Eh ovako
dobio sam ''naredbu'' od vjerovatno ljudi koji vode site cropes da se ovdje javim jer sam voljan pomoci u svakom pogledu
Zovem se Dino i zivim u Zenici (BiH) i veliki sam fan Pro Evolution Soccer-a. clan sam engleskog foruma PES-olovaca
www.pesfan.com vec dvije godine i s tog foruma sam se dosada snadbjevao patch-evima, a nedavno sam cuo za vas site i vjerujre mi ugodno sam iznenadjen, svaka vam cast za ovo samo tako nastavite.
Skuzio sam da ste izbacili patch za balkansku ligu pa sam citao malo detaljnije uputstvo i vidio sam da se tamo nalazi moj klub N.K. Celik ali sam isto tako vidio da navijanja i zastave od Bh klubova ima samo sarajevo pa sam se obratio administratoru ove stranice i ponudio se da ga snadbijem slikama i audio zapisima celikovih navijaca Robijasa kako bi nadogradio balkan liga patch a on mi je poslao mail i rekao da su taj patch radili momci sa
www.pesoholichari.com, ali da se obratim vama ovdje i da vam kazem da sam spreman na svaki vid saradnje. Pa eto ako vam kako mogu pomoci pisite.
Pozdrav