Author Topic: NAJJ GOLOVI ''3 MAJSTORIJE'' [klip postan]  (Read 3889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mekiller

Re: NAJJ GOLOVI ''3 MAJSTORIJE'' [GLASANJE ZAVRŠENO]
« Reply #15 on: July 09, 2007, 08:48:35 »
da ja nisam uopće prijavio golove za ovo natjecanje jer nisam stigao :wink: čestitke pobjedniku :cropesmile:

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • Naj PES: 6
« Reply #16 on: July 09, 2007, 09:41:12 »
isprika,ispravljeno je ;)
čestitke pobjedniku
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

goreta

• *
  • Offline since 2006
« Reply #17 on: July 09, 2007, 17:34:20 »
Too! :D
Napokon da sam u nečem pobijedio a da nea veze s photoshopom. :)
Hvala svima kaj su glasali.
Pozdrav.

Rebel

• *
  • Offline since 2006
« Reply #18 on: July 11, 2007, 10:17:44 »
http://files.filefront.com/Kompilacija+tri+majstorijAwmv/;8015855;;/fileinfo.html

evo klipa,ali pazite - velik je 441 mb.ja si nažalost ne mogu priuštiti da ga pogledam,još nemam flat rate.vnm je rekao da će ga smanjiti,
pa to i očekujem uskoro.

Bivši Član

Re: NAJJ GOLOVI ''3 MAJSTORIJE'' [klip postan]
« Reply #19 on: July 11, 2007, 16:13:00 »
samo da prokomentiram klip...sori frende ali ovo je prelose! da li je tebi netko umro taj dan kad si ovo slagao???
presporo, premonotono, predugacko i za kraj velicina 450mb? ? nema nikakvih efekata ni nista.. bolje da onda za taj promet skinem save fajlove i pogledam u igri... isti mi dodje.. i jos jedna stvar, kod moja sva 3 gola dresovi uopce nisu kakvi trebaju bit..prvi gol od club briža a druga 2 ona po defolt igri.. a svi trebaju bit od rijeke! toliko sam se iznervirao dok sam ovo pogledao da sam se morao registrirat da bi napisao komentar...
posto mi je ovo zadnji post na cropesu zelio bi pozdraviti tatu mamu.... :-D salim se! pozdravljam i zahvaljujem se editorima, najgol natjecateljima, moderatorima...stvarno cete mi nedostajati, ali ce mi i bit drago u drugu ruku jer vise necu morati citati de*ilne postove BBBManiaca koji vjerovatno samo on za sebe misli da je pametan, lowrajdera i slicnih njima...

@Rebel, unaprijeđen si! :-D POSTAO SI NOVI NAJGOL ADMIN! ;-) Pamet u glavu i lijepo to sredi kao i do sada sto jesi! ;-) Ako zapne pitaj Hendrixa za pomoc, on je stvarno od povjerenja!

POZDRAV SvIMA!

time is to say god bye :-D

GodSmack1987

Rebel

• *
  • Offline since 2006
« Reply #20 on: July 11, 2007, 16:29:03 »
živio  :party2:

spiga

• Offline since 2006
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #21 on: July 11, 2007, 20:24:57 »
a oce biti sta od tog klipa gdje su smanjili velicinu videa, sta se ovaj oprasta pa dobio je ban na 30 dana sorry zbog spama

