Author Topic: Turnir PES malešnica?  (Read 18912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KrunoCR

Turnir PES malešnica?
« on: September 22, 2007, 18:55:05 »
Ima li ovdje zainteresiranih za jedan turnir polovicom desetog,vjerojatno 20.10.? Ekipa i ja slažemo turnirček  u nogaću (svoj prvi, he he). Držat ćemo se nekih standardnih pravila kojih se drži većina. Godine nisu bitne pa ko voli neka se pridruži. Kotizacija je 30ćuna i sprema se nagarda za najbolje. Budući se igra na PCima možete donijeti padove ili šta god mislite da će vam pomoću u gameu. Organizirat ćemo to u prostoru cybercaffea u malešnici- zagreb. ima li netko prijedlog, sugestiju, kritiku slobodno :) sve se prima. Onda jesmo za? Ako nam baš bude dobro radit ćemo to i češće.

marko87zg

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: GNK Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
Re: Turnir PES malešnica?
« Reply #1 on: September 23, 2007, 09:23:06 »
Šteta kaj nije na PS2! Inače, ima nas mnogo iz Dubrave koji već duže vrijeme čekamo neki turnir u PES6 ili WE11, 2v2 ili 1v1!
Impossible is nothing!

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #2 on: September 23, 2007, 10:01:32 »
vi napravite turnir a ja cu doci to zabiljeziti na foticem,kad budete znali ostale pojednioti javite mi se na pm

KrunoCR

« Reply #3 on: September 23, 2007, 12:04:06 »
Dogovoreno jopes. marko87zg, zašto mora biti PS2? danas oko osmice ču se nać s dečkima da vidimo kako da ubijemo tu razliku za PES, PC vs PS2. nabavit ćemo padove kao za PS2 jer ih sada nemam samo neke speelinkove. Iskreno doma mi stoji PS2 ali nikad nisam imao želju da ga uključim. oduvijek sa suživotario sa PCima. izgleda da ću morat i PS2 probat. Prvo ćemo fiksirat datum, recimo 20.10. onda pojedinosti oko organizacije. sve javim. za sada su nam na raspolaganju samo PCi. Provjerit ću i mogućnost da sami donesemo nekoliko PSova. ko zna?

Dioniz

« Reply #4 on: September 23, 2007, 19:25:46 »
Dogovoreno jopes. marko87zg, zašto mora biti PS2? danas oko osmice ču se nać s dečkima da vidimo kako da ubijemo tu razliku za PES, PC vs PS2. nabavit ćemo padove kao za PS2 jer ih sada nemam samo neke speelinkove. Iskreno doma mi stoji PS2 ali nikad nisam imao želju da ga uključim. oduvijek sa suživotario sa PCima. izgleda da ću morat i PS2 probat. Prvo ćemo fiksirat datum, recimo 20.10. onda pojedinosti oko organizacije. sve javim. za sada su nam na raspolaganju samo PCi. Provjerit ću i mogućnost da sami donesemo nekoliko PSova. ko zna?

Bolji PS2 nego PC 10 puta. Vecina ljudi koja igra na kompu igra preko interneta tako da mislim da ce doci vise ljudi ako se bude igralo na PS2. Imas li dopustenje od tvrtke PLAYBOX koja je zaduzena za organizaciju turnira na nasim prostorima?

smrtonosha

« Reply #5 on: September 23, 2007, 19:57:19 »
sto mu gromova kakvo dopustenje  :death: to je cenzura !!! zasto se mi nebi mogli naci i napravit neki tour

pa kad je vec zaduzena sta ih ne radi onda

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
« Reply #6 on: September 23, 2007, 20:19:08 »

Bolji PS2 nego PC 10 puta. Vecina ljudi koja igra na kompu igra preko interneta tako da mislim da ce doci vise ljudi ako se bude igralo na PS2. Imas li dopustenje od tvrtke PLAYBOX koja je zaduzena za organizaciju turnira na nasim prostorima?

o cemu ti??

LOL

od ljudi koji igraju na pc-ju, kod nas mozda, i to mozda 5% ljudi igra preko neta.....
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

smrtonosha

« Reply #7 on: September 23, 2007, 23:01:28 »
ma nije bitno na cemu je dok radi kak treba   :party2:

Ledinho

« Reply #8 on: September 23, 2007, 23:30:18 »
imate usb konverter za pc. mozete sa ps joypadom igrat na pc-u. 50kn kosta.
ja sam zainteresiran.

KrunoCR

« Reply #9 on: September 24, 2007, 01:04:07 »
bok. Ledinho a gdje nabavim taj konverter za pc a ko ne uspijem što drugo?
pojednostavit ćemo tehnički dio maximalno. igrat će se na PCima sa padovima direktno ili preko konvertera, ako ga nabavim :)

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #10 on: September 24, 2007, 09:53:42 »
ako turnir bude u vremenu kad mi bude odgovaralo zbog drugih obveza onda cu i ja igrati naranvo donijet cu svoj PS-pad i usb adapter

marko87zg

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: GNK Dinamo Zagreb
« Reply #11 on: September 24, 2007, 17:23:25 »
Što se tiče PC-a, problem su i formacije koje cijela ekipa ima spremljeno na memory kartice za PS2! Koliko god raspravljali, mislim da je većina za PS2, ili sam barem ja dio ekipe koja hala PES/WE na PS2!
Impossible is nothing!

Ledinho

« Reply #12 on: September 24, 2007, 18:32:04 »
bok. Ledinho a gdje nabavim taj konverter za pc a ko ne uspijem što drugo?
pojednostavit ćemo tehnički dio maximalno. igrat će se na PCima sa padovima direktno ili preko konvertera, ako ga nabavim :)

ima u algoritmu za kupit, za dva gamepada kosta oko 60-70 kn.

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
« Reply #13 on: September 24, 2007, 19:57:14 »
Imas li dopustenje od tvrtke PLAYBOX koja je zaduzena za organizaciju turnira na nasim prostorima?

da, oni "navodno" imaju licencu za organiziranje PES turnira u hrv. no ako je stvarno tako šta ne  bi prema ugovoru trebali svakih recimo 6mj orginizirati neke turnire (neznam točno, lupam bezveze)?

I šta nije čudno što Playbox radi i za videotop i za žuju (recimo iz razloga što nije drugima omogućila kupnju navedene licence ili je samo što ja neznam).

Sve u svemu budu se CROPESovi novinari malo pozabavili time :D

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #14 on: September 24, 2007, 20:01:21 »
vec sam rekao da cu pokusati popratiti turnir,iako ta "licenca" o kojoj govorite je totalna glupost...sta se treba sad traziti njihova dozvola sto par ljudi zeli skupiti jos par njih i da igraju pes? ma daj molim te...