Author Topic: Opet je otvorena "Punionica hendr1x"...Sve po starom, punimo besplatno...  (Read 24445 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
Re: Otvorena je "Punionica hendr1x"...Punimo besplatno...
« Reply #30 on: August 04, 2007, 23:16:18 »
sry zbog bumpa, ali je prosao cijeli dan :)

odigrali smo bbbmaniac i ja dvije tekme

prva

hendrix - Barca
Maniac - Chelsea

2:0

dva gola ronaldinha, promasen prazni gol i stativa, jura pogodil dvije grede, dosadna utakmica

druga

hendrix - Barca
maniac - Inter

1:0

opet sam fulal 3-4 zicera, juru sam odlicno zaustavljal u obrani....islo se u produzetke, ja sam 5 minuta prije kraja drugog produzetka s messijem probil po boku, dodal na rub peterca za henryja, napunil do 3/4 powerbara, lopta ide u gredu i od grede u gol, neobranjivo...

opet sam dobil obadvije...
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #31 on: August 10, 2007, 15:32:08 »
auuuu...sad sam odigral briljantnu tekmu protiv nekog lika...on je bio real, ja barca...odmah sam skoro zabil gol u prvom napadu, vidlo se da sam puno bolji od njega...ali...pobjego mi je s ronaldom po boku i zabio...0-1...odmah napad poslije dolazi na 20 metara, ja ga krsim, a becks zabija slobodnjak...0-2...al ja sam ipak vjeroval da mu mogu zabit 3 gola do kraja (bila je 30. minuta) jer sam bolji od njega...e tu sad pocinje ono kaj ja nazivam TH#14 - One Man Show...prvo izgradim priliku i henry sam na petercu, 1-2...poluvrijeme.....nakon jedne fulane sanse, s messijem probijam po boku, ulazim, dajem za henryja i zabijam...2-2...napad poslije imam sansu za sut s eto'om, ali dodajem henryju, ovaj uklizava....penal...henry zabija, 3-2!!!...pretkraj tekme sam zabil jos jednog, iskosa, s ruba sesnaesterca, u donji desni kut gola...4-2....iz 0-2 u 4-2...veliki preokret...sad mi je rating 532....a jucer ujutro je bio 505 ;) ....

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #32 on: August 11, 2007, 15:06:15 »
odigral sam 2 tekme s jurom...

prvu me nabio 5-0...on inter, ja barca...jednostavno nisam nist mogel napravit, dodjem pred gol i kaj god napravim svaka ide u ruke toldu...a on je dal golove nakon kornera itd....ugl. on je odigral dosta dobro, a ja sam odigral najgoru tekmu u zivotu.....obrana jadna, napad jadan, golman josh jadniji...

drugu sam ja dobio 3-1....ja bio manU, on celski.....rezultat zavarava...trebal sam ga dobit najmanje onak kak je on mene u prvoj...odmah sam zabil dva gola na pocetku...prvi - dodjem sam pred golmana s c. ronaldom, okrenem se oko njega i dum...onda sam fulal dva zicera i jos jednom sam stisnul X, a igrac sam pred golom :S ....na pocetku drugog dijela sam zabil jos jedan gol, pa opet pocel promasivati...onda je on dal gol nakon kornera, pretkraj...jos da napomenem da sam cijelu tekmu skoro igral s igracem manje, i to bez zadnjeg veznog...s parkom sam skrshio drogbu :D ....imal sam oko 60% posjeda lopte...ajde barem sam brzo osvetil onu prvu jadnu tekmu......

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #33 on: August 14, 2007, 19:17:00 »
evo obrisal sam prosli post i stavit cu ga ovdje da ne bi bio bump (drugi dio posta je novi):
-----------------------

hendr1x 3 - 2 BBBJura
Manutd         Inter

dakle...ja sam pocel napadacki, agresivno, fulal s rooneyem prazni gol i tak...onda mi dodje jura prvi put pred gol u 25. minuti i zabije...ja se vec ljutim, svaki put mi zabije gol, a ja napadam...ipak, u sudackoj nadoknadi prvog dijela sa sahom ulazim u 16m, pucam, odbija se lopta od stopera njegovog i u gol (bio bi i inace gol)...na pocetku drugog poluvremena ista prica...ja napadam, a on dodje s adrianom na 25 metara od mojega gola i zabija u suprotni kut...ja opet napadam i napadam, i u zadnjoj minuti probijam po boku sa sahom, dajem rooneyju koji je izmedju dva stopera, okrece se i dodaje samom c. ronaldu...2-2...produzeci...na pocetku produzetaka ja driblam s c. ronaldom, ulazim u 16m, dajem rooneyju i to je bilo to, 3-2...do kraja bash i nije bilo sansi...