ako mi je sig prevelik recite mi a

vnm77

« Reply #22 on: July 12, 2007, 08:26:30 »
samo da prokomentiram klip...sori frende ali ovo je prelose! da li je tebi netko umro taj dan kad si ovo slagao???
presporo, premonotono, predugacko i za kraj velicina 450mb? ? nema nikakvih efekata ni nista.. bolje da onda za taj promet skinem save fajlove i pogledam u igri... isti mi dodje.. i jos jedna stvar, kod moja sva 3 gola dresovi uopce nisu kakvi trebaju bit..prvi gol od club briža a druga 2 ona po defolt igri.. a svi trebaju bit od rijeke! toliko sam se iznervirao dok sam ovo pogledao da sam se morao registrirat da bi napisao komentar...
posto mi je ovo zadnji post na cropesu zelio bi pozdraviti tatu mamu.... :-D salim se! pozdravljam i zahvaljujem se editorima, najgol natjecateljima, moderatorima...stvarno cete mi nedostajati, ali ce mi i bit drago u drugu ruku jer vise necu morati citati de*ilne postove BBBManiaca koji vjerovatno samo on za sebe misli da je pametan, lowrajdera i slicnih njima...

@Rebel, unaprijeđen si! :-D POSTAO SI NOVI NAJGOL ADMIN! ;-) Pamet u glavu i lijepo to sredi kao i do sada sto jesi! ;-) Ako zapne pitaj Hendrixa za pomoc, on je stvarno od povjerenja!

POZDRAV SvIMA!

time is to say god bye :-D

GodSmack1987

Dresovi nisu isti zato što jednostavno nemamo iste patcheve instalirane na PESu (sorry ne igraju svi HNL  8)) jer kao što si mogo vidjet sve sam golove ponovo snimio i da kaj se brzine tiče tu jesam sje... stvar a file manje veličine će uskoro bit  dostupan.
« Last Edit: July 12, 2007, 08:29:56 by vnm77 »

maremas

• Offline since 2007
« Reply #23 on: July 13, 2007, 17:42:43 »
Mislim da ovde treba zavrsiti s ovim dodatnim takmicenjem za najjgol, meni je to do sada bilo suvisno, jedno takmicenje je sasvim dovoljno i malo je ovo poslednje bilo zakomplikovano s ovim autogolom! Jedno takmicenje ce doprineti povecanju kvaliteta istog!

Jeste presporo ali muzika tacno odgovara za taj tempo, meni je ok jer ja ne ocekujem sad neku senzaciju od kompilacije za najgol, golove treba samo lepo sloziti, nesto malo odraditi sto se tice edita da ima neki smek, samo!
A 450mb mb, sto je mnogo mnogo je i mislim da su moji golovi zasluzili makar malo bolji plasman!
I naravno cestitke pobedniku!

Sta se ovaj oprasta pa dobio je ban na 30 dana sorry zbog spama

Offtopic:

Ovo mi je malo smesno da admin banuje moda, video sam da je i Jopes pre bio banovan na par dana, ali dobro, mora da se zna ko je na forumu glavni i zavodi red! :spank:
« Last Edit: July 13, 2007, 17:50:52 by maremas »

Rebel

• *
  • Offline since 2006
« Reply #24 on: July 17, 2007, 11:04:59 »
vnm,ako u sljedećih par dana ne vidim ovaj smanjeni video,nećeš više raditi klipove.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #25 on: July 17, 2007, 11:06:57 »
ja sam ti htio napisati prije par dana,al reko,ja se nemam sat tu petljati tako da nisam,al je vise vrijeme da se to uradi,pa ljudi moji vec je 17.7. haloooooooo

Žac

• Offline since 2007
  • Ajte da se vratim malo :)
  • Naj Igrač: CR7,KaKa,blabla
  • Naj Klub: CF Real Madrid
« Reply #26 on: July 18, 2007, 22:14:06 »
neš me zanima,a budemo mi koji imamo mal prometa za trošit :tuzan2: ikad dobili priliku da vidimo taj video :tuzan:

Rebel

• *
  • Offline since 2006
« Reply #27 on: July 19, 2007, 09:19:53 »
neš me zanima,a budemo mi koji imamo mal prometa za trošit :tuzan2: ikad dobili priliku da vidimo taj video :tuzan:
izgleda da ne...ništa,vnm više neće raditi klipove...žao mi je,ali kad se nešto obeća i preuzme odgovornost,to se mora i ispuniti.