Author Topic: Turnir PES malešnica?  (Read 18913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ledinho

Re: Turnir PES malešnica?
« Reply #30 on: October 02, 2007, 00:50:04 »
dobra je ideja ovo za 15 min, bolje je tako. i trebalo bi se smjet igrat sa istim klubovima, bezveze da jedan igrac ispasta.

žuj@

• Offline since 2007
  • ... POPESKU
  • Naj Igrač: Alex Del Piero
  • Naj Klub: ManUtd
  • Naj PES: 6
« Reply #31 on: October 02, 2007, 11:08:32 »
evo ja poslo prijavu i dolazim ziher. svaka čast svim organizatorima kaj su se sjetili napravit turnir za oproštajku od pes 6. sve pohvale

jadro

« Reply #32 on: October 02, 2007, 12:04:29 »
Tek tolko da kažem, da sam se je osobno prijavio, + još 3 frenda!

Ne znam dal ima neka dobna granica, al u svakom slučaju mi smo redom "iskusni igrači" 27g, 29g, 40g i sin od najstarijeg od 14g :)

Mislim da ćemo biti dosta zanimljiva škvadra... a ako će biti i 2vs2 i tu se možemo prijaviti :)

btw: nigdje nisam pročitao kolko točno ima PC-a i točnu adresu održavanja turnira...

uzdravlje

whiteheat

« Reply #33 on: October 02, 2007, 13:20:32 »
Dečki,

Moram vam napisati sve pohvale. Do sada nisam ni bio svjestan koliko je jaka PES scena u hrvatskoj, mislim da se po broju igrača može svrstati uz bok najjačim scenama COD2 i DOTA.

Dođem i ja na turnir, ne kao igrač pošto sam PES upalio triput u životu i to peticu, ali čisto da vidim halere kako španaju.

smrtonosha

« Reply #34 on: October 02, 2007, 15:59:40 »
e mogo bi na google maps oznacit negdje gdje ce bit turnir.. tak da mi iz drugih dijelova grada znamo pogodit  :tuzan2:

Ledinho

« Reply #35 on: October 02, 2007, 16:53:36 »
imate na onoj stranici cybercaffe kartu di pise adresa i sve. pretpostavljam da se tam igra.

Dioniz

« Reply #36 on: October 02, 2007, 23:54:25 »
Jako mi je drago sta ce se turnir odrzati tj. da je dobivena nekakva licenca, ali mi je ujedno i zao sto necu moci nastupati na turniru jer tad nisam u Hrvatskoj (al ce napokon netko osim mene osvojit turnir :) ). Nadam se da ce turnir biti na visokom nivou i izvrsno organiziran, osobno bi mi bilo draze da se igra na PS2, ali sta je tu je. Pozdrav

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #37 on: October 03, 2007, 00:03:33 »
Evo prijava poslana za mene i 2 frenda ali u slučaju da koji od njih odustane javim vam najkasnije do nedjelje 07.10.07.

:party2:
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

el_majstor

« Reply #38 on: October 03, 2007, 13:38:44 »
evo dolazim ja i 4 frenda da vidimo koliko smo loši ... :lol2: :lol2:

KrunoCR

O pravilima
« Reply #39 on: October 04, 2007, 00:28:27 »
Evo napokon mogu reći fiksna pravila. popis radi sigurnosti provjerite na orginalnom site-u cybera. ili preko linka na HOMEPAGE cropes.org
uglavnom pomaknut je početak u 12h što znači treba doć ranije radi izrade rasporeda utakmica.
vrijeme će svima biti sunčano, stadiona će se ponuditi samo nekoliko, utakmice su produžene na 15min.
igranje je tipa 1v1. ovoga puta ništa od 2v2. kotizacija ostaje 30kn.
na pc-e su gurnuti konverteri tako da je poželjno da pc-evci i pS2-saši donesu svoje gamepadeove. igra se na 8 kompova. jedina dilema je još isti klubovi, da ili ne,  o tome naknadno.

žuj@

• Offline since 2007
  • ... POPESKU
  • Naj Igrač: Alex Del Piero
  • Naj Klub: ManUtd
  • Naj PES: 6
« Reply #40 on: October 04, 2007, 08:05:59 »
Ovako sto se tice istih klubova mislim da bi to trebalo biti ukljuceno iz  sljedeceg razloga: zasto bi netko ispasto ako je dosao kasnije na turnir tj.
taj netko nemoze uzeti sebi najbolji klub ako mu ga netko prije uzme, rekli ste da primate 32 igraca znaci da bi zadnjih 10-15 trebali uzimat livorno, atalantu itd. stoga pošto je ovo zadnji pes 6 turnir pustite to.

btw: moram li se ja sad ponovo prijavit na onom cybercaffe-u

el_majstor

« Reply #41 on: October 04, 2007, 12:15:34 »
dali će biti napravljeni svi novi transferi do sada ??????

faeton

« Reply #42 on: October 04, 2007, 12:31:10 »
Prijavio se na turnir, ali još uvijek nigdje ne piše točna adresa održavanja turnira. Nema je ni na cybercaffe stranici.

KrunoCR

« Reply #43 on: October 04, 2007, 12:33:09 »
ima, pogledaj http://www.cybercaffe.hr/kontakt.asp

.na A.Topić Mimare 11a, Malešnica

jadro

« Reply #44 on: October 04, 2007, 12:34:33 »
Po meni bi isto trebalo omogućiti da svatko igra sa bilo kojim klubom, čak i obojica istim. Ja osobno igram sa Man utd i navikao sam se na specijalnosti svakog igrača...

Što se tiče novih transfera, ja ih osobno ne bi odobrio, već da se igra oriđiđi igra, kakva je i napravljena!

Uzdravlje