Stare verzije PES-a > CROPES HNL Patch
...problem
visa sila:
instaliro sam patch 1.5 i sve je ok. pocetni meni, mogu birat lopte, stadione,...
ali kad krenem igrat (s bilo kojim klubom ) prije nego udje u tekmu izbacime van iz igrice
mariuchi:
vjerojatno malo RAMA ;)
Burn:
--- Quote from: visa sila on June 22, 2007, 14:22:04 ---instaliro sam patch 1.5 i sve je ok. pocetni meni, mogu birat lopte, stadione,...
ali kad krenem igrat (s bilo kojim klubom ) prije nego udje u tekmu izbacime van iz igrice
--- End quote ---
Ti njubaro jedna aj pogledaj koliko ima tema u ovom bordu sa imenom problem, i ti si se još našao dodat još jednu nepotrebnu i glupu temu !!! :dump:
BUKI:
daj dogma nebudi tak grub,covjek je novi ali ipak mogel si pogledati
malo rama imas vjerojatno ili si ispazni kitserver
mariuchi:
--- Quote from: Burn on June 22, 2007, 14:54:09 ---
--- Quote from: visa sila on June 22, 2007, 14:22:04 ---instaliro sam patch 1.5 i sve je ok. pocetni meni, mogu birat lopte, stadione,...
--- End quote ---
Ti njubaro jedna aj pogledaj koliko ima tema u ovom bordu sa imenom problem, i ti si se još našao dodat još jednu nepotrebnu i glupu temu !!! :dump:
--- End quote ---
Dogma sorry,ali ti si previse uzivljen u status moderatora.Svako malo nekog napadas...i to jos na kakav nacin...misin ono :roll:
Pa covik je novi... smiri svoje dozivljaje,ti nisi nikakva sad faca ako si mod.
sorry te zbog OT al ovo san mora rec
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version