Author Topic: Dogovori između Dinama i Konamija pri kraju  (Read 8460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gavrilovic

Dogovori između Dinama i Konamija pri kraju
« on: July 12, 2007, 13:49:10 »
U izravnom razgovoru s glasnogovornikom nogometnog kluba Dinamo, Nevenom Cvijanovićem, saznajemo kako su prošlomjesečne glasine o tome kako bi se u Pro Evolution Socceru 2008 među klubovima mogao pojaviti i zagrebački prvak Dinamo - točne.

Prema Cvijanovićevim riječima, pregovori o korištenju Dinama u novoj inačici Konamijeve virtualne nogometne simulacije, ušle su u zadnju fazu i tinta samo što nije puštena na papir. Potvrđuju to i detalji poput razmjene službenih oznaka kluba (dresova, imena i ostalih emblema) s proizvođačem kako bi virtualna autentičnost bila tim veća.

Preuzeto sa Gameplay.hr
« Last Edit: July 14, 2007, 14:21:35 by csx »

serious_sam

Re: Dogovori između Dinama i Konamija pri kraju
« Reply #1 on: July 12, 2007, 15:06:54 »
Baš me zanima kako će to KONAMI napravit. Valjda će bit dobro.

orangebat

« Reply #2 on: July 12, 2007, 16:16:58 »
U izravnom razgovoru s glasnogovornikom nogometnog kluba Dinamo, Nevenom Cvijanovićem, saznajemo kako su prošlomjesečne glasine o tome kako bi se u Pro Evolution Socceru 2008 među klubovima mogao pojaviti i zagrebački prvak Dinamo - točne.

Prema Cvijanovićevim riječima, pregovori o korištenju Dinama u novoj inačici Konamijeve virtualne nogometne simulacije, ušle su u zadnju fazu i tinta samo što nije puštena na papir. Potvrđuju to i detalji poput razmjene službenih oznaka kluba (dresova, imena i ostalih emblema) s proizvođačem kako bi virtualna autentičnost bila tim veća.

izvor ove vijesti? neki link?

Tomi_G

« Reply #3 on: July 12, 2007, 16:31:18 »

izvor ove vijesti? neki link?
ajde nevjerni toma, vjeruj covjeku :D bas me zanima, ak ce biti i partizan i zvezda, onda simulation partizan vs. dinamo ili zvezda vs. dinamo   :srednji: :srednji:

sharkyboy

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #4 on: July 12, 2007, 20:34:06 »
napokon.sad cu jos vise izgarati dok docekam 26.10. s dinamom u novu,poboljsanu masterligu.jedva cekam

Gavrilovic

« Reply #5 on: July 12, 2007, 21:23:35 »
Limk,nema ga!

Nevjerni toma,buš vidil kad izađe igra!:-p

Herr_lucho

« Reply #6 on: July 14, 2007, 10:15:10 »
Ma neznam, nisam siguran u to

melo

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
« Reply #7 on: July 14, 2007, 10:24:27 »
Dosta je to najavljivano, ja sam to citao prije par dana na netu i i frendovi mi govore..

Bit ce da je to onda istina ;)

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
  • Naj PES: 6
« Reply #8 on: July 14, 2007, 14:22:30 »
@Gavrilovic - još jednom zaboravi navesti odakle si kopirao tekst i nevjerujem da ces imati više prilike išta kopirati na ovaj forum....

sonyck

« Reply #9 on: July 15, 2007, 15:09:08 »
Ajd ako ce stavit dinamo mogli bi stavit i hajduk,jer se stavljaju puno losiji klubovi u PES od dinama i hajduka...

BALLS

« Reply #10 on: July 15, 2007, 15:43:07 »
volio bi i ja da bude hajduk al čime je to zaslužio a ovi ostali su iz lige prvaka

Traxxtor™

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Klub: Chelsea F.C.
  • Naj PES: 2009
« Reply #11 on: July 16, 2007, 22:34:02 »
volio bi i ja da bude hajduk al čime je to zaslužio a ovi ostali su iz lige prvaka

a čime je dinamo zaslužio?

c2h5oh

« Reply #12 on: July 17, 2007, 09:59:03 »

osvajanjem kupa velesajamskih gradova.

priznali mi to ili ne ipak je Dinamo ostavio najveci trag u Europskom nogometu kod nas.
Osim sto su osvojili jedan sad vec ugasli internacionalni kup, u posljednih 20 godina su ipak stalniji gosti u europskim natjecanjima od Hajduka.

Skidam kapu Hajduku za cetvrtfinale Lige prvaka, ali to je bio bljesak koji se vise nije ponovio niti u LP niti u UEFA kupu. Da ne pricamo o porazima od autsajdera u Europi.

p.s. nije mi se namjera svadjati odmah da kazem i da jesam navijac Dinama, ali vjerujem da je ovaj post napisan potpuno objektivno i da ce se svatko tko je imalo upoznat sa trenutnom situacijom te sa situacijom u posljednjih 15-20 godina u Hrvatskom nogometu sloziti samnom.

Germinal

« Reply #13 on: July 17, 2007, 10:09:32 »
Ne znam sta bih rekao dobro za igru, lose za patch. ako se ne moze rijesit

mekiller

« Reply #14 on: July 17, 2007, 10:23:20 »

osvajanjem kupa velesajamskih gradova.

priznali mi to ili ne ipak je Dinamo ostavio najveci trag u Europskom nogometu kod nas.
Osim sto su osvojili jedan sad vec ugasli internacionalni kup, u posljednih 20 godina su ipak stalniji gosti u europskim natjecanjima od Hajduka.

Skidam kapu Hajduku za cetvrtfinale Lige prvaka, ali to je bio bljesak koji se vise nije ponovio niti u LP niti u UEFA kupu. Da ne pricamo o porazima od autsajdera u Europi.

p.s. nije mi se namjera svadjati odmah da kazem i da jesam navijac Dinama, ali vjerujem da je ovaj post napisan potpuno objektivno i da ce se svatko tko je imalo upoznat sa trenutnom situacijom te sa situacijom u posljednjih 15-20 godina u Hrvatskom nogometu sloziti samnom.

kad se već oslanjamo na prošlost onda dinamo ovo nema.........
Tri 1/4 finala LIGE PRVAKA:
-1975/76. (Eliminiran od "PSV")
-1979/80. (Eliminiran od "HAMBURGER SV")
-1994/95. (Eliminiran od "AYAX")

Kup POBJEDNIKA KUPOVA:
- 1973. 1/2 finale (Eliminiran od "LEEDS")
- 1977/78. 1/4 finale (Eliminiran od "AUSTRIA", Beč)

Kup UEFA:
- 1983/84. 1/2 finale (Eliminiran od "TOTTENHAM")
- 1985/86. 1/4 finale (Eliminiran od "WAREGEM")

i ti meni kažeš da je dinamo ostavio najveći trag u europskom nogometu............pa ti nemaš pojma o čemu pričaš  :rambo:
« Last Edit: July 17, 2007, 10:25:05 by mekiller »