Author Topic: Kako protiv Švedske?  (Read 2654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

andrej22

Kako protiv Švedske?
« on: July 23, 2007, 15:13:51 »
Ja i frend se koljemo na PES6. On je u početku tražio momčad.. Dok je tražio igrali smo u egalu. Pobjedi on jednu, pa ja jednu itd.. Nakon toga je otkrio Švedsku i igra kao pacijent. Ništa mu nemogu.. Uzmem Argentinu, Španjolsku, Njemačku, Francusku i ništa. Nije da ja tako loše igram koliko je on počeo dobro igrati i to odjednom. Mislim uvijek je on dobro igrao ali nisam nikad bio  toliko daleko od njega kao sada kad igra s Švedima. Svi mu se uvijek ubacuju, Ljungberg i Willhelsom sve prolaze..Sve po špagi ide. Nije kao neki da koristi samo jednog igrača pa šiba s njime, npr. Henry, Ronaldinho..nego igra timski, kreira igru.. Tokom tekme mi može bez problema zabiti 10 golova jer se toliko puta (ako ne i više) Zlatan nađe sam ispred golmana no srećom nepuca baš dobro..Zamolim ga ja da uzme nekog drugog tekmu dvije i opet po starom.Može uzesti i Brazil i opet po starom. Jednu pobjedi on, jednu ja.. No onda se on vrati Švedskoj.  Evo kako mu formacija izgleda

.Ravelli

Nillson.......P.Anderson.......Melberg.......Aleksanderson

A.Svenson

C.Wihlesom...........Brolin...................Ljungberg

Dahlin
                                  Zlatan

On neigra nikakve taktike i nikakve strelice ne koristi ali mu Ljungber i Willhlemson i ostali bekovi sudjeluju u igri kao ludi.. Mislim da je ova Švedska ako ne najjača onda najinteligentnija ekipa na igri. Mi uvijek stavimo da nam svim igračima moral bude visok (crvena strelica gore) jer mislimo da je tako poštenije. Da nekog "random" ne pokrade. Evo ekipe skojima sam ja pokušao.. Arsenal (igrači mi bježe, previše se rašire igrači), Barcelona (ništa), R.Madrid (ništa), Chelsea (ništa)..S Man Unitedom sam mu najbliži ali nezato što on sam popravio igru nego zato što je MANChester agresivan pa uvijek završi izjednačeno. Najbolje sam igrao  s Slovačkom ali sam nešto zajebao.. Išao sam editirati Mintala i Nemetha pa sam time osjetno izgubio na koheziji i teamworku Slovačke ekipe.. IMA li ko kakav savjet,,koju momčad i koju taktiku da koristim..
« Last Edit: July 23, 2007, 15:16:03 by andrej22 »

c2h5oh

Re: Kako protiv Švedske?
« Reply #1 on: July 23, 2007, 15:17:46 »
ovo me podsjeca na mene uzasno.

dok sam protiv prijatelja igrao sa bilo kojom momcadi ubvijek smo bili u egalu, a onda sam poceo uzimati Lyon i od onda ne mogu izgubiti.

caka je u tome sto ti ponekad necija igra pase. tj. pase ti taktika te momcadi. zato ja sad kad god igram igram sa taktikom od Lyona, i jednostavno to radi u vecini slucajeva. naravno moras imati i igrace za takvu taktiku. npr ne mozes igrati 433 a imas samo jednog kvalitetnog napadaca i nemas krila.

ova taktika od svedske je UZASNO napadacka, i pase ti prijatelju. reci mu neka proba kopirati tu taktiku i neka zaigra sa Milanom ili Barcelonom protiv tebe pa ces vidjeti da ces opet izgubiti, ne zato jer on igra bolje vec zato jer "poznaje taktiku"

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Klub: la vecchia signora
  • Naj PES: 6
« Reply #2 on: July 23, 2007, 15:53:12 »
isto tako mene nitko ne može dobiti dok igram s bayernom (onim starim bez pojačanja)....švedaska je jaka i meni su dragi ali nisu nezaustavljivi...kažeš da koristi puno paseva...ili mu sjeckaj igru faulima (ali pazi da ne pobereš puno kartona) ili se namoj previše braniti kocka+x+r1 nego ga čekaj.....evo recimo taktika za čelzi...ako nisi stavljao patcheve ili prepravljao igru koristi njihovu default formaciju 4-3-3 (ta mi je najbolja u igri)..a igrače posloži ovako

drogba
robben                           sheva(joe cole)

ballack

lampard

essien(makelele)

s.w.phillips                       a. cole
               terry  carvalho

sad a.cole i phillipsa možeš zamijeniti....i rasturaj ga po krilu robben i phillips na lijevom a a.cole na desnom....jer nema ni jednog igrača u obrani koji ih može stići (pogotovo ako imate iste strelice)... a i vezni red ti je jak pa ćeš moći koliko toliko zaustaviti pasove...i najvžnije sa obrambenim igračima nemoj ići preagresivno jer će ti cijela obrana ispast....s veznim možeš nek ti essien bude granica kad njega prođe onda polako sačekaj kloristi L1 i pozicioniraj dobro igrača u obrani...javi ako si uspio
  J u v e     P e r    S e m p r

andrej22

« Reply #3 on: July 23, 2007, 15:57:42 »
a ćemu zapravo služi to L1 za obranu. JA Uvijek koristim kocku.. Mislim da imaš pravo .. ja puno izljećem ali kako poboljšati pozicioniranje..?

