Ja i frend se koljemo na PES6. On je u početku tražio momčad.. Dok je tražio igrali smo u egalu. Pobjedi on jednu, pa ja jednu itd.. Nakon toga je otkrio Švedsku i igra kao pacijent. Ništa mu nemogu.. Uzmem Argentinu, Španjolsku, Njemačku, Francusku i ništa. Nije da ja tako loše igram koliko je on počeo dobro igrati i to odjednom. Mislim uvijek je on dobro igrao ali nisam nikad bio toliko daleko od njega kao sada kad igra s Švedima. Svi mu se uvijek ubacuju, Ljungberg i Willhelsom sve prolaze..Sve po špagi ide. Nije kao neki da koristi samo jednog igrača pa šiba s njime, npr. Henry, Ronaldinho..nego igra timski, kreira igru.. Tokom tekme mi može bez problema zabiti 10 golova jer se toliko puta (ako ne i više) Zlatan nađe sam ispred golmana no srećom nepuca baš dobro..Zamolim ga ja da uzme nekog drugog tekmu dvije i opet po starom.Može uzesti i Brazil i opet po starom. Jednu pobjedi on, jednu ja.. No onda se on vrati Švedskoj. Evo kako mu formacija izgleda
.Ravelli
Nillson.......P.Anderson.......Melberg.......Aleksanderson
A.Svenson
C.Wihlesom...........Brolin...................Ljungberg
Dahlin
Zlatan
On neigra nikakve taktike i nikakve strelice ne koristi ali mu Ljungber i Willhlemson i ostali bekovi sudjeluju u igri kao ludi.. Mislim da je ova Švedska ako ne najjača onda najinteligentnija ekipa na igri. Mi uvijek stavimo da nam svim igračima moral bude visok (crvena strelica gore) jer mislimo da je tako poštenije. Da nekog "random" ne pokrade. Evo ekipe skojima sam ja pokušao.. Arsenal (igrači mi bježe, previše se rašire igrači), Barcelona (ništa), R.Madrid (ništa), Chelsea (ništa)..S Man Unitedom sam mu najbliži ali nezato što on sam popravio igru nego zato što je MANChester agresivan pa uvijek završi izjednačeno. Najbolje sam igrao s Slovačkom ali sam nešto zajebao.. Išao sam editirati Mintala i Nemetha pa sam time osjetno izgubio na koheziji i teamworku Slovačke ekipe.. IMA li ko kakav savjet,,koju momčad i koju taktiku da koristim..