Počela je nova sezona, igraj i ti CROPES Kladionicu!
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Po meni bi isto trebalo omogućiti da svatko igra sa bilo kojim klubom, čak i obojica istim. Ja osobno igram sa Man utd i navikao sam se na specijalnosti svakog igrača...Što se tiče novih transfera, ja ih osobno ne bi odobrio, već da se igra oriđiđi igra, kakva je i napravljena!Uzdravlje
Bolje da se igra bez ikakvih patcheva, novih transfera i fešn lopti i dresova, zato kaj većina je tako navikla i najpoštenije bi bilo.
Quote from: zuja on October 05, 2007, 07:40:39Bolje da se igra bez ikakvih patcheva, novih transfera i fešn lopti i dresova, zato kaj većina je tako navikla i najpoštenije bi bilo.gle, mislim, necu vam se mijesat u to, al vecina ima patcheve, dresove i lopte, al ok.., i oni koji nemaju, imaju transfere napravljene.....
ma kakvi patchevi, ako i ekipa ima patch instaliran ne znaci da svi imaju isti, najbolje origigi igru i to je to.
za punoljetne pivčeko na raspolaganju bit će ćista igra bez komplikacija sa patchevima i slično radi ujednačenosti svima. a i patchiranje bi bilo dodatni problem :zašto ovaj zašto ne onaj itd.