Author Topic: Problem sa custom timom u ML!!!  (Read 2009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
Problem sa custom timom u ML!!!
« on: July 25, 2007, 19:44:08 »
Prvo pogledo sam sve 4 stranice i nisam nigdje našao ovakav problem tako da se automatski ispričavam ako sam zduplo top.

Dakle problem je sljedeći -

Odaberem ML i New Game i Custom team i složim si dresove i replaceam si igrače tj. složim si klub kakav bi htio imat i pokrenem ML i igram 2, 3 ma 10 sati sve pet.Napravim save ili uključim autosave ista stvar i sljedeći put kad loadam tu ML kad stisnem na Start Match izbaci me u moj divni licencirani OS tj XP i ponudi mi onu opciju send report ili dont send report.I nakon toga tu ML mogu zaboravit.Jednom ali samo jednom mi je uspjelo loadat je jedno 4-5 puta pa sam doguro čak i do 2008 ali nakon toga ista priča.
Kaj se modova u PESu tiče imam samo OF sa transferima sa početka sezone tj tamo iz 2 mjeseca i jedan mali patch koji ubacuje 13 lopti bundesligu i Hearts of Midlothian i da probo sam i bez toga tj na golu igru i ista priča.
Ako neko može pomoć mrak ak ne nije bed PES 2008 ionak kupujem oriđiđi pa valjda nebu tih sr..nja.

Unaprijed hvala :party2:
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

MetalGod

Re: Problem sa custom timom u ML!!!
« Reply #1 on: September 10, 2007, 22:34:02 »
Ej, oprosti šta koristim tvoj topic, ali imam drugi problem šta se tiče custom teama...
Ovako... kad napravim custom team i idem radit dresove, kakav god da napravim, ostane mi neki svijetlo plavi...
Uša sm u ...\uni\master i vidio da postoji nekakav dres od Napolija tu. Poba sam ga izbrisat i sve ponovo, a onda mi se pojavi neki drugi dres koji isto tako nema veze s mojim.
Onda sam proba neki tuđi dres kopirati tu i upalilo je.
Da li mogu onesposobit ove dresove iz kitservera i napravit svoj u in-game modu, tj. ono starinski kako bi trebalo ili moram napravit dres da bude kao i ovi iz kitservera?

zlobac

« Reply #2 on: October 10, 2007, 23:48:58 »
Imam isti problem ko PESoholic ali ne shvacam zato niko ne napise nesto da pomogne... Namucim se s ekipom i dok se razvije, crash! Iritira me to vec...  :vojnik:

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #3 on: October 11, 2007, 16:33:36 »
Ma stari pa vidiš kad sam otvoril topic i kak su ljudi voljni pomoć dok ja s druge strane radim tutorijale, video tutorijale, odgovaram na njubovska pitanja osim tog vidi se gdje ja postam ali očito nem ljudi voljnih pomoć pa makar da neko napiše nemam pojma zakaj se to događa.

:party2: :party2:

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #4 on: October 11, 2007, 17:07:53 »
a gle da netko zna vjerojatno bi napisao.a postovi tipa nemam pojma bi bili izbrisani tako da ti nebi bili od pomoci...ja nisam nikad pravio custom team tak da neznam zasto bi se to dogadjalo...

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #5 on: October 11, 2007, 22:24:23 »
Ma kužim ja to al od 200 viewova da niko nije imo niš za reć a dobro ionak sad 2008 rokam tak da i nije bitno. :party2: :party2:

blackfire

« Reply #6 on: October 12, 2007, 07:50:23 »
Ej, oprosti šta koristim tvoj topic, ali imam drugi problem šta se tiče custom teama...
Ovako... kad napravim custom team i idem radit dresove, kakav god da napravim, ostane mi neki svijetlo plavi...
Uša sm u ...\uni\master i vidio da postoji nekakav dres od Napolija tu. Poba sam ga izbrisat i sve ponovo, a onda mi se pojavi neki drugi dres koji isto tako nema veze s mojim.
Onda sam proba neki tuđi dres kopirati tu i upalilo je.
Da li mogu onesposobit ove dresove iz kitservera i napravit svoj u in-game modu, tj. ono starinski kako bi trebalo ili moram napravit dres da bude kao i ovi iz kitservera?
u kitserveru u mapi izbriši svoj klub