Author Topic: Turnir PES malešnica?  (Read 18915 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jadro

Re: Turnir PES malešnica?
« Reply #120 on: October 22, 2007, 07:33:35 »
Turnir je bio sasvim OK organiziran, a meni osobno nije smetao ni mali prostor (osim kad mi je u sred napada majstor rekao da se malo pomaknem, jer on bi prošao kraj mene).

Pravila trebaju biti fiksna i određena prije turnira... (par mi je frendova reklo je njima izvjesni igrač često stopirao igru u sred napada radi izmjene i sl.)

Čestitke pobjedniku, a ponaviše Kruni na organizaciji!!!

Ponovilo se...

TruWarier

« Reply #121 on: October 22, 2007, 10:33:28 »
ovako...

1.igralo se na kompovima sa blago receno losim joysticima

2.sustav turnira je bio nevjerojatan.preedlazem onoga koji je to osmislio da prezentira taj svoj sustav uefi , obogatit ce se

nije bilo remia!!!!!! i igralo se po 15 min??!!
znaci: odigram dva puta nerjeseno, pobijedim nakon penala,i bolji sam od nekog tko je pobijedio u 90min jednu tekmu i drugu izgubio na penale recimo.

i u skupinama je sto puta bolje igrat svatko sa svakim home and away po 10 min , nego jednu po 15 min.tako je uvijek bilo i to je daleko naj sustav za turnire

inace SVAKA  CAST  onom tipu koji je to vodio ,treba to sve sam drzati pod kontrolom

DOUGI

« Reply #122 on: October 22, 2007, 13:50:49 »
ovako...

1.igralo se na kompovima sa blago receno losim joysticima

2.sustav turnira je bio nevjerojatan.preedlazem onoga koji je to osmislio da prezentira taj svoj sustav uefi , obogatit ce se

nije bilo remia!!!!!! i igralo se po 15 min??!!
znaci: odigram dva puta nerjeseno, pobijedim nakon penala,i bolji sam od nekog tko je pobijedio u 90min jednu tekmu i drugu izgubio na penale recimo.

i u skupinama je sto puta bolje igrat svatko sa svakim home and away po 10 min , nego jednu po 15 min.tako je uvijek bilo i to je daleko naj sustav za turnire

inace SVAKA  CAST  onom tipu koji je to vodio ,treba to sve sam drzati pod kontrolom

nemojte sad kukat nakon turnira, bio je kakav je bio, zar vam nije drago sto je uopce i organiziran turnir??? kolko pamtim dosta dugo se nije organiziro neki turnir, tak da..... :stupid:

sto se tice remija i 15min!!!! ovo za remi-moglo se igrat na neodluceno ali ako je kruno tako zamislio nema mu se sta rec :srednji:
sto se tice 15min-mislim da je bolje igrat jednu tekmu od 15 nego dvije od 10min, jer se brze odigraju skupine :srednji:

Samo bih ti pohvalit krunu na organizaciji turnira,jer ga je tesko napravit jer uvijek neko ima nekakvu primjedbu, a u vezi joysticka- sam ti je kruno napiso da poneses svoj lucky joystick, sam si si kriv kaj ga nisi ponio :D

Christush

« Reply #123 on: October 22, 2007, 14:19:12 »
kakve su to tenzije na forumu... oce netko probat organizirat turnir za 32. ljudi?!  :nono: :nono: :nono: (to je retoricko pitanje)
« Last Edit: October 22, 2007, 17:03:46 by Christush »

Nickless

« Reply #124 on: October 22, 2007, 19:36:59 »
SVI cmizdrite o nekakvim pravilima ...,a šta je sa pravilom da DIONIZ mora osvojiti svaki turnir?!Na taj ste zaboravili ...???????Finalisti kad ćemo  :party2:

