Negdje od 2000.-te godine većina klubova počela je raditi vlastite fontove kako bi se smanjila piratizacija dresova (prodaja lažnjaka). I sam font je jedna od mjera zaštite protiv te vrste piratizacije. Ti fontovi nemaju ime (poneki i imaju, kao što je Puma Pace, font koji su Pumine ekipe koristile od 2006.-te) i ne mogu se kupiti, čak ni ako to želiš. Ipak, postoje načini na koje se možeš domoći tih fontova, ali vrlo je teško doći do njih. I nikako ne možeš dobiti sâm ttf font već samo slike brojki, slova i znakova prema kojima možeš napraviti font... Neke ekipe puste u javnost typeface kad on izađe iz uporabe - tako primjerice možeš pronaći Barcelonin "font" korišten od sezone 2003-04 do 2005-06.
No dobro, ljudi, ako postoji program kojim se fontovi ubacuju u PES, mora postojat i onaj kojime se ekstraktiraju. Dakle, ja nemam instaliran PES (ali u krajnjoj nuždi bih ga mogao nabaviti) pa molim nekoga od vas da ekstraktira tih nekoliko fontova koje sam vas zamolio.
Ako baš nikako ne možete, recite s kojim se to programom može napraviti pa ću ja nešto već smućkati.