evo obrisal sam prosli post i stavit cu ga ovdje da ne bi bio bump (drugi dio posta je novi):
-----------------------
hendr1x 3 - 2 BBBJura
Manutd Inter
dakle...ja sam pocel napadacki, agresivno, fulal s rooneyem prazni gol i tak...onda mi dodje jura prvi put pred gol u 25. minuti i zabije...ja se vec ljutim, svaki put mi zabije gol, a ja napadam...ipak, u sudackoj nadoknadi prvog dijela sa sahom ulazim u 16m, pucam, odbija se lopta od stopera njegovog i u gol (bio bi i inace gol)...na pocetku drugog poluvremena ista prica...ja napadam, a on dodje s adrianom na 25 metara od mojega gola i zabija u suprotni kut...ja opet napadam i napadam, i u zadnjoj minuti probijam po boku sa sahom, dajem rooneyju koji je izmedju dva stopera, okrece se i dodaje samom c. ronaldu...2-2...produzeci...na pocetku produzetaka ja driblam s c. ronaldom, ulazim u 16m, dajem rooneyju i to je bilo to, 3-2...do kraja bash i nije bilo sansi...
e da...jucer sam ga dobio 23-0

...od toga si je dao 15 autogolova

....
-------------------
evo samo cu rec da je bbbmaniac pussycat....ja to ne mogu vjerovat....ne znam kog boga ti igras pes online ako ne mozes podnijet poraz???
zasto se faking ne diskonektiras kad vodis 2-0?
znaci ovak je bilo...manutd - l'pool....ja na pocetku dam dva gola s rooneyem...onda on na odbijanac da gol s crouchem...poluvrijeme...ja na pocetku drugog poluvremena zabijam gol s park ji sungom, a odmah potom i s c. ronaldom....znate sta slijedi...diskonekt...evo sad ce slijedit isprika tipa "zvala me stara moro sam otic", "zalostim se", "pukla mi je veza" i sl....al ne znam ozbiljno kaj je tebi covjece.....dok si gubil 4-0 jucer, a nisi fakat mogel nist, razbijal sam, pocel si si davat auto golove da bi bil funny kao....e pa to ti nije funny, isto kao i diskonekt, time se samo sramotis....da si slucajno ti na pocetku zabio gol, ne bi se disconnectao da je ne znam kaj......a ovak.....ah kaj cu....