Christush

« Reply #125 on: October 22, 2007, 19:41:49 »
SVI cmizdrite o nekakvim pravilima ...,a šta je sa pravilom da DIONIZ mora osvojiti svaki turnir?!Na taj ste zaboravili ...???????Finalisti kad ćemo  :party2:

tako je.. kom nekaj ne pase nek se javi na salter 13..
sto se tice  :party2: ak ne prije onda na velesajmu  :lege:

KrunoCR

« Reply #126 on: October 22, 2007, 20:56:23 »
pozdrav svima. kasnim s javljanjem možda opravdano možda ne. po redu.
plasman turnira
1. Martin Karažinec    ESWC predkalifikacije
2. Christian Petraš     ESWC predkvalifikacije
3. Marko Ledinski
4. Damjan Poljak

Njih četvero igrali su grupu i gornji raspored je ujedno plasman u grupi.
Pohvale svim igračima.
prijavilo se  točno 32. na početku.
Što se pravila tiće; bila su fiksna odpočetka ali sam ostavio rupu da mi se sugestije pošalju na mail.
oni koji su poslali znaju da se uzeo svaki prijedlog u obzir. koliko se sjećam svima sam odgovorio na njihove prijedloge. znači da su pravila u subotu bila zbir početnih i sugeriranih. na samom turniru u dva navrata se pokazalo da neka pravila kod određivanja plasmana dovode do čorsokaka pa je i tu uzeta u obzir sugestija glasnijih igrača.
znači da oni igrači koji su putem maila ili na turniru dali neku primjedbu aktivno sudjelovali u izgradnji turnira.
to je i bio jedan od mojih ciljeva. budući ste prošli dosta turnira (neki) i također znate pod kojim uvjetima pokazujete najbolje znanje bila vam je svima data mogućnost u sudjelovanju koncepcije turnira. propusta je bilo, priznajem, zato analiziramo situaciju pa da vidimo kojim smjerom dalje.
Žao mi je zbog gamepadova jer ih nisam iskušao prije turnira. radili su ali bili su tvrdi. Priznajem trebao sam posvetiti više pažnje pri izboru modela.
svaka čast trojici igaraća koji su igrali na tastaturu, prava rijetkost za PES.

Eto to je ukratko. ima li daljnjih primjedaba prijedloga ili što drugo pišite.
Zahvaljujem Jopesu kao cropesovcu da je uveličao svojim prisustvom značaj turnira :cropesmile:

DOUGI

« Reply #127 on: October 22, 2007, 20:58:14 »

Kao sto sam i rekao, kad Dioniz dode nek mi se javi da mu predam nagradu :D  :lol2:

a za pijanku najvjerojatnije na velesajmu :party2:

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #128 on: October 22, 2007, 22:39:56 »
Zahvaljujem Jopesu kao cropesovcu da je uveličao svojim prisustvom značaj turnira :cropesmile:
ma nema frke,ako sam rekao da cu doci onda je red da dodjem...
ja sam vec napisao sta mislim o turniru pa ako te zanima vratis se koju stranicu unazad

TruWarier

« Reply #129 on: October 22, 2007, 22:58:04 »
pazi sad tog dougog...osvoji ovaj kvartovski turnir i odmah je bahat

di si bio na proslom hcl-ovom ??? za tebe vrijedi ona: bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu 

DOUGI

« Reply #130 on: October 23, 2007, 00:23:55 »
pazi sad tog dougog...osvoji ovaj kvartovski turnir i odmah je bahat

di si bio na proslom hcl-ovom ??? za tebe vrijedi ona: bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu 

A mozes mi rec ko si ti? :kava: i koji si ti bio na tom turniru??? :tuzan2: :tuzan2: i kolko se sjecam bio sam zadovoljan svojom pozicijom na svom zadnjem hcl-ovom turniru a to je bilo prije dosta vremena :party1:

i sam da znas ja sam igram playku a ovo jee bilo na kompu, mislim da ti je sve jasno :srednji: