evo da i ja malo prokomentiram, sto se tice mojih golova, nisam ni ocekivio da ce uci u prvih deset, ali eto, glupo mi je bilo slati one nerealne golove, tipa volej sa 20-25 metara, htio sam gol poslje neke akcije, tj poslije driglinga, ali to definitivno ne prolazi, a sta ces. Ali sam malo razoscaran glasovanjem, za prva tri gola nemam zamjerke, prvi se vidi da je to lijepa smisljena akcija i prekrasan gol, a za drugi ja nisam glaso jer sam pokusavo glasati za golove poslije akcije ili driglinga, no gol je stvarno zasluzi to 2. mjesto odlican gol. A ovaj na trecem, pa i ja sam mu dao bod, nije akcija ali je simpa gol, zasluzio je to trece mjesto. I 36. gol je zasluzio 4. mjesto, lijepa akcija, i realan volej. Sad sam malo ovim tu poretkom bio razocaran. nekak mi se ovi golovi od 5-7 mjesta bas i nisu nesto, mislim da je rabonu lijepo vidjeti, ali siguran sam da puno vas ima takvih rabona doma pa ih nije ni slao u natjecanje,a ni ovaj 29. mi nije bas nesto, dobar je gol mislim isto kao i 49. No nekak mislim da su ta tri gola trebali biti iz zadnja tri gola. 33. gol je prava mala majstorija, takav gol jos nisam vidio, nisam ni glaso za njega, ali je odlican gol, a nekak sam jako razocaran za gol br.26 i 43. to su po meni golovi koji su zasluzili da budu medu pvih pet, nije zato sto su od fenixa i rebela, vec, ne znam jel se ko sjeca kad je pobijedio onaj rebelov gol kad je napravio piruetu oko golmana, pa meni je ovaj bio deset puta bolji jel ja imo jos dva igraca na ledima, i bicikl i aka, izvan redno, gol mislim nije neki, ali sta je trebo napravit na praznom golu. A br. 26. je definitivno jedan od najboljie osmisljenih akcija, a i gol je dobar. Mislim svi u prvih deset su to i zasluzili da budu tu, no ja sam definitivno od zadnja tri gola u poretku ocekivao vise.