Stare verzije PES-a > Turniri

Turnir PES malešnica?

(1/27) > >>

KrunoCR:
Ima li ovdje zainteresiranih za jedan turnir polovicom desetog,vjerojatno 20.10.? Ekipa i ja slažemo turnirček  u nogaću (svoj prvi, he he). Držat ćemo se nekih standardnih pravila kojih se drži većina. Godine nisu bitne pa ko voli neka se pridruži. Kotizacija je 30ćuna i sprema se nagarda za najbolje. Budući se igra na PCima možete donijeti padove ili šta god mislite da će vam pomoću u gameu. Organizirat ćemo to u prostoru cybercaffea u malešnici- zagreb. ima li netko prijedlog, sugestiju, kritiku slobodno :) sve se prima. Onda jesmo za? Ako nam baš bude dobro radit ćemo to i češće.

marko87zg:
Šteta kaj nije na PS2! Inače, ima nas mnogo iz Dubrave koji već duže vrijeme čekamo neki turnir u PES6 ili WE11, 2v2 ili 1v1!

jopes:
vi napravite turnir a ja cu doci to zabiljeziti na foticem,kad budete znali ostale pojednioti javite mi se na pm

KrunoCR:
Dogovoreno jopes. marko87zg, zašto mora biti PS2? danas oko osmice ču se nać s dečkima da vidimo kako da ubijemo tu razliku za PES, PC vs PS2. nabavit ćemo padove kao za PS2 jer ih sada nemam samo neke speelinkove. Iskreno doma mi stoji PS2 ali nikad nisam imao želju da ga uključim. oduvijek sa suživotario sa PCima. izgleda da ću morat i PS2 probat. Prvo ćemo fiksirat datum, recimo 20.10. onda pojedinosti oko organizacije. sve javim. za sada su nam na raspolaganju samo PCi. Provjerit ću i mogućnost da sami donesemo nekoliko PSova. ko zna?

Dioniz:

--- Quote from: KrunoCR on September 23, 2007, 12:04:06 ---Dogovoreno jopes. marko87zg, zašto mora biti PS2? danas oko osmice ču se nać s dečkima da vidimo kako da ubijemo tu razliku za PES, PC vs PS2. nabavit ćemo padove kao za PS2 jer ih sada nemam samo neke speelinkove. Iskreno doma mi stoji PS2 ali nikad nisam imao želju da ga uključim. oduvijek sa suživotario sa PCima. izgleda da ću morat i PS2 probat. Prvo ćemo fiksirat datum, recimo 20.10. onda pojedinosti oko organizacije. sve javim. za sada su nam na raspolaganju samo PCi. Provjerit ću i mogućnost da sami donesemo nekoliko PSova. ko zna?

--- End quote ---

Bolji PS2 nego PC 10 puta. Vecina ljudi koja igra na kompu igra preko interneta tako da mislim da ce doci vise ljudi ako se bude igralo na PS2. Imas li dopustenje od tvrtke PLAYBOX koja je zaduzena za organizaciju turnira na nasim prostorima?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version