Author Topic: Turnir PES malešnica?  (Read 18914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KrunoCR

konverteri
« Reply #15 on: September 24, 2007, 20:34:26 »
Ledinho thanx. hardver je manje više riješen.
što se turnira općenito tiće postoji mnogo organizacija u svijetu koje organiziraju turnire. postoje i lokalni organizatori turnira. uglavnom nigdje nitko nikog ne spriječava jer su sama zbivanja svima od interesa. to je dio života jedne scene.
kod nas ima nekoliko organizacija koje imaju slotove za PES unutar svojeg društva a većina iz je izvana. npr. ESWC i WCG, ali to nema utjecaja ako netko sa strane radi svoj turnir. u hrvatskoj ne postoji nešto što bi ograničavalo održavanje turnira-bilo koje igre. hrvatska uopće nije svijesna da mi, igračka scena postojimo. širem društvu mi smo margina.
nadam se da se podržavamo da turnira i lan partija bude i više te da se poveća i ova pes zajednica u kojem god obliku.
nesuglasice tipa PS2 ili PC riješit ćemo u hodu pa ima nas na pc-u i na ps2-jkama.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
Re: Turnir PES malešnica?
« Reply #16 on: September 24, 2007, 20:38:04 »
u potpunosti se slazem sa tobom...znaci dogovorili smo se...kad prezicirate datum i mjesto onda mi se javis na pm,ja se dobro snalazim po malesnici i spanskom (hodalo se kod zena)....samo se javi

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
« Reply #17 on: September 24, 2007, 21:38:39 »
što se turnira općenito tiće postoji mnogo organizacija u svijetu koje organiziraju turnire. postoje i lokalni organizatori turnira. uglavnom nigdje nitko nikog ne spriječava jer su sama zbivanja svima od interesa. to je dio života jedne scene.
kod nas ima nekoliko organizacija koje imaju slotove za PES unutar svojeg društva a većina iz je izvana. npr. ESWC i WCG, ali to nema utjecaja ako netko sa strane radi svoj turnir. u hrvatskoj ne postoji nešto što bi ograničavalo održavanje turnira-bilo koje igre. hrvatska uopće nije svijesna da mi, igračka scena postojimo. širem društvu mi smo margina.
nadam se da se podržavamo da turnira i lan partija bude i više te da se poveća i ova pes zajednica u kojem god obliku.

ma podržavam ja vas i vaše ideje samo pitaj zašto je HCL mora prekinuti sa svojim turnirima ili možda wwwm@x? :D

KrunoCR

« Reply #18 on: September 25, 2007, 08:19:03 »
Ok csx provjerit ću šta je bilo. samo, ja nisam organizacija već pojedinac a ako neće ić turnir onda će ić lan party.  :party2:

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #19 on: September 25, 2007, 08:37:18 »
Eto ti još jednog zainteresiranog i svaka čast na izboru PC za igranje ajde da ima neko u ZG ko igra PES ko čovjek i živi u 21.st. a ne brije mi na PS2 i slične nusproizvode za decu.A čisto BTW ak si neko nije u stanju u 2 minute složit i napravit save formacije onda zakaj uopće igra PES?????????????
Niš kad bu nekih detaljnijih informacija javi tipa datum vrijeme mjesto i onako znatiželje radi kakvu ste to nagradu iskemijali?
Drži se PCja pajdo a konzolašima  :death:
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

smrtonosha

« Reply #20 on: September 30, 2007, 15:09:46 »
bilo bi dobro da bude  sad slijedeci vikend posto u pon nema skole :lege:

KrunoCR

Datum,vrijeme i pravila PES6 malešnica
« Reply #21 on: September 30, 2007, 16:46:03 »
 Održavanje je 20.10.2007 s početkom u 14h. prijave primamo do broja 32. Pobjednik dobiva slušalice RaptoxX RT-781 drugoplasirami 3pack pića. Pravila osnovna:
-težina-top player
- klubovi
-do 5min za formacije i pripremu
-meč od 10min; skupine neriješeno;nakon skupina produžeci i penali
-sudac RND
-vrijeme RND
-stadion RND
-lopta-bira domaćin
-spremnost igraća zelena strelica
-izmjene:3
-ozljede:DA

ima speedlink gamepadova i PS2 gamepadova preko konvertera. poželjno je da donesete svoje 'lucky' padove. skupine su po 4.
četiri najbolja igraju svak sa svakim za prva četiri mjesta.
Ovo su osnovna pravila za sve. sugestije na kruno@magazinrs.hr a prijave na linku za prijave preko cybercaffe.hr.
Dočekajmo PES2008 u stilu. prijavljujte se ako mislite stvarno doć ili barem fer odjavite do petka 19.10.
Bit će na raspolaganju i kompovi za zagrijavanje osim onih na kojima se igra. finalni mečevi se igraju na plazmi pred svima. Predviđeno maximalno trajanje turnira je 7sati.
Ako pak niste aktivni sudionici dođite i popratite kolege na putu prema pobjedi.

