit neki tour

pa kad je vec zaduzena sta ih ne radi onda

.~°.hendrix!™:

--- Quote from: Dioniz on September 23, 2007, 19:25:46 ---
--- Quote from: KrunoCR on September 23, 2007, 12:04:06 ---Dogovoreno jopes. marko87zg, zašto mora biti PS2? danas oko osmice ču se nać s dečkima da vidimo kako da ubijemo tu razliku za PES, PC vs PS2. nabavit ćemo padove kao za PS2 jer ih sada nemam samo neke speelinkove. Iskreno doma mi stoji PS2 ali nikad nisam imao želju da ga uključim. oduvijek sa suživotario sa PCima. izgleda da ću morat i PS2 probat. Prvo ćemo fiksirat datum, recimo 20.10. onda pojedinosti oko organizacije. sve javim. za sada su nam na raspolaganju samo PCi. Provjerit ću i mogućnost da sami donesemo nekoliko PSova. ko zna?

--- End quote ---

Bolji PS2 nego PC 10 puta. Vecina ljudi koja igra na kompu igra preko interneta tako da mislim da ce doci vise ljudi ako se bude igralo na PS2. Imas li dopustenje od tvrtke PLAYBOX koja je zaduzena za organizaciju turnira na nasim prostorima?

--- End quote ---

o cemu ti??

LOL

od ljudi koji igraju na pc-ju, kod nas mozda, i to mozda 5% ljudi igra preko neta.....

smrtonosha:
ma nije bitno na cemu je dok radi kak treba   :party2:

Ledinho:
imate usb konverter za pc. mozete sa ps joypadom igrat na pc-u. 50kn kosta.
ja sam zainteresiran.

KrunoCR:
bok. Ledinho a gdje nabavim taj konverter za pc a ko ne uspijem što drugo?
pojednostavit ćemo tehnički dio maximalno. igrat će se na PCima sa padovima direktno ili preko konvertera, ako ga nabavim :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version