osvetil sam mu se za jucerasnji poraz...
Inter Milano (hendrix) 5:4 Manchester United (Eduardo #1)
s obzirom da smo rekli da nema jucerasnjih ekipa (barca&milan), a on je uzel manutd, moral sam uzet inter s kojim sam odigral danas vec par tekmi....s milanom budem igral kad si skinem transfer patch pa bude ronaldo u milanu....
utakmica:
meni je u prvom poluvremenu strahovito laggalo, u nekim trenucima sam loptu 10 metara iza igraca vidio
poveo je 1:0, ja sam odmah izjednacio na 1:1 (ibra glavom)....scholes u 20. minuti lupa s 20 metara, ide u precku, na gol crtu, opet u precku i figo invalidni ju skrece u gol...

...treci gol nisam uspio vidjet tko je zabio (zbog lagga), samo sam cuo gol sound i vidio 3-1....4. mi je zabio negdje oko 35. minute i mislil sam da je gotovo, ali u 45. minuti sam uspjel dovest loptu do crespa koji zabija i poluvrijeme dobiva eduardo s 4-2....prvih 15 min. poluvremena je bilo mirno i cinilo se da dudu#1 dobiva sigurno....bil je u napadu, ja sam presjeko i nabio naprijed crespu....ovaj izbija sam pred golmana, ja radim [] + X, zaobilazim goalieja i pogadjam prazni gol...4-3....cetvrti gol je moja definitivno najbolja akcija otkad igram online......prolazim sve po lijevom boku s grossom i dajem ibrahimovicu....okrecem se prema sredini i stojim na mjestu...eduardo ceka, pa je naletil jer je mislil da budem krenul desno, a ja sam ostal na mjestu sekundu i onda otisel lijevo, to je trebalo vidjet kak je lijepo izgledalo....ulazim u 16, finta pa dodavanje crespu i 4-4....5. gol je bio autogol (milo za drago

), ne znam tocno tko ga je zabil, ugl. s ibrom sam dunul punom snagom, golman je skrenul i mislim da je rio ferdinand uklizal i puknul ju u gol.....eduardo je promasil dva zicera jos i dvaput sam ga ja zeznul, weee....
hendrix - Eduardo #1
1 : 1
edit:
sad sam igral s bbbmaniacom
prvu sam dobil 5-3...on je vodil 1-0, pa ja na 2-1, pa 2-2, pa 3-2, 3-3 u 85. i onda sam ja dal dva lijepa gola za 5-3...
druga utakmica....zalosno....stvarno prezalosno....dobil me je 1-o, al sam ja trebal dobit 10-1, a jura veli da je trebalo bit i vise....u prvom dijelu kad sam 5 puta izbil pred gol, stisnem kvadrat, al ne registrira (jura je hostal pa mi je bil mali lagg)....nisam mogel vjerovat....usput mi je ponisten i gol iz ofsajda....u drugom dijelu je jura dobil dva crvena zbog krsenja, al sve u zadnjim minutama....fulal sam penal

bzvz i de*ilno
ali, tu se dogodila nepravda, i to velika
ja idem s messijem na odbijanac na petercu, naletim, ovaj me skrsi i sudac sudi penal a lopta je usla u gol....jadno....jos sam dvaput pogodil njegovog branica na crti...a on je dal neki gol od stative, slucajno takoreci....igra dobro, al sam u drugoj tekmi bil 20 puta bolji....ah, shit happens....