Author Topic: Tamnoputi vs Bijelci  (Read 4071 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bcvitan

• Offline since 2007
  • € = 0
  • ja volim samo spam, taj predivan spam...
  • Naj PES: 2009
Re: Tamnoputi vs Bijelci
« Reply #30 on: September 27, 2007, 13:53:08 »
BIJELI

Casillas

Corluka               Puyol             Terry            Lahm

Lampard           Gerrard         Kaka

C.Ronaldo           V. Nisterlooy          Robben

CRNI

Dida

Eboue              Tuore          R.Ferdinand       A.Cole

Makelele     Essien
    Robihno                                          Ronaldinho

Dudu           Drogba

ja misim da je ovo pretjerivanje. stavit ćorluku za najbolje bijelce. to što ti je drag ne treba značit da je najbolji.
a di su zanetti, dani alves.............. :D
Mnogo znati, znači prije vremena ostariti

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #31 on: September 27, 2007, 19:56:26 »
BIJELI

Casillas

Corluka               Puyol             Terry            Lahm

Lampard           Gerrard         Kaka

C.Ronaldo           V. Nisterlooy          Robben

CRNI

Dida

Eboue              Tuore          R.Ferdinand       A.Cole

Makelele     Essien
    Robihno                                          Ronaldinho

Dudu           Drogba

Ajmo malo prokomentirat te sastave jer čitava je ova rasprava vezana ne za igru PESa kao takvu već generalno i u stvarnom životu pa da krenem
Čorluka u naj obrani bjelaca???Ne Canavaro, ne S. Ramos, ne R. Marquez(iako je on pol pol) itd. nego Čorluka da uredu
na golu Casillas ajde ali Buffon, Chech, Dudek....
Nistelrooy centralni napadač ne recimo Rooney, Messi, D. Milito, F. Torres, Venegoor nego ludi Nigdjezemac da uredu

ajmo na crnce
obrana 5 iz zalaganja zaista eventualno bi ubacil Lucia umjesto recimo Tourea
umjesto Makelelea recimo Alou Diarra ili Malouda, Baptista, G. Silva, ili Robinho a na krilo Wright-Phillips
napad Dudu??????? ne recimo Adriano, ili Tevez(ajde i on je pol pol), da ne spominjem da i Robinho i Ronaldinho mogu igrat špice a btw di su ti u cijeloj priči Henry i S. Eto kaj nisu oni baš materijal za naj crnačku ekipu??

Sve u svemu nije da si se baš potrudio složit te ekipe kak se spada i na kraju kaj su nego podjednaki?
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

EG.Destroy

« Reply #32 on: September 28, 2007, 13:24:00 »
a nisi se ni ti potrudia da dudek umjesto casillasa, onda da rvn nevalja wtf jedino se slazem za desnog beka maicon, zanetti, alves, cicinho itd.
toure nije nista losiji od lucia u ovom je trenutku i bolji od njega , makelelea je tesko zamjenit jer je iskusan a i dalje moze igrat na visokom nivou, wp niti neigra u chelsea u ima dosta boljih krila od njega
eto malo sam se zabavia i pomjesa rl sa pesom ^^

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #33 on: September 28, 2007, 15:31:44 »
Prvo nabrojao sam nekoliko golmana koji su bolji od Casillasa i ako si primjetio zadnji je na popisu bio Dudek a da mi se dalo pisat ko što mise sad da napiso bi i Valdesa i Sara i Coupea i Tolda koji bi došli prije Dudeka i koji nisu ništa lošiji od Casillasa a kod igrača nisam gledo trenutnu formu već kakvi su u globalu i na koji način igraju tako da se najbolje uklope u formaciju koju je on smislio.Uostalom jesi ti uopće pročito kaj sam ja sve napiso ili si samo pročito par imena pa ajmo to komentirat?Pročitaj cijeli post pa se onda nađi pozvan komentirat kad imaš pravi i puni uvid u predočene informacije.

Makelele je pravi i čisti radnik i teški defanzivni veznjak i rođen je za 4-1-3-2 formaciju a može i 4-4-2 ali kao povučeni veznjak a ak imaš na krilima Ronaldinha i Robinha ti moraš imat u vezi dva centralna veznjaka koji mogu parirat svojom igrom tom dvojcu i koji mogu pokrit ogroman dio terena i iako Makelele pokriva ogroman prostor tehnika i ono nešto mu nisu jača strana dok recimo Malouda ili i Wrigth-Philips imaju to nešti iako Wright-Philips nema toliko iskustva.A kaj se Nistelrooya tiče molim te reci mi da se šališ kad veliš da F. Torres nije bolja opcija od tog divljaka.Jesi gledo tekmu protiv Werdera jesi vidio koliko je šansi zapucao dok konačno nije uspio zabit on je sidrun.Sad ćeš reć al asistiro je za gol da je ali ipak mislim da je F. Torres bolja opcija a nisam isto tako ni kometiro da je lik u napad bijelaca jer očito je postavio formaciju 4-3-3 stavio dva krila tj. C. Ronalda i Robbena a nigdje nema jednog Messija.Evo večers kad dođem mado i instalam si Win bacit ću ti detaljnu analizu ob sastava pa komentiraj.
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...