Author Topic: Turnir PES malešnica?  (Read 19525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

faeton

Re: Turnir PES malešnica?
« Reply #105 on: October 21, 2007, 18:05:19 »
turnir je bio ok s obzirom da je kruno bio jedini u organizaciji

neke zamjerke:

1. gužva
2. u skupini nije bilo remija (meni nije utjecalo, ali ipak)
3. pravila nisu bila fiksna od početka, već su se pravila donosila u tijeku (npr. 2 utakmice u osmini finala)
4. opet gužva, trebalo se na neki način odvojiti igrački prostor od šetaća, npr 1-2 metara.

S obzirom da je ovo, po Kruninim riječima, bio kvartovski turnir, mogu ga se sjećati samo po dobrom. Drugi put, pa treći itd će biti manje propusta, samo treba organizirati opet turnir.

Hvala Kruni na turniru.

smrtonosha

« Reply #106 on: October 21, 2007, 18:40:53 »
to sto kazes, s obzirom da je bio sam bilo je super.. bit ce bolje drugi put :) :vojnik:

DOUGI

« Reply #107 on: October 21, 2007, 19:06:58 »
za smtonoshu.... ako nas je 4 u skupini, troje ima 6 bodova a cetvrti ima 0, gleda se gol razlika izmedu nas troje, pitaj si koga god hoces ili prati malo nogomet :D, sala... :cropesmile:

Christush

« Reply #108 on: October 21, 2007, 19:12:13 »
ovako.. ime prvoplasiranog je Martin Karazinec (frend s kojim sam doso), ime drugoplasiranog je moja malenkost Christian Petras.. dok za treceplasiranog nisam siguran.. turnir je bio vrlo dobar s obzirom da je jedan covjek sve organizirao. Sto se tice pravila, sve je bilo bas kako treba (npr. kad sva trojica imaju isti broj bodova - gleda se gol razlika, dok s druge strane, kada dvojica imaju isti broj bodova - gleda se medusobni omjer, sto je apsolutno posteno).. jedino sto nisam naviko igrati utakmicu na 15 min.. rezultati su bili vise vaterpolski nego nogometni (bar kod nas koji igramo malo bolje pa znamo iskoristiti nase vrlo dobro poznate i drage - bugove)... neda mi se vise pisat.. ak nekog nekaj zanima nek me pita..  :party2: :party2:

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #109 on: October 21, 2007, 19:16:56 »
jesi ti kristijan koji igra sa interom? ja sam frendu rekao da ces ti bit medju prva tri...

Christush

« Reply #110 on: October 21, 2007, 19:20:34 »
jesi ti kristijan koji igra sa interom? ja sam frendu rekao da ces ti bit medju prva tri...
jesam..  laskas mi :) .. hvala sta ste vjerovali :lege: :lege:

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #111 on: October 21, 2007, 19:23:21 »
@Christush - jel bilo kakvih majica za prvu trojicu? O_o

Christush

« Reply #112 on: October 21, 2007, 19:24:44 »
@Christush - jel bilo kakvih majica za prvu trojicu? O_o

nije bilo majca.. ja sam si uzeo koju stelicu a frend je dobio slusalice

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #113 on: October 21, 2007, 19:27:04 »
bravo,cestitam...

Christush

« Reply #114 on: October 21, 2007, 19:28:05 »
bravo,cestitam...
fala..

Nickless

« Reply #115 on: October 21, 2007, 19:38:20 »
Čestitke finalistima turnira te pogotovo pobjedniku!Turnir je po meni bio ok(dobra atmosfera),jedino imam neki osjećaj da je bilo nekog namještanja u finalu(šala)!pozzz

---

P.S. Dougi nadam se da  nisi otvorao dar jer mislim da ga DIONIZ neće prihvatiti otvorenog!!!

edit by hendrix:
ne pisi dva posta zaredom!!!
« Last Edit: October 21, 2007, 20:06:42 by hendrix »

Christush

« Reply #116 on: October 21, 2007, 19:42:43 »
Čestitke finalistima turnira te pogotovo pobjedniku!Turnir je po meni bio ok(dobra atmosfera),jedino imam neki osjećaj da je bilo nekog namještanja u finalu(šala)!pozzz
lol.. samo mi je zao sto svi vise-manje igrate na kompovima, jel cu uskoro dobit pes2008 za play3 pa necu imat s kim igrat online :(( ... mislim, imat cu al znam da ce bit tesko nac konkurenciju.. kava je npr bio nickless :)  :lege:

DOUGI

« Reply #117 on: October 21, 2007, 21:02:22 »

---

P.S. Dougi nadam se da  nisi otvorao dar jer mislim da ga DIONIZ neće prihvatiti otvorenog!!!

edit by hendrix:
ne pisi dva posta zaredom!!!

Prvo hvala na čestitkama, a za dioniza nisam otvarao nagradu tak kad dode u zg osobno cu mu predat jer je on najbolji, bolji od svih najboljih na svijetu.....

vidjet cemo se i uskoro u 11mj :D
« Last Edit: October 21, 2007, 21:06:55 by DOUGI »

žuj@

• Offline since 2007
  • € = 0
  • ... POPESKU
  • Naj Igrač: Alex Del Piero
  • Naj Klub: ManUtd
« Reply #118 on: October 21, 2007, 21:41:45 »
cestitke finalistima, a posebice prvaku.

DOUGI

« Reply #119 on: October 21, 2007, 23:12:17 »
cestitke finalistima, a posebice prvaku.

hvala :D , i samo sam htio reć da sam ja Martin i da sam pobjedio :srednji: , a ovo za Dioniza zna NICKLESS o cemu se radi :lol2:
« Last Edit: October 21, 2007, 23:14:22 by DOUGI »