Bit će mi jako drage sugestije i kritike jer će to sve doprinijeti napretku PES turnira. 20.10 je dan isključivo za nogomet i PES!

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #22 on: September 30, 2007, 18:09:23 »
vijest je na sajtu...

Ledinho

« Reply #23 on: September 30, 2007, 19:07:11 »
kak znam dal sam primljen?

smrtonosha

« Reply #24 on: September 30, 2007, 19:20:42 »
evo poslana prijava, jel bu kakve cuge  :party1:

KrunoCR

za prijave
« Reply #25 on: October 01, 2007, 09:14:05 »
dobit će te replay na mail koji pošaljete, najkasnije sa dan zakašnjenja.

whiteheat

« Reply #26 on: October 01, 2007, 18:25:09 »
Pozdrav,

Inače ne igram PES, ali radim već godinama na podizanju gaming kulture u hrv, pa sam se čisto morao javiti na ovaj topic pošto su mi frendovi ukazali da će se ovaj turnir možda otkazati jer ima nekih "organizacija" koje su kočile ako sam dobro pročitao wwwmax i hcl u organizaciji PES turnira itd...

U suradnju s KrunoCR-om ovaj turnir smo preimenovali u "Electronic sports world cup - Warm up tour" skraćeno "ESWC Warm up" .

Turnir će se održati 100% u prostoru, vremenu i pravilima koje je odredi KrunoCR kao glavni organizator.

Nadam se da je ovime riješena ova legalna sfera ovog turnira pošto ESWC licenca u svojoj domeni smije organizirati PES turnire u 2007. godini. Za 2008. se tek dogovara. Više informacija na http://www.eswc.com/world/main.php?c=documents&s=display&ID_Document=192

Ovaj turnir će imati međunarodni karakter pošto će biti objavljen na www.eswc.com stranici kao službeni turnir ESWC-a u 2007. godini.

Mali bonus ovom turniru, prva 2 mjesta s ovog turnira ukoliko odluče doći na ESWC kvalifikacije za 2008. godinu ne moraju igrati skupine, već počinju igrati od četvrtfinala. tj. biti će nositelji tog turnira.

ko ne zna što je eswc u hrvatskoj neka pogleda službenu stranicu www.eswc.com.hr 

Nadam se da ćete uživati u turniru i da će organizacija biti na nivou kojeg PES scena zaslužuje.

LP

P.S. U slučaju da turnir bude uspješan pobrinut ću se da se pojavi mali članak o najboljima u Pc play-u:)
« Last Edit: October 01, 2007, 18:26:48 by whiteheat »

smrtonosha

« Reply #27 on: October 01, 2007, 18:40:24 »
e, nigdje ne pise jel ima istih klubova...

Ledinho

« Reply #28 on: October 02, 2007, 00:09:45 »
evo dobio sam povratni mail, samo pisu moji podaci koje sam tamo ispunio. jel to znaci da sam primljen? :?
znam da sam dosadan, al da budem ziher. :D

KrunoCR

« Reply #29 on: October 02, 2007, 00:45:13 »
ma. izgleda da će biti istih klubova. uglavnom napisali smo neka bazična pravila.
na mail mi je stavljen prijedlog da bi tekma tebala trajati 15min pa za sada mogu reći da su dobre šanse da stvarno i stavimo 15min te također da stavimo sve tekme na sunčano vrijeme.

je, izgleda da povratni mail znači ppotvrdu. to nisam slagao ja pa nisam znao da se prijava automatski potvrđuje. mislio sam da moram sam to replayat. uglavnom to je to. još jedino da su prijave fer, to znači da kad se netko prijavi neka onda i dođe. a ne da ga očekujemo cijeli dan a netko bi drugi igrao.

i baš se desilo da mail provider ovih dana nešto čačka po svojem serveru pa može se dogodit da će netko čekat i više od jednog dana na replay.
nadam se da vježbate pa da screen shooteovi ispadnu što bolji  8)