Author Topic: najviše golova s jednim igračem!!!!  (Read 4252 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
Re: najviše golova s jednim igračem!!!!
« Reply #30 on: August 27, 2007, 17:10:23 »
ma meni to nikak ne ide, ja znam recimo u prvom poluvremenu povest 5:0 i onda u drugom se nadem par puta sam na golmana, on skine, onda pak pucam i bez golmna opet o preko gola, jednostavno koda ne da komp da dam vise od 8 golova, a sa jednim sam igracem dao najvise 5 golova, to je bio kup u master ligi protiv čelzija i to stavio drugu postavu osim wallcota koji je imo 5 assistencija, a maxi lopez 5 golova.
U sad sam se sjetio , ipak sam dao vise dao barci sest golova u master ligi u ligi prvaka 6 golova, on je sve dao, ali ono mi je gore draze jer je bilo 5 asista i5 golova

ako mi je sig prevelik recite mi a

xlimit

« Reply #31 on: August 27, 2007, 17:41:01 »
ja sam najvise u master ligi zabio s ibrahimovicem i to u pes5 na najjacoj razini(mislim na 5 zvjezdica)zabio sam pet komada...

stonedagain

« Reply #32 on: October 12, 2007, 11:02:13 »
oko 76 drogba :D

30 minuta, beginner i protiv momčadi u kojoj su svi igrači sve na 1 :D :D

završilo je simbolično 99:0 :D

e da i u toj tekmi je drogba dobio 10.0 to je jedini put kad sam vidio da se to može dobit, uz komentar: zabio je gol za pobjedu lol

imao sam screen jer sam bio to slikao ali sam ga izgubio prilikom formatiranja kompa, ako ne vjerujete hah šta ću vam ja nemojte :wink:
e meni je tako pisalo uz 67 golova, pisalo je Scored an excellent header  :lol: :lol:

ima i screenshot negdje na forumu... al ja sam igro protiv PSVa :D

ekipa svaka čast,ali mislim da ste malo zabrijali
pes je najvjernija nogometna simulacija,a vi se ponašate kao da igrate super maria

a102

« Reply #33 on: October 12, 2007, 20:47:31 »
Ronaldinho- 6 golova u master ligi 10 min - top player

Barcelona - Valencia 7 - 2