e da...jucer sam ga dobio 23-0 :D ...od toga si je dao 15 autogolova :D ....

-------------------

evo samo cu rec da je bbbmaniac pussycat....ja to ne mogu vjerovat....ne znam kog boga ti igras pes online ako ne mozes podnijet poraz???

zasto se faking ne diskonektiras kad vodis 2-0?

znaci ovak je bilo...manutd - l'pool....ja na pocetku dam dva gola s rooneyem...onda on na odbijanac da gol s crouchem...poluvrijeme...ja na pocetku drugog poluvremena zabijam gol s park ji sungom, a odmah potom i s c. ronaldom....znate sta slijedi...diskonekt...evo sad ce slijedit isprika tipa "zvala me stara moro sam otic", "zalostim se", "pukla mi je veza" i sl....al ne znam ozbiljno kaj je tebi covjece.....dok si gubil 4-0 jucer, a nisi fakat mogel nist, razbijal sam, pocel si si davat auto golove da bi bil funny kao....e pa to ti nije funny, isto kao i diskonekt, time se samo sramotis....da si slucajno ti na pocetku zabio gol, ne bi se disconnectao da je ne znam kaj......a ovak.....ah kaj cu....

PEScup

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luka Modrić
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #34 on: August 14, 2007, 19:22:06 »
maniac,ak je ovo istina...nije za svakog pes... :roll:nemoj se naljutiti,al ovo ti stvarno nije fora :nono:

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #35 on: August 14, 2007, 19:27:27 »
a ne, nije istina, xD, sigurno sam ja scenarij pisal xD

i fakat ne vidim razlog zasto bi ON bio taj koji bi se trebao naljutiti

jbg nije isti gust dobit nekog 4-1 za 50 min., ili 9-1 za 90. min :D
(ovo je sala ;) , iako ima i istine u tome)

PEScup

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luka Modrić
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #36 on: August 14, 2007, 19:31:14 »
a stvarno neznam,neznam....

(btw...400 post,posvecujem ga dinamovoj pobjedi :party1:)

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #37 on: August 15, 2007, 12:34:43 »
BBBManiace oces se ti oglasit na ovo?

znam da uvijek citas ove topice, pa je tako i sad....ajt javi se da i tebe cujemo....koji su sad razlozi :D ....

---

danas letim :D

imam rejt 570 :)))))))

prvo sam dobil nekog lika s rejtingom 450 6-1, ja manutd, on barca...onda sam igral protiv lika s rejtom 610 i dobil sam ga 5-1, a svih 6 golova je dal rooney :D jer smo igrali manU v manU...prva tri gola sam dal ful ista, c. ronaldo dodaje rooneyju i on pogadja prazni gol, pa mi on da gol za 3-1, i ja u sudackoj nadoknadi dajem dva gola....prvi saha dodaje rooneyju i ovaj pogadja prazni gol, a zadnji je bil penal :D .....u 6-7 dana sam s rejtinga 468 dosel na 570, sad sam medju 15000 najboljih po rejtingu :D :D :D ....

newer

• Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #38 on: August 15, 2007, 18:18:53 »
keep going ... moja najbolji rejting je bia 670:( sad je oko 600 uglavnom budem uvik u prvoj ligi ;)
mes que un club!

tox

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Čovjek bez mašte je čovjek bez krila
  • Naj Igrač: Gaizka Mendieta
  • Naj Klub: Dinamo,Barcelona
« Reply #39 on: August 15, 2007, 19:33:10 »
Kolke reitinge imaju prva trojica???

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #40 on: August 15, 2007, 20:13:07 »
ovak...samo prvo cu neweru nesta rec a onda toxu...