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #4 on: July 23, 2007, 16:02:56 »
prvo ja igram da si stavim onaj auto manual na najniže....ono u postavkama kontrolera...tako da mi komp ne prebacuje upravljanje s jednog igrača na drugog nego da ja sam to radim sa L1....dakle onaj broj iznad igrača (recimo ako si player 1 pisat će 1 ) pokazuje kojim igračem upravljaš a uparvljaš ga strelicama....i onda si sam možeš odabrati s kojim igračem ćeš izlezit na njega
  J u v e     P e r    S e m p r

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #5 on: July 23, 2007, 16:12:28 »
ne znam je li tu stvar u danim ili primljenim golovima, ja bi na tvom mjestu probo ostaviti tri igraca u obrani i jednog obrambenog veznog, tj zadnjeg veznog i ove ostale rasporediti po napadu, s time da  bi ovim na krilu sta bi igrali trebo staviti da se stalno vracaju.Tak mozda primis gol, ali ces i dati vise

ako mi je sig prevelik recite mi a

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #6 on: July 23, 2007, 16:32:59 »
cinjenica je da je stvar u taktici

ja vec godinu dana furam istu taktiku sa svakom ekipom s kojom igram, al bas sa svakom i bilo bi mi cudno igrat drukcije
s tim da s ovakvim sistemom, samo neke preinake, igram od pes4, tako da...sve je stvar prilagodbe
opet, znam sve prednosti i nedostatke taktike i prednosti koristim, a nedostatke uvijek nastojim svesti na minimum

slozi si taktiku i drzi je se mjesec dana pa uzmi neku ekipu i igraj

OPREZ:
ako igras recimo na nabacaje, sigurno si nemozes uzet kamerun ili nigeriju koji imaju rakete, a opet si nemozes uzet ekipu s tornjevima ako igras preko bokova
znaci treba bit simbioza igraca i taktike
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

andrej22

« Reply #7 on: July 23, 2007, 16:40:01 »
ne znam je li tu stvar u danim ili primljenim golovima, ja bi na tvom mjestu probo ostaviti tri igraca u obrani i jednog obrambenog veznog, tj zadnjeg veznog i ove ostale rasporediti po napadu, s time da  bi ovim na krilu sta bi igrali trebo staviti da se stalno vracaju.Tak mozda primis gol, ali ces i dati vise

hm.. Pokušao sam s 3 u liniji ali neide to baš tako..Stvar je dosta i u Ibrahimoviću koji ima bodybalance 97 i samo mi okrene igrača i ima zvijezdicu passing.
Ma dobro vidjet ću.

8888

« Reply #8 on: July 23, 2007, 18:56:18 »
A jel' ti igraš s "normalnim" ekipama ili  isto editiranim? Jer ono je skoro pa Classic Švedska (Ravelli, Patrick Andersson, Brolin, Dahlin)

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #9 on: July 23, 2007, 19:11:24 »
lol opce mu nisam formaciju gledao

lol

frend te za*ebo brate

pokupovao je najbolje švede iz pes shopa i igra s editiranom svedskom

ne znam kakve su mu ocjene (ni izbliza), no dahlin mora bit bomba, on i brolin su milanove legende i prvoklasni igraci bili......

andrej22

« Reply #10 on: July 23, 2007, 20:34:26 »
A jel' ti igraš s "normalnim" ekipama ili  isto editiranim? Jer ono je skoro pa Classic Švedska (Ravelli, Patrick Andersson, Brolin, Dahlin)

Ocjene su svakog jebene.. Speed 88, bodybalance 84, svi passovi 82 do 86. tehnika 89...

mi smo sve editirali ali svejedno nemogu nači dovoljno jak tim za protiv Švedske..

Za Manchester sam uzeo schmecihla..blanca, r.keana.. no to nije dovoljno..

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #11 on: July 23, 2007, 22:29:24 »
savjet: c ronaldo lijevi bok, saha ili giggs desno, finte po boku, povratna i rašlje :)

nisu svedi brzi ;)

PES man

« Reply #12 on: July 23, 2007, 22:35:36 »
Brolin je dobar,sve mu zuto/narancasto :)

ma ako ne mozes sa clasic argentinom pobjedit onda ne znam...

ali ja ne mogu izgubit sa clasic nizozemskom,ali ne uzimam ju osim ako ne igramo clasic utakmice

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #13 on: July 23, 2007, 22:48:16 »
puno je tu dobrih savjeta gore,ali ja bi prvo pokušao sa jednom jako jednostavnom stvari - staviš si po team settings gdje imaš za odabrati A,B i C na C...tvoji igrači će stajati bliže tvom golmanu i neće ti se moći toliko ubacivati iza leđa
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

pes master

« Reply #14 on: July 24, 2007, 00:50:01 »
istina stavi to na c ja gol nemrem primit odkad tak igram,rijeko ko zabije