Author Topic: turnir Q  (Read 3438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

smrtonosha

turnir Q
« on: September 22, 2007, 14:08:13 »
stvanro mislim da bi se na pes sceni moglo nes promijeniti... i to otkako hcl vise nemoze organizirat tunire postalo je jos gore... ozujsko kup  :dump:

tuga s juga

• Offline since 2006
  • Naj Klub: AC Milan; FC Barcelona
  • Naj PES: 5
  • PSN ID: TsJ984
Re: turnir Q
« Reply #1 on: September 23, 2007, 14:23:42 »
ma glupost, vani se barem jedan put mjesečno organiziraju kod nas jedan put godišnje

smrtonosha

« Reply #2 on: September 23, 2007, 17:29:29 »
a bezveze... ja sam cijelo ljeto bio nabrijan na pes da dodjem pobjedit nekog i ono nista... :stupid:

fanatic

« Reply #3 on: October 17, 2007, 12:50:33 »
daj javite, volia bi da malo bacimo prije 6.1, zaželia se

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #4 on: October 17, 2007, 16:18:19 »
Pa evo recim napravimo mi to u CROPES režiji uzmemo recimo neke gradove u kojima je konventracija CROPESovaca veća recimo Zagreb, Rijeka, Split i neznam točno kak stojimo sa Slavonijom al uglavnom kužite kaj mislim i složimo turnire na mjesečnoj bazi na način da u recimo 10 mjesecu možemo u npr. Zagrebu odigrat finalni turnir na kojem igraju 32 ili 24 najbolja igrača sa ostalih turnira odnosno ako složimo sistem da turnire odigravamo u recimo 8 gradova na finalnom je svaki grad zastupljen sa 4 najbolja igrača kroz cijelu godinu.Ono sistem lige i bodova.
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
  • Naj PES: 6
« Reply #5 on: October 17, 2007, 16:26:21 »
glavni je problem sponzor ;) kad bi to našli ostalo bi lakše mogli riješiti (prostor, kompovi/konzole/screenovi)....ideja stoji ali jako teško za izvesti ...
  J u v e     P e r    S e m p r

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
« Reply #6 on: October 17, 2007, 21:50:28 »
Pa evo recim napravimo mi to u CROPES režiji uzmemo recimo neke gradove u kojima je konventracija CROPESovaca veća recimo Zagreb, Rijeka, Split i neznam točno kak stojimo sa Slavonijom al uglavnom kužite kaj mislim i složimo turnire na mjesečnoj bazi na način da u recimo 10 mjesecu možemo u npr. Zagrebu odigrat finalni turnir na kojem igraju 32 ili 24 najbolja igrača sa ostalih turnira odnosno ako složimo sistem da turnire odigravamo u recimo 8 gradova na finalnom je svaki grad zastupljen sa 4 najbolja igrača kroz cijelu godinu.Ono sistem lige i bodova.

ajme kad cete skuziti da to tako nejde? O_o

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #7 on: October 17, 2007, 23:32:43 »
glavni je problem sponzor ;) kad bi to našli ostalo bi lakše mogli riješiti (prostor, kompovi/konzole/screenovi)....ideja stoji ali jako teško za izvesti ...

Ma znaš koliko bi to bilo lakše da je ovo recimo CROCOD ili CROWOW forum.A ne mi se baš okačili na PES e jesmo blesavi.
A i brijem da ~csx nije u pravu da to tak ne ide samo kad bi se našlo ljudi voljnih uložit truda i vremena al kad vidim kolko je nekome teško na forumu napisat tri rečenice da bi nekom pomogo, i svaka čast iznimkama a ima ih, onda bolje da se ni ne upuštamo u neke ideje jer nebu niš od toga.
Ma stari na pravi način prezentirat ideju kao takvu u nekom dućanu informatičke robe, recimo Vemil je moj prvi izbor, koji ima poslovnice po cijeloj ljepoj našoj pa da oni sponzoriraju pile (koje ionako već imaju pošarafljene za prodaju) i samim time imaju reklamu pa onda to malo medijski popratit tipa evo na forumu u ezinu u informatičkim časopisima malo zainteresirat ljude jer scena je jaka mada se to na forumu možda i ne vidi i išlo bi to ko vurica.Samo u sve treba ugradit dozu profesionalnosti i ozbiljnosti a ne da ispada ko da se nas par oće nać i halat nego organizirat događaj na nivou i još pogotovo kad ljudima objasniš da ne tražiš nikakve pare nego eto posudbu opreme na par sati a zauzvrat daješ besplatnu reklamu na netu i u informatički usmjerenim časopisma dalo bi se odradit.Al velim poanta je da u to treba uloži prvenstveno puno vremena i zato brijem niks od toga.

:party2: :party2:

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
« Reply #8 on: October 18, 2007, 12:46:16 »
a gle...  sve ti to pada u vodu kad nemaš pravo na organiziranje PES turnira.... vec sam objasnio u nekom topicu kako stvari stoje oko toga....

a i da imamo... na razini cijele hrvatske nešta organizirati? si kad sudjelovao u organizaciji nekog eventa? ako jesi sta da ti pricam dalje ;)

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #9 on: October 18, 2007, 22:53:47 »
a gle...  sve ti to pada u vodu kad nemaš pravo na organiziranje PES turnira.... vec sam objasnio u nekom topicu kako stvari stoje oko toga....

a i da imamo... na razini cijele hrvatske nešta organizirati? si kad sudjelovao u organizaciji nekog eventa? ako jesi sta da ti pricam dalje ;)

Ma sve to stoji pajdo pa samo malo hipopopopoteziramo.

gunn

« Reply #10 on: October 20, 2007, 23:38:20 »
zakaj ne bi organizirali turnir u Velikoj Gorici????