@newer
ja sam prije mjesec i pol, mozda 4-5 dana nakon pocetka igranja dosao do 580...onda sam s 4 poraza i jednom pobjedom dosao na 505, svaki put, pa i kad sam dobio, mi je uzelo rating...onda sam dosel do 530, pa more....kad sam se vratil, komp mi nije dobro radil i dvaput me izbacilo, pa sam pao na 510...onda sam se tu neko vrijeme vrtio i pao na 468...onda sam ekspresno dosao na 520, vrtio se tuda, a sad samo nizem dobre rezultate....trenutno sam na 563....

@tox
prvih desetak ima preko 990, al varaju ocito...nemoguce je imat u 1000 utakmica 990 pobjeda i sl...recimo neki lik ima 200 tekmi, 199 pobjeda i remi....prvi la listi je kao imao 196 pobjeda zaredom....a kad ih trazim, onda ih nemogu nac....jbm im bash bi htio igrat protiv takvih ljudi....ionak se vidi da varaju, dosta je da dva frenda imaju originalne igre i da igraju online i jako brzo mogu doci visoko, visoko....znaci obadvojica imaju main acc, a s obzirom da se mogu kreirati 3, oni naprave josh dva i sa svojim main accom igraju protiv ovoga koji pusta i daje autogolove....ionak ima takvih ljudi s rejtingom 0 (pocinje se na 500).......

polet

« Reply #41 on: August 15, 2007, 23:31:24 »
Dajte,pretjerujete sa rejtinzima...kao da je to bitno,ja to i ne gledam a ionako igram samo sa nasim ljudima iz gusta a ne zbog rejtinga,nisam sa strancima odigrao ima pola godine :cool2:

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #42 on: August 18, 2007, 22:34:06 »
evo odigral sam s pes4everom...dobil sam 5-1, on je dal gol radi buga jer je adriano cijeli prosel kroz mog golmana...bit cu iskren...u svom zivotu nisam vidio goreg igraca pesa....da sam igral ozbiljno, dobil bi ga 15-0 za tih 10 minuta...prvo sam fulal penal, poslije jos jedan, pa sam onda s van der sarom treci penal pogodil....jedino sta ti znas u pesu je stiskati tipku za uklizavanje, uklizao si oko 90 puta ja mislim....jadno....ja uzmem heinzea, cijelo vrijeme radim cancel fintu i tak ti prodjem 6 igraca, pa onda u stilu georgea besta trcim natrag i radim sve ispocetka s drugim igracem :D ...ugl. zayebaval sam se....onda on veli da je lag, a bile su tri crtice, pa je odmah rekel OK, htel se izvuc....jednostavno, ja tak losheg igraca nisam videl u zivotu, otprilike pruza otpor kao pc na drugom nivou tezine......mogu driblat kak hocu, ti samo uklizavas....sad mi je zao kaj ti nisam isel s van der sarom sve igrace predriblat ukljucujuci i golmana, bas smola kaj se toga nisam sjetil :( ....
« Last Edit: August 18, 2007, 22:47:47 by hendrix »

Pes4ever

« Reply #43 on: August 18, 2007, 22:37:42 »
lagovi su bili kako igrać može pretrčat od centra do gola da ja to ne vidim?
A fuli si 2 penala!
LoL

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #44 on: August 18, 2007, 22:45:18 »
pa to tebi ide na sramotu xD

ionak sam stavil golmana da puca

i nisu bili laggovi, prvo, takav lag se nemoze desit, drugo, bile su 3 crtice i nemoj se zato izvlacit, trece, u svakom trenutku si kontrolirao igrace i pratio si me svugdje, tak da o laggu ni govora

ak ces jos kad bit zainteresiran za brzo punjenje mreze, javi :D

a i ti tak i onak si jos s accom Gavrilovic tu pokazal dosta tog o sebi, ali necemo o tome....vise mi je bitna ona pes strana u kojoj nisi nist bolji......e da sam tebe dobil slucajno za protivnika kad sam imal u competitionu 3 pobjede i u zadnjem mecu izgubil i nisam nist dobil (nisam ni u top-25 onda usel) :D .......