Author Topic: Stadioni  (Read 2465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pavlinho

Stadioni
« on: July 13, 2007, 20:31:15 »
Bok svima
Skinuo sam patch hnl 1,5 sve je fenomenalno al dal bi mogao nekako ubacit više stadiona. Nema mi Old Trafforda, Maksimira i neka imena stadiona su krivo napisana? Zna li netko kako da to rjesim. Hvala puno

PEScup

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luka Modrić
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: Ne igram ga
Re: Stadioni
« Reply #1 on: July 13, 2007, 20:36:09 »
vidi,kad ides birati dresove stiskas tipke ili page up ili page down,i kad ti se pojavi da izaberes stadion ,stadion odabires sa tipkama 8,9,10 i stisnes ok(ovo kad biras dresove,to kad ides tekmu igrat)

pavlinho

« Reply #2 on: July 14, 2007, 12:03:01 »
Da ali su samo tri hrvatska stadiona...kako dodjem do ostalih? Treba li skinut nes? I zasto mi komentator nakon prijateljske utakmice govori Dinamo je prvak španjolske lige? I dal se može iskljućit ona muzika kad se da gol?  :help:

pavlinho

« Reply #3 on: July 14, 2007, 13:31:01 »
Ok skuzio sam sve osim tih nelogicnih komentara i muzike kod gola?Help

BALLS

« Reply #4 on: July 14, 2007, 17:28:51 »
komentator ti melje gluposti na svakom option fileu osim na onome orginalnom skini onoga od fife predobar je

hajdukovac

• Offline since 2006
  • € = 0
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
« Reply #5 on: July 14, 2007, 23:56:40 »
za ispraviti komentatora idi u igrici u options-language-commentary language-english

pavlinho

« Reply #6 on: July 18, 2007, 22:08:43 »
komentator ti melje gluposti na svakom option fileu osim na onome orginalnom skini onoga od fife predobar je
Al za to treba superpatch ili ne?

blackadder

« Reply #7 on: July 18, 2007, 22:16:43 »
vidi,kad ides birati dresove stiskas tipke ili page up ili page down,i kad ti se pojavi da izaberes stadion ,stadion odabires sa tipkama 8,9,10 i stisnes ok(ovo kad biras dresove,to kad ides tekmu igrat)
a koja je to tipka 10? 7,8 i 9, a ne 10

PEScup

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luka Modrić
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #8 on: July 18, 2007, 22:34:45 »
a koja je to tipka 10? 7,8 i 9, a ne 10

zabunio sam se
Al za to treba superpatch ili ne?

ne,trebas otici u options i tam di biras komentatora namjestiti na engleski(i ako je na eng no bug je bil tak da...)