pozdrav svima. kasnim s javljanjem možda opravdano možda ne. po redu.
plasman turnira
1. Martin Karažinec ESWC predkalifikacije
2. Christian Petraš ESWC predkvalifikacije
3. Marko Ledinski
4. Damjan Poljak
Njih četvero igrali su grupu i gornji raspored je ujedno plasman u grupi.
Pohvale svim igračima.
prijavilo se točno 32. na početku.
Što se pravila tiće; bila su fiksna odpočetka ali sam ostavio rupu da mi se sugestije pošalju na mail.
oni koji su poslali znaju da se uzeo svaki prijedlog u obzir. koliko se sjećam svima sam odgovorio na njihove prijedloge. znači da su pravila u subotu bila zbir početnih i sugeriranih. na samom turniru u dva navrata se pokazalo da neka pravila kod određivanja plasmana dovode do čorsokaka pa je i tu uzeta u obzir sugestija glasnijih igrača.
znači da oni igrači koji su putem maila ili na turniru dali neku primjedbu aktivno sudjelovali u izgradnji turnira.
to je i bio jedan od mojih ciljeva. budući ste prošli dosta turnira (neki) i također znate pod kojim uvjetima pokazujete najbolje znanje bila vam je svima data mogućnost u sudjelovanju koncepcije turnira. propusta je bilo, priznajem, zato analiziramo situaciju pa da vidimo kojim smjerom dalje.
Žao mi je zbog gamepadova jer ih nisam iskušao prije turnira. radili su ali bili su tvrdi. Priznajem trebao sam posvetiti više pažnje pri izboru modela.
svaka čast trojici igaraća koji su igrali na tastaturu, prava rijetkost za PES.
Eto to je ukratko. ima li daljnjih primjedaba prijedloga ili što drugo pišite.
Zahvaljujem Jopesu kao cropesovcu da je uveličao svojim prisustvom značaj turnira